C20NE remontas

Su automobilio varikliu, transmisija ir jų eksploatacija susiję klausimai.
Vitalijus
Pradedantysis
Vietovė: Kaunas

C20NE remontas

Standartinė Vitalijus »

vakar pradejo kalenti varikli siandien isardem pro karteri paziureti alkunini velena isvada suestas. jau viena karta restauravau buvo atliktas jau antras remontas atsejo 1000lt. dabar paklausiu jusu ar apsimoka slifuoti-restauruoti alkunini velena trecia karta? indeklai jau desis 0,75mm. tai vadinsis trecias remontas! :(
8v SILVER
Human
Veteranas

Standartinė Human »

motora pasikeist pigiau
e36 touring m52
[img]http://www.ap-windows.co.uk/img/NationalFloodForumLogo.gif[/img]
Tornado
Klubo Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

imi kita motora ir nesuki galvos
"Eine Legende Lebt Immer..."
WiliusG
Veteranas
Vietovė: Plungė
Kontaktinė informacija:

Standartinė WiliusG »

kist 1000 lt i c20ne motora? :shock:
[WhItE bItCh EdItIoN]
ramus
Veteranas
Vietovė: rajonas

Standartinė ramus »

O koks variklio resursas po kapitalinio ? O jei gautum gera srotini velena, ta prasme dar nemaciusi slifavimo is ardomos auto ? Bet cia ekonomine prasme vis vien nieko gero nebent patinka pats darbo procesas, o siaip ko gero geriau pirkti gera motora is einancios auto.
Vitalijus
Pradedantysis

Standartinė Vitalijus »

ramus rašė:O koks variklio resursas po kapitalinio ? O jei gautum gera srotini velena, ta prasme dar nemaciusi slifavimo is ardomos auto ? Bet cia ekonomine prasme vis vien nieko gero nebent patinka pats darbo procesas, o siaip ko gero geriau pirkti gera motora is einancios auto.
beabejo kad pagerejas, jai gauciau velena is sroto kuris dar nemates slifavimo tai butu mano manymu idealiausias variantas, nes mano variklyje yra daug naujuai pakeistu detaliu , tai gaila butu ismesti!
8v SILVER
Vitalijus
Pradedantysis

Standartinė Vitalijus »

tornadas rašė:imi kita motora ir nesuki galvos
neaisku koks bus kitas tas mataras, ir vel prasides pagr. dirzas, tepalai, ziedai ir t.t.
8v SILVER
ramus
Veteranas

Standartinė ramus »

Na klausdamas apie resursa, turejau omenyje kiek kilometru nuvaziuota po paskutinio veleno slifavimo. O kas del veleno, tai manau jei ir gautum gera, tai tiem kas slifuoja vis tik reiktu ji parodyti, jei ir nieko nedarytu tai nors praplautu, del indeklu patartu ir t.t.
Vitalijus
Pradedantysis

Standartinė Vitalijus »

po veleno slifavimo nuvaziavau tik 20000 km. uzkale todel kad mazokai buvo tepaliuko po paskutinio keitimo tik dabar suzinojau kad leido po truputi pro tepalu isleidimo varzta. o skydelis man neperspejo kad truksta tepalu nes pas mane nusproges pats kompas!
8v SILVER
TANKYSTAS
Klubo ex-Narys

Standartinė TANKYSTAS »

Vitalijus rašė: o skydelis man neperspejo kad truksta tepalu nes pas mane nusproges pats kompas!
papasakok bobutei... gal lempute greiciau perdegus, nemanai? O seip tai ne be reikalo rekomenduoja zmones protingi nors karta y savaite atsidaryt kapota ir pasiziuret skysciu lygius ir seip kas ten po juo darosi.
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
Everybody and Their Mother Has a Glock
krax
Klubo Narys
Vietovė: Honolulu
Kontaktinė informacija:

Standartinė krax »

TANKYSTAS rašė:
Vitalijus rašė: o skydelis man neperspejo kad truksta tepalu nes pas mane nusproges pats kompas!
papasakok bobutei... gal lempute greiciau perdegus, nemanai? O seip tai ne be reikalo rekomenduoja zmones protingi nors karta y savaite atsidaryt kapota ir pasiziuret skysciu lygius ir seip kas ten po juo darosi.
tankystas,taip yra...
as irgi is po KGM grizau,istraukiu matuokle,net ant galo ner tepaal,dapyliau 2(!) litrus,ok atsirado tepalo,pavazinejau dvi savaites,istraukiu matuokle ner tepalo vel,jau ir nepyliau,variau kol kalt prades(uzvakar pradejo).
p.s.lempute nekart net neuzsidege,nors tikrai nera perdegusi ;)
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
TANKYSTAS
Klubo ex-Narys

