nedakrauna.

Su automobilio elektrine dalimi ir jos eksploatacija susiję klausimai.
Atsakyti
valentinas
Pradedantysis
Vietovė: vln

nedakrauna.

Standartinė valentinas »

nzn kas yra nedakrauna akumo pastoviai dega lempute jok nedakrauna. sepetelius pakeiciau viskas juose gerai ir buvo ir db yra. ir dar i tapaty kas ta maza dezute ant generatoriaus? man luzo laidas nuo jos tai as nuimeu ja nuo kito generatoriaus i uzdejau ant savo. skaiciukai skiriasi gali del too nedakraudinet?
zmogis
Entuziastas
Vietovė: Siauliai-UK

Standartinė zmogis »

pabandyk paziureti minuso laida gal jis blogas nes opeliam daznai buna. paiimk testeri viena galia pridek prie pacio generatoriaus kita prie pliuso ir ziurek koks krovimas jai geras tai atsivesk nauja minuso laida as sau buvau atsivedes 16 kvadratu
www.fun2go.lt
Siauliu kartodromas
memelsite
Entuziastas
Vietovė: Klaipėda

Standartinė memelsite »

Na tai reiktu pasiimti testerį ir pasitikrint kur tas krovimas streikuoja, nuo akumo vis arčiau generatoriaus ... Aš taip silkei dariau kol atradau laida viena nužysta, tik ant vieno siūlo besilaikanti.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=_eBxcfcVaDY[/url]
nokas1
Entuziastas
Vietovė: Šakiai

Standartinė nokas1 »

arba jau generatoriaus apvijos pramustos,man taip kazkada buvo.pakeiciau ir angliukus ir krovimo rele,bet pasirodo bereikalo
http://www.videogaga.lt/video?id=npqiofjnyyiheunzvz
DeeMan
Klubo Narys
Vietovė: Vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė DeeMan »

Kad nekurt, naujos, temos:

Pasikeciau siandiena dirzelius: kondiskes ir generatoriaus
Atvaziuoju namo galvoju reik patikrint krovima, pamatuoju, gaunas totalus sh..., su isjungtais priborais - 14V, kai ijungta viskas 12.9-13.2, krc, gan neblogai nedakrauna... tai ar tas galejo but nuo to kad dirzai pakeisti (gal neitemta gerai), nes anksciau lyg ir gerai krove...
nu bet as netikiu, kad dirzai turetu itaka, nes sukas ten normaliai => ziuret generatoriu tada jau?
[img]http://img144.imageshack.us/img144/4632/caliknq2.jpg[/img]
nokas1
Entuziastas

Standartinė nokas1 »

jei viska sujungus tiek rodo,tai skaitau kad viskas normaliai,nes visgi gaunasi nemaza apkrova. dar gali mazesni krovima rodyt del to,kad akumas nedakrautas
DeeMan
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė DeeMan »

Tai siulai, neskubet, dar pasivazinet paziuret kas desis?
zmogis
Entuziastas

Standartinė zmogis »

DeeMan rašė:Kad nekurt, naujos, temos:

Pasikeciau siandiena dirzelius: kondiskes ir generatoriaus
Atvaziuoju namo galvoju reik patikrint krovima, pamatuoju, gaunas totalus sh..., su isjungtais priborais - 14V, kai ijungta viskas 12.9-13.2, krc, gan neblogai nedakrauna... tai ar tas galejo but nuo to kad dirzai pakeisti (gal neitemta gerai), nes anksciau lyg ir gerai krove...
nu bet as netikiu, kad dirzai turetu itaka, nes sukas ten normaliai => ziuret generatoriu tada jau?
o tu isitikines kad anskciau geresnis krovimas buvo?? nes jai neklystu viska isjungus krovimas turi buti apie 14,3 - 14,8 jai neklystu. siaip jai viska sujungus tai normalu nes peciukas faros daug ima pasivazinek ir stebek gal akumas buvo pasedes
www.fun2go.lt
Siauliu kartodromas
DeeMan
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė DeeMan »

Akumas, vargu, 12.6, kai nevaziuota su auto:
Tas anksciau, yra senokai - vasaros galas(gal ruduo, nepamenu jau), tai per ta laika galejo ir pabloget, as tiesiog iki siol netikrinau, kazkaip:

