odiniu sedyniu tvarkymas (kaune)
-
Tornado
- Klubo Prezidentas
- Vietovė: Kaunas
- Kontaktinė informacija:
odiniu sedyniu tvarkymas (kaune)
gal kas pasiulys kur butu galima susitvarkyt? veiksmas kaune
"Eine Legende Lebt Immer..."
ajna nx taj jau ykirtaj zvery...
pasigirsi kas te per aparats ar paslaptis?
tik nesakyk kad lektuvas nors is to kad reik sedynes tvarkyt turetu but cali
treciadieny gal pristatysi?
del salono taj galiu paklaust kur apsiuvineja ... bet kokybes nezinau ir ar sedynes ar panasiai persiuvineja sudilusias odas irgi nznau...
bet galiu suzint kontaktus o tu jau toliau issiaiskintum... sejp pas mus serve veza sedynes paneles su issovusiais airbegais taj jie ten viska susiuva/ pertraukia /perdaro originalai mano neisrankiom akim ziurint

del salono taj galiu paklaust kur apsiuvineja ... bet kokybes nezinau ir ar sedynes ar panasiai persiuvineja sudilusias odas irgi nznau...
bet galiu suzint kontaktus o tu jau toliau issiaiskintum... sejp pas mus serve veza sedynes paneles su issovusiais airbegais taj jie ten viska susiuva/ pertraukia /perdaro originalai mano neisrankiom akim ziurint
tornadaj dar tau reikia tu kntaktu as sefuj pasakiau sako geraj papasakosiu kur yra nes nej adreso nzno nej tel tiesiog isimu panele ir nuveza ... bet vis pamirsdavau prispirt kad nupasaktu ne tik pazadetu nupasakot
klausiau kajp kokybe kajp reikalai su eilem sako kokybe tikraj gera na sejp sakau kaj atvezdavo persiuta panele ar po airbego sporgimo sutvarkyta sedyne as neatskirdavau kad cia neoriginal... na bet per daug ir nekreibdavau demesio
taj va jei dar reik taj piesiu zemelapy kajp jis man piese ant zemes:roll: