sveiki! kazkas nutiko mano juodukei
man atrodo, kad sankaba suejo. zodziu, jungiant antra begi, karkia. lyg neijungtu
cia sankabai sakes? kiek gali kainuot nauja sankaba ar kas ten, kas sugedo?
jei visi kiti begei gerai jungesi ir sankabos pedalas auskciau stabdziu pedalo tai sankaba gera, kaip jungiasi atbulinis pirmas ir penktas begiai ? jei sankaba but pasimirus tai arba buksuotu arba isvis nebutu, jei pedalas zemiau stabdziu aba lygu tai paverzt reik, jei ka deze turiu
karke tie kuriu sinchronizatoriai pavarge buwo, sankaba neissimyne iki galo vis dar sukama deze buwo, todel ir karke, sankabos pedalas turi buti keliais cm auksciau negu stabdziu
Geras.Fruktas rašė:joa as ir neseniai issiaiskinau kad nera sinchro siam begiui, esme tokia kad kai isdyla tada pradeda dzergzti atgulinis, neretos cali beda
O blyn
Tai kas ten išdyla?
http://blog.lrytas.lt/vytautas88/ -- mano blogas
C20NE
ten gal ir yra kazkoks sinchronigatorius, tik jis ne prie atbulinio begio krumplio, siaip jis yra nes pardavime tai yra kada prie progos kai apsireiksiu garaze isardysiu vienus krumplius ir surasiu kur stovi tas sinchras
Nors truputi nedamini sankabos ir dzerzgia atbulinis, lyg koks maumas nemokantis begio imusti jauciuosi Bet kai paklausau tai kas antra calibra sitaip (kaip ir siokia tokia paguoda) Bet kiek turejau masinu tai tik su calibra tokie nesklandumai.
Reikia pilnai sustoti kad jungiant atbulini nedzzzerrrgztu... cia bent pas mane taip.
O kad sankabos pedalas butu keli cm virs stabdzio tai cia nesamones mano akim... reikia paprasciausiai ziureti kad normaliai atjungtu sankaba...
atbulinis yra tiesiais krumpliais,todel ir jungiasi sunkiau,ir sinchru jam nereikia,dazniausiai uztenka sankabos trosa iverzt,kad stovetu virs arba lygiai su stabdziu pedalu (priklausomai nuo sankabos sudilimo ir t.t.) ir atbulinis jungsis sklandziai
ramus rašė:Nors truputi nedamini sankabos ir dzerzgia atbulinis, lyg koks maumas nemokantis begio imusti jauciuosi Bet kai paklausau tai kas antra calibra sitaip (kaip ir siokia tokia paguoda) Bet kiek turejau masinu tai tik su calibra tokie nesklandumai.
Man irgi raugai zvengia amzinai, kad nemoku pavaros normaliai ijungt, bet norint kad nebutu sio garso reikia nuspaust is visu jegu pedala iki pat pat dugno, kad atsiremtu...