Aciu paprastai is pirmo karto ant benzo neuzsiveda, ir kol salta masina normaliai ant laisvu dirba o poto pradeda apsukos sokinet....visus kontaktus perziurejau, ir visa kuro ir oro padavimo sistema pravaliau. isvados .... liambda ;/
nerk rašė:Aciu paprastai is pirmo karto ant benzo neuzsiveda, ir kol salta masina normaliai ant laisvu dirba o poto pradeda apsukos sokinet....visus kontaktus perziurejau, ir visa kuro ir oro padavimo sistema pravaliau. isvados .... liambda ;/
nebutinai Liambda - gali buti elektros rele. man kazkada panasiai buvo tai nuvariau i rasmita is antro karto surado beda...
jastreb rašė:
nebutinai Liambda - gali buti elektros rele. man kazkada panasiai buvo tai nuvariau i rasmita is antro karto surado beda...
Aš vistik sakyčiau, kad liambda. Kuro siurblio/ECU rėlės problema pasireikštų ir prie šalto motoro (susidūriau).
Temos autoriui: tai kai pradės grybaut motoras, tiesiog atjunk liambdą. Jos pajungimo fiškė yra prie antifrizo bakelio, arčiau valytuvų (jei C20NE, jei kiti, gali fiškės vieta skirtis).
http://blog.lrytas.lt/vytautas88/ -- mano blogas
C20NE