Baubia subas
Baubia subas
Vakar atvažinėjau gerai, bubmpsėjau visu pajėgumu, o šįryt bandau įjungt savo magą tai tik subas baubia. kažkur trumpina? nuo kur pradėt ieškot
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
-
donatukass
- Veteranas
- Vietovė: panevezys
-
Mechanikas
- Pradedantysis
- Vietovė: Kaunas
-
donatukass
- Veteranas
-
donatukass
- Veteranas
skustagalviai, su treningais, vairuoja calybras arba antrus golfus su niauktais langais, apkrautais savadarbiais tiuninginiais - gaidinginiais buferiais, slenksciais kurie sveria daugiau nei pati masina, nors 1.6l dyzeliukas tokio svorio ir nepavelka, ant mages mygtukas ”volume - ” nenaudojamas, dusliarkos su vinimis prabadytos kad geriau krioktu, antgalis is maximos po 2.99lt, bet vistiek visi galvoja kad sportinis remus bakelis, nes gerai kriokia, ir tokioj auto sedi maziausiai penki gangsteriai ir valgo ceburekus arba kebabus ir uzsigeria vandeniu...
cia toks yta standartinis panevezietis kitu miestu gyventoju akimis...
P.S. ---> calibra, nesupyk, cia siaip papokstavau apie savo gimtaji miesta, nieko asmenisko...
cia toks yta standartinis panevezietis kitu miestu gyventoju akimis...
P.S. ---> calibra, nesupyk, cia siaip papokstavau apie savo gimtaji miesta, nieko asmenisko...
1991m, c20ne - SOLD
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power
Thnx EDWARD jau viskas gan gerai - čia gi gan sena tema. Atradau kad mano stipras nuo galinies sėdynes atlošo atsipėlšė ir irgi vos ne ritinejos po bagazhine, kaip kad cia jaunuolis pasakojo
natūraliai vienas laidas buvo išsitraukęs.. - įkišau atgal + 4 ilgesni savisriegiai ir OLIALIA tiek tos bėdos ir tebuvo 
c20ne 93' - SOLD
-
donatukass
- Veteranas
o tai ka sunku tau ta deze normaliai pritvirtint kad ji nejudetudonatukass rašė:taip taip, pas mane stipras ant subo dezes prisuktas, kartais po miesta ant posukiu paskraidau, tai subo deze su visu stipru skraido po bagazine, o lineikos atsikisusios ir labiausiai kencia..
-
donatukass
- Veteranas
[quote="ispanas"][quote="donatukass"]taip taip, pas mane stipras ant subo dezes prisuktas, kartais po miesta ant posukiu paskraidau, tai subo deze su visu stipru skraido po bagazine, o lineikos atsikisusios ir labiausiai kencia..
[/quote]
o tai ka sunku tau ta deze normaliai pritvirtint kad ji nejudetu
ir siaip per tuos judejimus prarandama dalis garso[/quote]kad labai daznai tenka ta deze iskelt... pritvirtinu ja siaip, tarp dezes ir kebulo ispraudziu gesintuva, bet neilgai jis ten laikosi.. 
o tai ka sunku tau ta deze normaliai pritvirtint kad ji nejudetu
1991m, c20ne - SOLD
-
donatukass
- Veteranas
blyn neprisnekek tu cia man...
tai nakciai gal ir ratus nusiemus parsinest namo kad liktu jei ka.. pas mane ratai puse velnio dar.. tepalus nesenai keiciau, ir tuos susipilt i bambali ir parsinest?
nu papokstavom ir uztenka..
siaip nebloga mintis su tom timpom, tik idomu kiek jos laiko, man nelb norisi tiket, kad uzlaikis ta deze...
gal esat kas taip pasidare? ir kaip?
1991m, c20ne - SOLD