Negerai su ECU sistema

Su automobilio elektrine dalimi ir jos eksploatacija susiję klausimai.
Atsakyti
Mechanikas
Pradedantysis
Vietovė: Kaunas

Negerai su ECU sistema

Standartinė Mechanikas »

Neramumai man kyla del benzino kvapo is duslintuvo(kol variklis saltas) ir nesveiko CO(kai siltas) Is uosles galeciau nustatyti, kad pas mane virsija 2 ar net 3 kartus ismetamosios dujos. Radau negyva laimbda(itampa 0.1-0.2V), taciau ji atjungus ir gerai pagazavus zaibas neuzsidega, jokio skirtumo tarp ijungto ir atjungto LZ nepastebejau. Siandien netycia is automato uzsipyliau 92 kuro, tad sumaniau paziuret kaip veikia detonacijos fishke(nezinau kaip ji tiksliai vadinas), taciau jokio skirtumo nepajutau. Ar turi kazkas pasijaust detonacijos fishke perjungus i 91 padeti? Manau kompas bus uzlauztas pas mane, kad klaidu nemestu :( Ka manot? Dar vakare paziuresiu, kas darysis atjungus O.S. matuokle. P.S. benzino sanaudos netgi labai nedziugina.
BMW 740
WiliusG
Veteranas
Vietovė: Plungė
Kontaktinė informacija:

Standartinė WiliusG »

problema ta, kad variklis dabar dirba avariniam rezime :roll: . O tai ir turetu but kompo durniavimas, jei kjlaidu nemeto...
[WhItE bItCh EdItIoN]
bad_brains
Veteranas
Vietovė: Vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė bad_brains »

viskas ten normaliai pas tave mechanikai.
as itariu kad su bamda ir pas mane bus lb panasios bedos, nes ir benzino kvapo buna ir sanaudos dideles.

pabandyk pasidaryti ecu 'update'a' is ismest lambda lauk. t.p. c20ne-->20ne. kazkur markooo buvo aprases procedura.

savikaina (su salyga, jei lituot moki ir pazaist netingi) lb maza. apie 5lt. ir zonda isvis pamirst gali, o ir co normon atsistato.
www.serbis.lt
[url=http://imageshack.us][img]http://img410.imageshack.us/img410/113/dsc03524modps6.jpg[/img][/url]
Mechanikas
Pradedantysis

Standartinė Mechanikas »

pasidaryciau ta update'a drasiai. Lituokli jau budamas 6 metu laikiau rankoj 8) Tik suprantu to potenco paskirti kaip lambdos paskirti, tik jis reguliuojamas ranka. Klystu? Bet lambdos parodymai juk "sokineja". Na reiks pastudijuot ta markoooo "know how" Buvau tik uzmetes aki. O avariniam rezime nemeta klaidu? :roll: Jauciu eisiu lupt lauk kompa ir ziuret kas ten lista prie jo.
BMW 740
Tornado
Klubo Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

istacisu potenca, jis sureguliuojama sir paliekamas kazkokioj padeti.. ir sokinejimo tokio kaip su liambda nebera
"Eine Legende Lebt Immer..."
bad_brains
Veteranas
Vietovė: Vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė bad_brains »

potenciometras reikalingas 'alia sureguliuot co @ laisvu sukiu'. bet kiek kas daresi tai jokio reguliavimo nereikia. co buna normoj, o sukiojant nelabai kas ir keiciasi.

taip, lambdos parodymai sokineja, bet tik tokiu atveju jei ji ka nos matuoja, sitos 'operacijos' esme pervest kompa i ta rezima, kai zondas visai nereikalingas. kompui duomenu ir temp davikliu, rmp signalo ir matuokles pakanka misiniui nustatyti.

paprasciausiai, kai i 8v variklius pradejo montuoti katalizatorius prireike ir zindo, kad nesudege anglianandeniliai migom nesugraustu katalizatoriaus. vienzo padare ekologiska varikli.

is esmes liambda reikalinga tik ekologijos atvilgiu...
www.serbis.lt
[url=http://imageshack.us][img]http://img410.imageshack.us/img410/113/dsc03524modps6.jpg[/img][/url]
Tornado
Klubo Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

atjungus liambda , zaibas neuzsidega, klaidu ecu nerodo (kitaip tariant nera).. wtF?
negi kas nors negerai su pravodke?
"Eine Legende Lebt Immer..."
Fruktas
Klubo ex-Narys

Standartinė Fruktas »

o ar nebus kaip pas mane, pasakyk ar kada norstaszaibas uzsidega ? :lol: yjungus degima turi degt, pas mane buwo perdegus lempute tai ir nemaciau jokiu klaidu o masina vos vaziavo :lol:
sseghgagsdggasg
Mechanikas
Pradedantysis

Standartinė Mechanikas »

Bandem nuskaityt klaidas, jokiu nemete. Lempute gera, yra rysys su kompu. Nezinau ar rizikuot pirkt lambda ir tiketis, kad ji kompas nuskaitys. Nes jei zaibas nedega atjungus gali but, jog lamda pas mane tik del grozio :lol:
BMW 740
Atsakyti