Kiek pilasi tepalo
Kiek pilasi tepalo
tai va pagaliau baigiu pasikeist ta labai nelaiku pasibaigusia nelemta pavaru deze... ir kilo klausimas, kiek tepalo pilasi y F20 tipo deze ? kurioj vietoj yra "mierka" ir koksai pilasi ?
-
donatukass
- Veteranas
- Vietovė: panevezys
cia kur pirksi tepalus turetu kazka papasakot.. bent jau man viska papasakojo kai varikliui tepala pirkau... blogiausiu atveju nuvaryk i firma kur tuo uzsiema, pakeis, sutvarkys ir jei bus kas blogai nors bus kam pretenzijas pareikst...
nepagailek kapeiku, juk nekasdien gi pili ta tepala pavaru dezen... o kai pasikeisi butinai cia mums viska isaiskink nuosekliai kiek ko ir kur pylei..

1991m, c20ne - SOLD
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power
tai as db nk nesuprantu, parduotuvej sake 3 litrai... nu jo supylus apie 1.5-2.0 litrus ties tuo varztu buna (tas kur prie desinio pusasio yra) bet
tada tik iki pusasio yra tepalo ir pavaru dezes krumpliai jo galima sakyt nemato
kame tada reikalas ???? o pilasi tai paciam virsui dezes toj vietoj kur trauke yra begiam junginet, issisuka varztas, ypilt tepala labai gerai tinka dvieju litru plastmasinis ar tai limonado ar tai mineralinio butelis, nupjauni paty dugna o vietoj kamscio nuo FAIRY kamstuka
ystatai ir pripili kiek reik o tepalas gan greitai subega, toks variantas zinoma jei neturi pompos

Logiskai mastant tas varztas pavaru dezes sone yra tepalo lygiui matuoti ir ji issukus tepalo turi buti iki apatines briaunos ir tai laikoma norma. Mano nuomone dantraciai ir neturi buti tepale, uztenka kad nors kiek ji siektu, o sukdamiesi kai pagauna tepalo tai perduoda ir ten kur nesiekia.Bet tai tik mano nuomone.
logiskai pagalvojus tai tu teisingai sakai, bet tepalo gaut visa pavaru deze tokiu atweju gali tik nuo difiriancialo kuris besisukdamas uzkelia jy aukstyn, bet taip tepasi tik artimiausi nuo sankabos puses krumpliai, o iki kito galo taip nelabai patenka manau ir be todar paciam gale uz pertwaros yra penkto begio krumpliai, jo tikrai neaptasko sitaip, vadinasi ne 1.9litro tada, bent as taip manau PS ir pardej sakau F20 deze koks ir kiek tepalo, pavarte knygas irsako koks nerasoma o pilasi 3.0 litrai