ziurejau puslapy calibra team Lietuva.... ir radau tokia kaliba... kuri manau verta demesioo
visi darbai atlikti per tris savaites... bent jau taip rase ... enjoy
Su tuo salonau....tai viskas taip pazystama....ex...... .Nu bet su kebuluka ten dare,tai man visiskai nesuprantama,kam ta subine nupjove? Ir idejo tokia pat?
man tai galas tragiskas, spoileris irgi tragiskas. Tos sonines lemputes nu kaip sunkvezimiai vazineja....
Priekis standartinis matig'as cia viskas norma. Vidus aisku fainas.
galas yra naujes is pardofkes nupirktas o jei rimtai matyt ira nupjautas nuo kitos calibros pas kuria buvo geri metai ir padenkta visas galas bitumu ar kaip ten jie rase
lemops norma bet salonas tai grazus
spileris gai... ir spalva kasko netokia bet vistiek gerau atrodo
spoileris zhiaurus, galinis pazeminimas irgi Priekinis bamperis Staskos darytas Spalva tai faina, o va salonas truputi na toks... cirkas kažkox Tai mano asmeninė nuomonė. Beje jei turėčiau tokias galimybes ir tokius nagus manau pasidaryciau skoningiau. Bet skonis - diskutuotinas dalykas.
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
hehe... siaip man asmeniskai tai isores tiuningas tikrai vertas demesio... su salonu gal kiek ir persistenge... bet zmogus improvizavo ir uztai manau jau gerbtina yra
DeX rašė:man tai galas tragiskas, spoileris irgi tragiskas. Tos sonines lemputes nu kaip sunkvezimiai vazineja....
Priekis standartinis matig'as cia viskas norma. Vidus aisku fainas.
Tos sonines lempukes taip pat ir ant mano cali atejo is vokieciu - taip kad jei nakti pamatysi kad kazkas sviecia - neissigask, ten gali buti nebutinai fura:twisted:
calibra 8v, 1990 12m - parduota kazkur i Marijampoles rajona