bamperiu tiuningas
bamperiu tiuningas
Sveiki, noriu paprasyti uzkietejusiu tiuningistu kad imestu kokiu linku kaip daryti bamperius ar kaska panasaus is stiklo pluosto ar is ko jie ten daromi, vienu zodziu info, manau ne vien man butu idomu, kaip kad pvz su angel eyes, buvo hebra net foto primete nuo a iki z.aciu is anksto
-
SpottAuto
- Klubo Narys
- Vietovė: Panevėžys
- Kontaktinė informacija:
jei galvoji kazka pradeti daryti tai pagalvok ar verta prarasti tiek laiko ir pinigu, is kuriu greiciausiai rezultatas nekoks gausis. Pirmiausia bandyk kokia smulkmena maza padaryt, o tada ir pamatysi nori dar kazka daryti ar ne.
Golfui antaki ir dar ten smulkmenu visokiu pries 2 su virs metu irgi buvau padares atrode viskas zjbs padaryta
dabar buvo viskas nuplesta ir pernauja perdarita, sunaudota daug maziau medziagu, viskas atlikta daug greiciau, is saves tik pasijuokiau, ir pamaciau, kad tiesa kalbejo, kad be praktikos jokios nieko nesigaus gero iskarto
nors atrodo kas ten yra
Su spaklevimu ir taspats buvo kol nepasimokiau savo kailiu atrode paprasta, o pradzioj tai perdaug kietiklio idedavau nespedavau sunaudot, viena kart teko nuskust spakliu nes per mazai idejau, tai nuo tada gaunas jau kaip priklauso
O info apie darba su stiklo audiniu ieskok per google, nors visi turi kazkokia sau primtina technika ir pagal ja dirba, ir dauguma vistiek neatskleidzia, nuslepia kazka kalbedami apie tai
p.s. visi bandymai ir mokimaisi buvo ant golfo kuri nebrangiai buvau nusipirkes dar teisiu neturedamas ir zaidziaus priejo, nes nieks tau neduos ant kieno kito masinos bandyt
Ant calibros jau eksperimentuoti nebereiks
Golfui antaki ir dar ten smulkmenu visokiu pries 2 su virs metu irgi buvau padares atrode viskas zjbs padaryta
O info apie darba su stiklo audiniu ieskok per google, nors visi turi kazkokia sau primtina technika ir pagal ja dirba, ir dauguma vistiek neatskleidzia, nuslepia kazka kalbedami apie tai
p.s. visi bandymai ir mokimaisi buvo ant golfo kuri nebrangiai buvau nusipirkes dar teisiu neturedamas ir zaidziaus priejo, nes nieks tau neduos ant kieno kito masinos bandyt
[size=67]calibra c20LET white AWD[/size]
[img]http://i5.photobucket.com/albums/y191/00750/Projektia%202009/Helmat/Darkava2.jpg[/img]
[img]http://i5.photobucket.com/albums/y191/00750/Projektia%202009/Helmat/Darkava2.jpg[/img]
prie to paties.
neklausiu KAIP DARYTI?, klausiu KOKIOS IDEJOS DEL PRADZIOS?
vot, turiu toki buferi

reikia "da"lipdyti apatine juosta. vienam sone nupjauta taip, kad forma juostos matosi - bet man idomu mintys, ka naudoti kaip pagrinda pagali, strypa, plastamses gabala ar pan, ant kurio jau galima zaisti su ponu stiklo audiniu?
finale turiu gautis

aciu uz protingas mintis
neklausiu KAIP DARYTI?, klausiu KOKIOS IDEJOS DEL PRADZIOS?
vot, turiu toki buferi

reikia "da"lipdyti apatine juosta. vienam sone nupjauta taip, kad forma juostos matosi - bet man idomu mintys, ka naudoti kaip pagrinda pagali, strypa, plastamses gabala ar pan, ant kurio jau galima zaisti su ponu stiklo audiniu?
finale turiu gautis

aciu uz protingas mintis
-
Lauris
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Basildon (UK)
- Kontaktinė informacija:
perkant gatava tokia nakladke apie ~200lt.
bet jei pats daryti taii... ne ka pigiau gausis. nusiperki mikroflekso tu statybiniu putu. ir nuo buferio apacios iki zemes padatai tokia putu siena. o paskui imi astru peiliuka ir pasitelki savo fantazija. kai turesi norima forma tada jau galesi su audiniu zaisti
bet jei pats daryti taii... ne ka pigiau gausis. nusiperki mikroflekso tu statybiniu putu. ir nuo buferio apacios iki zemes padatai tokia putu siena. o paskui imi astru peiliuka ir pasitelki savo fantazija. kai turesi norima forma tada jau galesi su audiniu zaisti
[img]http://calibra.kaifas.lt/blevyzgos/driver.png[/img]
pas mane originalus Riegeris, nesiruosiu pirkti samadelkos..Lauris rašė:perkant gatava tokia nakladke apie ~200lt.
o kas liecia makrofleksa, tai kazkas lygtais minejo, kad derva nelabai kaip kontaktuoja su juo, ir ji tirpdo ar pan.
-
donatukass
- Veteranas
- Vietovė: panevezys