Pakartotini matavimai:
a. varyklis dar nesusyles, apsukos normalios < 1000

14.35 (lyg ir gerai)
+peciukas 14.08
+Sviesos 13.70
+Priesrukines 13.08
+ilgosios 12.70
+ galinio lango sildymas 12.34 (cia jau nekrauna o sodyna akuma)

b. varyklis padirbo, susilo iki darbines temp, pakartotinai matuojant:
14.18
+peciukas 13.88
+Sviesos 13.60
+Priesrukines 13.20
+ilgosios 12.80
+ galinio lango sildymas 12.40

Sumuojant, tas kas reikalinga:
peciukas+sviesos 13.60 kazkur, mazokai sakyciau...

beto tas didelis itampos kritimas, su priesrukinem, ilgom ir sildymu, kazkokie perdideli sakyciau..

Zodziu reik ziuret kas bus su uzvedimais, po kiek laiko, bet manau reiks vaziut taip ar taip tvarkit ta generatoriu...
zmogis
Entuziastas

Standartinė zmogis »

siaip ilgosios yra galingos kiek ten apie 55watus o lango sildymas irgi daug ima nes ten trumpini ir langas syla :lol: pas mane budavo apie 14,2 jai neklsytu aparatura pasijungdavau tai krisdavo nors kondikas buvdavo man atrodo kad pas tave normaliai yra. dar del viso pirkto ismeikt testerio viena laida i pati generatoriu i kita i akumo pliusa ir tada pasimatuok gal nebus toks didelis itampos kritimas gal koks laidas ejo i pabaiga keite dirza pajudino ir viskas
www.fun2go.lt
Siauliu kartodromas
Human
Veteranas

Standartinė Human »

zmogis rašė:pabandyk paziureti minuso laida gal jis blogas nes opeliam daznai buna. paiimk testeri viena galia pridek prie pacio generatoriaus kita prie pliuso ir ziurek koks krovimas jai geras tai atsivesk nauja minuso laida as sau buvau atsivedes 16 kvadratu
16 kvadratu :shock: ? pz koks laido tada skersmuo ? :D duodi tu cia. . kazka ne taip suprantam man rods.
e36 touring m52
[img]http://www.ap-windows.co.uk/img/NationalFloodForumLogo.gif[/img]
zmogis
Entuziastas

Standartinė zmogis »

Human rašė:
zmogis rašė:pabandyk paziureti minuso laida gal jis blogas nes opeliam daznai buna. paiimk testeri viena galia pridek prie pacio generatoriaus kita prie pliuso ir ziurek koks krovimas jai geras tai atsivesk nauja minuso laida as sau buvau atsivedes 16 kvadratu
16 kvadratu :shock: ? pz koks laido tada skersmuo ? :D duodi tu cia. . kazka ne taip suprantam man rods.
16 kvadratu tai yra 16 kvadratiniu milimetru ;) ir tas laidas yra ciut storesnis uz mazaji mano pirsta 8)
www.fun2go.lt
Siauliu kartodromas
nokas1
Entuziastas

Standartinė nokas1 »

nu gerai kad ne keturgyslis aukstos itampos kabelis ten pas tave :lol:
to deeman:
o siaip tai normaliai ten viskas su tuo krovimu. ;) pas mane yra idetas voltmetras viduje ir parodymai panasus kaip tu kad cia parasei.as vazineju trumpais atstumais,tai karts nuo karto reika akuma dakraut su pakroveju.
Human
Veteranas

Standartinė Human »

sakes :? as 6.4 jei neklystu kabeli dejau tai pralaidumas iki 32kw o cia 16 :lol: na aisq pas mane ten trifaziui buvo bet vistiek cia lempa suskelta. . . gal tu ten rimtai elektrine kur pasjunges
e36 touring m52
[img]http://www.ap-windows.co.uk/img/NationalFloodForumLogo.gif[/img]
DeeMan
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė DeeMan »

to nokas1:

na, gal, bet kiek teko girdet tai turetu but kazkur tarp 13.8-14.5 V
Va is akumo instrukcijos:
Paveikslėlis

