Nevisada suveikia duju perjungejas
-
airideliss
- Pradedantysis
- Vietovė: vilnius
Nevisada suveikia duju perjungejas
Gal nelabai aiskiai suformulavau tema, bet bandysiu paaiskint...
Zodziu masina(ne cali) ant benzo nevaziuoja is viso, jungiklis, kuris perjungia benza/dujas, visada nuspaustas ant duju. Jeigu kuri, ir dega zalia lempute(kas reiskia perjungta ant duju), tada auto uzsikuria be problemu. Bet jei kuri, ir KAZKODEL dega raudona lempute(kas reikskia ant benzo), auto neuzsikuria, issesta akumas ir pan. Jei isjungi degima ir bandai vel kurt, niekas nesikeicia, vistiek kuriasi ant benzo, t.y, nesikuria.
O kodel viena kart buna taip, o kita taip, dar nesupratau nuo ko tai priklauso. (jungtuko padetis nelieciama).
Gal kas zino kas tai galetu but????
aciuu
Zodziu masina(ne cali) ant benzo nevaziuoja is viso, jungiklis, kuris perjungia benza/dujas, visada nuspaustas ant duju. Jeigu kuri, ir dega zalia lempute(kas reiskia perjungta ant duju), tada auto uzsikuria be problemu. Bet jei kuri, ir KAZKODEL dega raudona lempute(kas reikskia ant benzo), auto neuzsikuria, issesta akumas ir pan. Jei isjungi degima ir bandai vel kurt, niekas nesikeicia, vistiek kuriasi ant benzo, t.y, nesikuria.
O kodel viena kart buna taip, o kita taip, dar nesupratau nuo ko tai priklauso. (jungtuko padetis nelieciama).
Gal kas zino kas tai galetu but????
aciuu
-
donatukass
- Veteranas
- Vietovė: panevezys
siaip kad visiems butu lengviau suprasti, klausimus pateik sitaip:
Situacija kas vyksta(tavo kazkas jau nors nesklandziai, bet suprantamai pateikta)
Konkretus klausimai:
1) is kur atsiranda vaikai?
2) kur yra babinos kardano dirzo guolis?
3).........
Situacija kas vyksta(tavo kazkas jau nors nesklandziai, bet suprantamai pateikta)
Konkretus klausimai:
3).........
1991m, c20ne - SOLD
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power
-
airideliss
- Pradedantysis
- Vietovė: vilnius
4)kodel viena kart kuriant kuriasi ant duju, o kita ant benzo?(jungtuko padetis nesikeicia)donatukass rašė:siaip kad visiems butu lengviau suprasti, klausimus pateik sitaip:
Konkretus klausimai:
3).........
-
Vytautas88
- Veteranas
- Vietovė: Panevėžys-Kaunas
Re: Nevisada suveikia duju perjungejas
Pas mane dujos su tokiu pat "navarotu". Čia padaryta tam, kad nebūtų galima auto užvedinėt dujomis. Kai tik užsiveda -- iškart perjungiama į dujas. Įjunk degimą -- užsidegs žalia lempelė (dujos) ir po poros sekundžių persijungs į geltoną (benzas).
http://blog.lrytas.lt/vytautas88/ -- mano blogas
C20NE
C20NE
Re: Nevisada suveikia duju perjungejas
Siaip gerai kad neleidzia vesti ant duju... bet kaip ash keikiausi kai man prarudijo benzo vamzdelis ir visas benzas ishbego ant zhemesVytautas88 rašė:Pas mane dujos su tokiu pat "navarotu". Čia padaryta tam, kad nebūtų galima auto užvedinėt dujomis. Kai tik užsiveda -- iškart perjungiama į dujas. Įjunk degimą -- užsidegs žalia lempelė (dujos) ir po poros sekundžių persijungs į geltoną (benzas).
-
Vytautas88
- Veteranas
Ten kažkaip galima jį "apgaut" staigiai kuriant (nelaukti kol persijungs į benzą degimo padėtyje). Pats nebandžiau -- neaktualu. Tikiuosi ir neprireiks 
Edit: Beje, klausimas visiems, pas ką tokios dujos stovi.
Kuriam ant benzo ir važiuojam nepergazavę. Kol persijungia dujos, mašina labai sutampoma. Gal būtų galima kaip nors tai išspręsti? Nes durnai atrodo, kiekvieną kart užsivedus, turiu pergazuot iki 3000-3500rpm, kad įsijungtų dujos.
Pas tėvą silkėj stovi identiška įranga, tačiau nereikia pergazuot, jokio sutrūkčiojimo nėra persijungiant benzas/dujos. Tai, gal čia tik pas mane vieną taip?
Edit: Beje, klausimas visiems, pas ką tokios dujos stovi.
Kuriam ant benzo ir važiuojam nepergazavę. Kol persijungia dujos, mašina labai sutampoma. Gal būtų galima kaip nors tai išspręsti? Nes durnai atrodo, kiekvieną kart užsivedus, turiu pergazuot iki 3000-3500rpm, kad įsijungtų dujos.
Pas tėvą silkėj stovi identiška įranga, tačiau nereikia pergazuot, jokio sutrūkčiojimo nėra persijungiant benzas/dujos. Tai, gal čia tik pas mane vieną taip?
C20NE
C20NE
-
Vytautas88
- Veteranas
-
Vytautas88
- Veteranas
-
Vytautas88
- Veteranas
-
Vytautas88
- Veteranas
Kaip tai? Šioje schemoje būtent taip parodyta...
C20NE
C20NE