Sveijki, turiu viena problemele... kazkas surbia energija is akumuliatoriaus... ir nesuprantu kas... Po nakties ateijnu akumas negyvas signalizacijos nejungiu visi prietaijsaij isjungti ta prasme magas stiprius ir panaisiai... niekaijp nesuprantu kame bites..
NEMOKU KURTI INFORMATYVIU TEMU PAVADINIMU
(jau pataisyta)
gali but ir akumuj batai....pabandyk kada pries nakti akuma atjunkt ir paziurek, je tas pat tai akumas zuves, jej nea tada ieskok bedos automobilyje.......
signalizazijos nera? tada rakini centriniu Gali centrinio kuris varikliukas siurbt, pamatuok kiek ea energijos is akumo uzrakinus centriniu, pasakysim beda ten ar ne
vytautas 88 ten bsk klaijda padariau turetu but nuemes klema... nu blemba wiska isjungiu viskas aplamaij isjungta neij lempute kur dega neij kas... Laijkrodis tiek negali imt
Jeigu ant akumo pliuso ateina keli laidai,reikia srove kiekvienam tikrinti.Buna dujoms papildomas laidas,stipriakui ir pan.Man per stoglangi sugebedavo iskrauti
Nekuriant naujos temos noriu paklausti ka dar galima paziuret tokiu atveju...nes man tas pats...viska atjungi lemputes maga laikrody ir pan nerakini masinos visai o ant minusinio laido rodo ytampa. kazkaip uzsimaitina....kas dar gali buti? dekoju
nuimi minuse klema nuo akumo su testeriu pridedi prie jos ir matai kad rodo jok srove ateina. (nesu el. kaip moku taip kaip kalbu taip parasau). zodziu dedant klema ant minuso akume eina kibirkstys...o pamatavus rodo 0.5 0.7A kartoju viska atjungus cia.salono lemputes, maga, ir pan. ko pasekoje per savaite stovint masinai buna visai iskraunamas akumas. ar gali buti kokia ytampa ant minusinio laido?(to kuris nuo kebulo y akuma ateina)
Beje ant kitos auto ziurejau tai 0.1 rode bet buvo el laikrododis ir pan
dekui uz info.
Kažkur čia (ar kitoje temoje) rašiau kaip tikrinti kas vartoją el. energiją saugiklių pagalba. Pasieškok, jei jau ampermetru moki naudotis, tai turėtum susirasti bėdą.
http://blog.lrytas.lt/vytautas88/ -- mano blogas
C20NE
pas mane kai atjungta viskas visus saugiklius ziurejau i traukinejau tai rodo nei dauk nei mazai o tik 22.6 net rankos nusviro viska betikrinant i neradau