Inga ir kt moteros uz vairo VS vyrai uz vairo
Inga ir kt moteros uz vairo VS vyrai uz vairo
AFL 710 balta calibra, kazkokia peleda stabde eisma judant nuo lenkijos puses link marijampoles. buvau melynai raudonas ir keikiau kad net garai ruko, tai peleda pirpe 70km/h prisigretinus kuo arciau asines linijos! hrrr 
-
donatukass
- Veteranas
- Vietovė: panevezys
cia vadinasi tarmozinu eismui. uz manes eile automobiliu susidare nes nejo tos kiaunes aplenkti. as jei matau kad ant subines mane atsiveja, visad pasislenku i sali, mano reikalas kodel as skubu, mirti vejuosi ar ne. isikalkit i galva! JOKIO KARO KELIUOSE NERA!!! yra tik nedrausmingi vairuotojai! ko tas bobas mokina per praktinius vairavimus nesuprantu 
ju neymanoma ismokint vairuot
pamatei kad boba uz vairo tai laikykis dvigubai didesnio atstumo negu normaliai, tai ji sugalvos sukt y kaire kai ja lenki, tai stoves prie sviesoforo noredama sukt y desine degant raudonam, kas labiausiai biesina tai mieste per pika, taip skubi vaziuor per swiesaforus stovint kamsciuose o per tokias tai... ne karta pats susiduriau kai greiciau pervaziuoja swiesafora ir pasuka trys furos negu viena lengva masina su tokia uz vairo... per pika ypac isryskeja tokie ypac talentingi vairuotojai, nors labiau vairuotojos. nenorejau nieko yzeisti is cia esanciu bet tai ka pasakiau galima pritaikyti bent 90% vairuojanciu moteru
sseghgagsdggasg
Ei ei ei... vyrai, stabdykit arklius
!!! Gerai dar kad kazkur sakinio pabaigoj buvo parasyta, kazkas apie 90%, bo jau buciau visai pasiutus!!!
Nezinau, ar esu viena is to 10%, ar Jus, mielieji tiesiog klystat, bet taip nevairuoju ir karo keliuose pozymiu tikrai nesukeliu
. Bukit geri, palikit ta pasakyma "BOBA UZ VAIRO - BEDA UZ KAMPO", nes visgi, tikiu, kad cia lankosi ne viena puikiai vairuojanti mergina ir tai mus vistiek kaip ir liecia, nes ir mes, kaip ten bebutu - esam moterys...
Labai aciu uz demesi 
Oi, tik nereikia...Indu plovima ar namu tvarkyma...? Tada Jus irgi galima butu suskirstyti i visokius ten procentus, ir tie GERIEJI 10% ar nesvarbu kiek, vis del to kisa nosi ir i tuos reikalus, nes nebe tie laikai, kai moteris negaletu kazko, ko negali vyras, ar atvirksciai, tik va visgi 1:0 musu naudai, nes gimdyti tai Jus niekada neismoksit!
Is tiesu tai nekalbu piktai, tiesiog sveika konkurencija tarp stipriosios ir dailiosios lyties visada bus kirbinanti tema
.
1:1Inga rašė:Oi, tik nereikia...Indu plovima ar namu tvarkyma...? Tada Jus irgi galima butu suskirstyti i visokius ten procentus, ir tie GERIEJI 10% ar nesvarbu kiek, vis del to kisa nosi ir i tuos reikalus, nes nebe tie laikai, kai moteris negaletu kazko, ko negali vyras, ar atvirksciai, tik va visgi 1:0 musu naudai, nes gimdyti tai Jus niekada neismoksit!Is tiesu tai nekalbu piktai, tiesiog sveika konkurencija tarp stipriosios ir dailiosios lyties visada bus kirbinanti tema
.
-
Mechanikas
- Pradedantysis
- Vietovė: Kaunas
ka tu vadini ismoksta vairuoti ? ar tai kad nuvaziuoja is tasko a y taska b dideliu pastangu deka ar kad sugeba kaip lygios su lygiais vaziuoti su vyrais ? nori as tau pateiksiu statistikos ? nei viena moteris nera laimejusi Formules 1 cempionato, jei neklystu net nera dalyvavusi, o kaip zinot tai F1 yra autosporto karaliene kur patenka tik tie kurie tikrai moka vairuoti... as zinau tik dvi ismimtis kai moterys kazko pasieke autosporte, tai Danika Patrick ir Jutta Kleinschmidt. ir tai per visas autosporto sakas tik du atvejai, o keik yra vyru ?
is mano pazystamu merginu - moteru vairuoja gal trecdalis, bet pasakysiu atvirai, tik su viena man nebuwo baisu vaziuot
taip ji tikrai normaliai vaziavo tiek mieste tiek uzmiesty, o su kitom baisu net uzmiesty vaziuot...
is mano pazystamu merginu - moteru vairuoja gal trecdalis, bet pasakysiu atvirai, tik su viena man nebuwo baisu vaziuot
sseghgagsdggasg
+1Inga rašė:yra nors ir nedidele dalis moteru, kurios ISMOKSTA vairuoti ir net kai kuriems vyrams nosis nusluosto. Peace
1991m salotinė cali 2.0 ir 1994m mėlyna Astra 1.7D, Sonata, 22m ;)
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/au/4_24av_453141C0_LOLpLeLlPLCLaLlLiLbLrLaPLsLuPLmLaLnLiLmPLjLaLu_16.gif[/img][/url]
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/au/4_24av_453141C0_LOLpLeLlPLCLaLlLiLbLrLaPLsLuPLmLaLnLiLmPLjLaLu_16.gif[/img][/url]