uzvedimo spina

Viskas, kas netelpa i kitų sub'ų temas arba tiesiog nežinai kur klausti.
Atsakyti
Play7
Klubo ex-Narys
Vietovė: Sun City
Kontaktinė informacija:

uzvedimo spina

Standartinė Play7 »

acitiko taip kad sustojau prie pardotuves apsipirkau sedau i masina ir negaliu pasukti rakta net nenumanau kas galejo atsitikti, gal kam buvo tokia beda ir zina kaip ja pasalint. Isardzoiau plasmases ir uztrumpinau laidus kad pajudet is vetos ir pastatit masina i kiema.
Tiuning is not crime.....
it's a way of life
nokas1
Entuziastas
Vietovė: Šakiai

Standartinė nokas1 »

man buvo spyna uzsikirtus.panasu kad cia kaip ir calibru liga.man teko isprasyt spyneles serdi ir nupirkus idet nauja. jei raktas neprasisuka,tai serdi isimt galima tik panaudojus smurta.
Play7
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė Play7 »

nokas1 rašė:man buvo spyna uzsikirtus.panasu kad cia kaip ir calibru liga.man teko isprasyt spyneles serdi ir nupirkus idet nauja. jei raktas neprasisuka,tai serdi isimt galima tik panaudojus smurta.
:shock:
svelnesiu budu nera??? nenoretusi zaloti savo meile :(
it's a way of life
EDWARD555
Klubo ex-Narys
Vietovė: Kaunas
Kontaktinė informacija:

Standartinė EDWARD555 »

Patraukinek rakta gilyn atgal ir kartu bandyk sukti.
Paskui ipilk tepaliuko kelis lasiukus.
Pas mane taip uzstriginedavo, tai pamaigydavau - pagaudavo - tai prasisukdavo. Po kiek laiko pradejo trumpint ir svilti (dumai ir vse dela) !!!
Todel pasikeiciau sirdele - ir dabar ok.
[b][color=red]EDWARD555[/color][/b]
myndzya
Veteranas
Vietovė: Druskininkai Gardinas

Standartinė myndzya »

teko ir man visa spynele keisti :( vargingas darbas
be reikalo nekelk,be garbes nenuleisk :D
karambas
Veteranas
Vietovė: Alytus/Kaunas

Standartinė karambas »

Vairas gal uzsiblokavo : ))
[b]Siuo postu nieko izeisti nenorejau del salutinio poveikio kreipkites i gydytojus arba vaistininkus.[/b] Pagaliau DMB
myndzya
Veteranas
Vietovė: Druskininkai Gardinas

Standartinė myndzya »

ne prie ko,,, teko su visu "kelmu" keisti,o jau tada teko bulgarke leisti y darba,,,, :?
be reikalo nekelk,be garbes nenuleisk :D
Play7
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė Play7 »

purciau vaira ir maigiau rakta + WD nekas nepadeda vairas sukasi nesiblokoja vazineju daba su istraukta fiske ir uztrumpintais laidais :(((
it's a way of life
KW>
Klubo Narys
Vietovė: kns

Standartinė KW> »

Play7 rašė:purciau vaira ir maigiau rakta + WD nekas nepadeda vairas sukasi nesiblokoja vazineju daba su istraukta fiske ir uztrumpintais laidais :(((
tiktaj keist sirdele... pastave bus tie dantukai uzsiskersine kur viduj pagal kiekviena rakta atskirai isdestiti.... tiktai keista kad vairas neuzsiblokavo :?

nes pas mane pirmojoj masinytej peze kaj iskrito vienas tas dantukas taj spineles irgi negalejau pasukt.. galvoju y parda vistiek reikia vaziuot apsiardziau issitraukiau kontaktus uzsitrumpinau ir vaziuot .... is garazo dar pavyko isvaziuot .... o paskuj nebent tik saulutes paisyt galejau :lol: :lol:

taj mano senolis jau prie prisibaigimo ribos buvo ir neapsimokejo y ji kisti kazkokiu pinigu taj su bulgarkia isspjoviau visus rakinimus (tikraj nelinkiu topacio daryt ir taviskiai grazuoliai :wink: ) pusia spiniales...
yvedziau pora slapuku naglu ir pasidariau knopkem vedama peziu... :twisted: :D :D
Atsakyti