Tikrai taip!!! Geresne sidabrine izoliacija tikrai geras sprendimas pagal kainos ir kokybes santyki As pats taip vazinejau kai maniske praplyso. Dabar uzsidejau gera, nes netycia radau zmogu kur ismesti norejo, tai jis uz simbolinius kelis LT atidave Dekui tam zmogui
na va kaip pasiseke. as klijavau jau ja bet zinai. . dregmes gauna silumos kaita. . vistiek kazkur truputi praeina. nesuprantu is tikro kodel taip brangiai uz tokia slanga reikia moket. na nera taip jau brangiai bet gaila uz ja tiek atiduot
normali "Tesla" izoliacija ~20lt kainuoja. nauja šlanga nuo BMW - ~40. ji puikiai tinka jei yra dujų maišytuvas nes ciut ciut trumpesnė. Ją pasiųlė Opel daliu parduotuvėje.
o su beemve negirdejau tokio prikolo.. tai nuo kokio modelio ta slanga tinka? nes pas mane maisytuvas stovi, tai ta slanga nuimant ir uzdedant ja reikia gerokai palankstyt, tai belankstant visa izoliazine juosta atsiklijuoja..
P.S o ta slanga deveta ar nauja 40 lt?
1991m, c20ne - SOLD
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power
nuo xuligankes. siandien xuligano kapota pradariau paziurejau. truputi trumpesne bet tiktu. tai va. bet siaip is rimtesnes gumos padaryta. tik va kaip cia su tuo tarpu nes pas mane maisytuvo nera. . .
oi pas mane irgi buvo bedu su slanga, nusodinau akuma nes galvojau kad zvaklaidziai kad neuzsiveda, nu zodziu apvyniojau su moment power tape ir dabar dirba normaliai....seip kiek man draugelis daliu parduotuvej dirbantis sake tai 110 litu nauja eina.....as tai toki bajeri sugalvojau ....mana tevas dirba ant ekskavatoriaus ir ten tu slangu visokiu yra tai sakau gal pavyks pritaikyt:) bet seip nieko nebutu jei is kito aparato?
[quote="vvaidukss"]oi pas mane irgi buvo bedu su slanga, nusodinau akuma nes galvojau kad zvaklaidziai kad neuzsiveda, nu zodziu apvyniojau su moment power tape ir dabar dirba normaliai....seip kiek man draugelis daliu parduotuvej dirbantis sake tai 110 litu nauja eina.....as tai toki bajeri sugalvojau ....mana tevas dirba ant ekskavatoriaus ir ten tu slangu visokiu yra tai sakau gal pavyks pritaikyt:) bet seip nieko nebutu jei is kito aparato?[/quote] nebent opel gamintojai supiks, kad kitu gamintoju technika pritaikoma opeliam..
1991m, c20ne - SOLD
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power
as ta prasme klausiu ar nieko jei bus koia siauresne per viduri? nu ta originali tai stora plati , tie gofrai ....o jei bus tiesi ? ai sake pusbratans jo draugelis sotkei buvo imontave slanga nuo garniko bet sake ilgai nelaike
nu man tai izoliacija per draga naudos tikrai nedave. tik nuemus izolkia daug geriau traukt pradejo, gal diametras mazesnis slangos pasidaro. nes as ten jos uzviniojas taip normoi buvau.