Standartinė TANKYSTAS »

tiesiog sakau, kad reikia ziuret tepalu lygi rankiniu budu, o ne laukt kol lempute prades mirkset. Dar nei vienos masinos nemaciau kuriai laikas nuo laiko nereiketu dapilt tepalo
Vitalijus
Pradedantysis

Standartinė Vitalijus »

TANKYSTAS rašė:
lemputes jau senai buvo patikrintos visos gyvos net pas elektrikus buvau klausti kodel taip yra. pas mane puse skydelio neveikia, veikia tik ilgosios, posukiai ir akumo lemp. vat!
8v SILVER
ramus
Veteranas

Standartinė ramus »

Kazkaip man yra teke matyti kaip trukstant tepalu pradeda mirkseti spaudimo lempute ant laisvu apsuku, teisybe ne pas opeli, bet manau turetu mirkciot ir pas opeli.
Vitalijus
Pradedantysis

Standartinė Vitalijus »

ramus rašė:Kazkaip man yra teke matyti kaip trukstant tepalu pradeda mirkseti spaudimo lempute ant laisvu apsuku, teisybe ne pas opeli, bet manau turetu mirkciot ir pas opeli.
as taip pat manau bet nezinau ar suzinosiu nebent pati kompa pakeisciau bet sakoma jis brangokai kainuoja
8v SILVER
TANKYSTAS
Klubo ex-Narys

Standartinė TANKYSTAS »

Vitalijus rašė:pas mane puse skydelio neveikia, veikia tik ilgosios, posukiai ir akumo lemp. vat!

saugiklius tikrinai? Nes man nedege puse lempuciu kai buvo vienas saugiklis perdeges.

Ir baik su tuo kompu, nieko jam nera pas tave blin, jei jis butu sugedes - nevaziuotu masina, jis zinok ir ypurskima valdo, o ne tik lemputes tepalo slegio
Vitalijus
Pradedantysis

Standartinė Vitalijus »

TANKYSTAS rašė:
Vitalijus rašė:pas mane puse skydelio neveikia, veikia tik ilgosios, posukiai ir akumo lemp. vat!

saugiklius tikrinai? Nes man nedege puse lempuciu kai buvo vienas saugiklis perdeges
visus tikrinau ir ne as vienas tikrinau ir elektrikas
8v SILVER
Vitalijus
Pradedantysis

Standartinė Vitalijus »

tai ka daryti jai ne kompas kaltas?
8v SILVER
ramus
Veteranas

Standartinė ramus »

Tai gal su mases atejimu i skydeli problemos ?
Vitalijus
Pradedantysis

Standartinė Vitalijus »

ramus rašė:Tai gal su mases atejimu i skydeli problemos ?
tai bet kitos tos tris veikiancios!
8v SILVER
Calvin
Klubo garbės narys
Vietovė: KLP

Standartinė Calvin »

Vitalijus rašė:tai ka daryti jai ne kompas kaltas?
Tau gi TANKYSTAS aiškiai pasakė - tepalus ir atsidarius kapota naudinga profilaktiškai pasitikrinti bent kartą sakykim tebūnie į porą savaičių - nereikės tada šiknoj smegenų ieškot JMJ :twisted:
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
Tornado
Klubo Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

Calvin rašė:
Vitalijus rašė:tai ka daryti jai ne kompas kaltas?
Tau gi TANKYSTAS aiškiai pasakė - tepalus ir atsidarius kapota naudinga profilaktiškai pasitikrinti bent kartą sakykim tebūnie į porą savaičių - nereikės tada šiknoj smegenų ieškot JMJ :twisted:
+1

o patikrint ar lemputes veikia gi labai easy
degima ijungi viskas suzimba ir po kiek laiko uzgesta, tai jei ji tik degima ijungus nedega tai slieku turbut aisq kur ieskot
"Eine Legende Lebt Immer..."
ramus
Veteranas

Standartinė ramus »

O pradejom nuo veleno :) O baigem...... :D Manau nereikia pamokslu dabar jau zinos zmogus, gaila tik. kad dazniausiai tenka mokytis is savo klaidu.
Human
Veteranas

Standartinė Human »

Vitalijus jei lempuciu reiks tai keleta lisnu turiu :lol: gal cia visai ne velenas kaltas o lempute uztrumpinus tau ir kompresijos dasipilk su viedru :lol: padeda :lol:
e36 touring m52
[img]http://www.ap-windows.co.uk/img/NationalFloodForumLogo.gif[/img]
ramus
Veteranas

Standartinė ramus »

Siaip tai reiktu pastebeti, kad elektros problemos opelyje ko gero butu antroje vietoje po rupesciu su kebulu. Ir dar vienas klausimas : ar varikli persirinkai pats ?
Atsakyti