Turiu pasiūlymą įsigyti šį daiktą už palankią kainą. Sakė, kad neturi subo išėjimo, bet jei per stipriaką jungiam, bėda išsisprendžia? - ar aš čia visai susivėliau (aparatūroj žalias esu) ?
Reikia jūsų nuomonės apie konkretų aparatą
Reikia jūsų nuomonės apie konkretų aparatą
http://www.ciao.co.uk/Innovatek_990dvd_ ... ew_5618065
Turiu pasiūlymą įsigyti šį daiktą už palankią kainą. Sakė, kad neturi subo išėjimo, bet jei per stipriaką jungiam, bėda išsisprendžia? - ar aš čia visai susivėliau (aparatūroj žalias esu) ?
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
-
Lauris
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Basildon (UK)
- Kontaktinė informacija:
tai jei nera isejimo subui, tai kaip tu ir kur tu pajungsi linijinius laidus nuo tos mages iki stipriako?
ar gal tu cia turi omeny kad yra paprasti linijiniai, o nera linijiniu skirtu subo valdymui? ar kaip cia? as asmeniskai nezinau kaip butu galima pajungti stipriaka jei nera linijiniu...
nebent vietoj to buna gal kokios kitokios fyskes kurios atlieka ta paty vaidmeny? 
ar gal tu cia turi omeny kad yra paprasti linijiniai, o nera linijiniu skirtu subo valdymui? ar kaip cia? as asmeniskai nezinau kaip butu galima pajungti stipriaka jei nera linijiniu...
[img]http://calibra.kaifas.lt/blevyzgos/driver.png[/img]
Although this is a foreign made unit and not a top brand the amplifier is superb and the 4X60w makes a difference compared to cd players with outputs of 40-50w X4. you get the usual features with the radio on am and FM as you do with any radio these days RDS-EON TP TY.
Suprantu kad tai tik rašliava bet maža ką
Suprantu kad tai tik rašliava bet maža ką
c20ne 93' - SOLD
tokie zaislai yra skirti mergom linksmint o ne normalei muzika klausytisCalvin rašė:Už minimum x3 didesnę kainą? Nei man baisiai reikia to DVD nei ką. bet šitą reiklą gaučiau už 300eurų ar dar net pigiau..