P.S: kazkas, uz overquote'inima, gali gaut atostogu :lol:
zmogis
Entuziastas

Standartinė zmogis »

Human rašė:sakes :? as 6.4 jei neklystu kabeli dejau tai pralaidumas iki 32kw o cia 16 :lol: na aisq pas mane ten trifaziui buvo bet vistiek cia lempa suskelta. . . gal tu ten rimtai elektrine kur pasjunges
istikruju dirbau elektriku ir uzsiliko pas mane kokie 15 metru to kabelio tai pagalvojau kam pirkti nauja kai turiu ir dar plius angaliu turejau butent tam kabeliui tai ir uzdejau man netrukde :lol: svarbu kad krovimas atsigavo :lol: ir tiesa pas mane buvo 16v tai generatorius buvo galingesnis nes idejus nuo 8v jis perkaisdavo ir susvildavo idejau kita ir tas pats tai teko sena tvarkyti
www.fun2go.lt
Siauliu kartodromas
nokas1
Entuziastas

Standartinė nokas1 »

o kokio amziaus tavo akumas?
valentinas
Pradedantysis
Vietovė: vln

Standartinė valentinas »

tai va su nedakrovomo problemas visa ziema atsukinejau klemas i darravinejau kuma bet uzpip i pradejau rimciau kapstyt. viskas isjungta buvo 13.8 atvedziau papildoma minusa pakilo iki 14.1 lyk ir norma sviesos+ventiliatorius+radijatoriaus ausinimas 12.6. galvojau ata generui. (atvedus papildoma + nepagereja) nulupau genera is savo tevo audzines tyen niekad problemu su juo nebuvo. pajungiau sau o krovimas tas pats... kame saknu ieskot? zaist su saugikliais? dar kila ytarimas jog pas mane signalke sudegus ir ji gali est elektra ar ymanoma? jos pajungoma fik atkasiu nagingas meistras matyt state:) ir dar klausimas kiek laidu turi but pajungta prie + klemos? pas mane ju ten 4
CTAPblK
Entuziastas

Standartinė CTAPblK »

kad nekurt naujos temos prikelsiu sita.

vieno zodziu man irgi nedakrauna.
zedai genere kaip nauji, nauji sepeteliai 14.5v, laidus patikrinau pre genero ir pre akumo viskas tvarkoi. o krauna tik 13.6
ijungus artimas, peciuka, galini sildima nukrenta iki 13v duodi gazo iki 4t krenta itampa net iki 12.6v padirbus saltam motorui pora minuciu kaista pliusas pre genero, aisku ir generas karstas. gal kas arde, ziurejo kas ten gero yra? :)
C20XE
GOLFIII 1,9tdi
Justas
Veteranas
Vietovė: Kaunas

Standartinė Justas »

CTAPblK rašė:kad nekurt naujos temos prikelsiu sita.

vieno zodziu man irgi nedakrauna.
zedai genere kaip nauji, nauji sepeteliai 14.5v, laidus patikrinau pre genero ir pre akumo viskas tvarkoi. o krauna tik 13.6
ijungus artimas, peciuka, galini sildima nukrenta iki 13v duodi gazo iki 4t krenta itampa net iki 12.6v padirbus saltam motorui pora minuciu kaista pliusas pre genero, aisku ir generas karstas. gal kas arde, ziurejo kas ten gero yra? :)
generas gauna gera mase?ziurek visus kontaktus,ir pamatuok pirma krovima ant pacio genero pliuso,jei norma tj reiskia kontakto ner
Omega B 2.0(XEV+NE)
Astra F-CC 1.7D Turbo Intercooler [For now stock]
aka Kardanas
CTAPblK
Entuziastas

Standartinė CTAPblK »

laidus patikrinau pre genero ir pre akumo viskas tvarkoi
C20XE
GOLFIII 1,9tdi
zmogis
Entuziastas

Standartinė zmogis »

man kazkada buvo tokia pat beda 20xe tai pasirodo buvo blogas minusis laidas, pasiimk testeri ir viena jo gnybta pridek prie genero kita prie pliuso ir paziurek kiek krauna
www.fun2go.lt
Siauliu kartodromas
Atsakyti