na kainos jau lb viliojancios,kaip su sios firmos kokybe? nesuskilines iskarto,ar nekreivi sleivi yra? cebe kaip suprantu jie nugruntuoti ir paruosti dazymui?
normali firmuke, pats jamiau buferi is ju. Randasi Marijampolej. Spoilerius reikia paciam nusigruntuot ir nusidazyt. Kokybe 8 ( kartais ir 10) balai is 10
tomas rašė:normali firmuke, pats jamiau buferi is ju. Randasi Marijampolej. Spoilerius reikia paciam nusigruntuot ir nusidazyt. Kokybe 8 ( kartais ir 10) balai is 10
man atrase, kad tipo nugruntuoti ..tai bbz kaip is tikruju. Butu vietine firma,tai jei kazkas nesutampa galima vietoj issiaiskinti, dabar gi puses bablo sumoki, kurjeris koki gaidi atveza ir ..... Siaip reiktu man kazko nes priekis jau pavepes totaliai....
tomas rašė:normali firmuke, pats jamiau buferi is ju. Randasi Marijampolej. Spoilerius reikia paciam nusigruntuot ir nusidazyt. Kokybe 8 ( kartais ir 10) balai is 10
man atrase, kad tipo nugruntuoti ..tai bbz kaip is tikruju. Butu vietine firma,tai jei kazkas nesutampa galima vietoj issiaiskinti, dabar gi puses bablo sumoki, kurjeris koki gaidi atveza ir ..... Siaip reiktu man kazko nes priekis jau pavepes totaliai....
jie ir yra nugruntuoti "TIPO" zodziu juos reikia is naujo pergruntuoti ir t.t. beto man dar slenkscius kurvos buvo atsiunte nuo bmw e-36 vietoj calibros... tai sako apipjaustyk biski ir bus gerai... krc telefonu pizdi daviau tai po poros savaiciu laukimo atsiunte normalius
They see me rollin,
They hatin,
Patrolling they tryin to catch me ridin dirty...
Tryin to catch me ridin dirty...
manau nesusigundyt geriau maza kaina, ten pas jus tam gale (mazeikiuose ar siauliuose ar telsiuose) kazkada buvau rades firmuke irgi yra visokiu tiuningu ir ten pati vietoj ysitikinsi kaip ten kokibe
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
Everybody and Their Mother Has a Glock
sunny parasyk man pm,duosiu kontaktus,zmones tikrai lb gerai daro,ir nekreivus sleivus,nes patys perdarineja tokiu firmu gaminius,aisku ir kaina bus atitinkamai didesne,bet bent nesuskilines,nes jie ant medziagu netaupo veiksmas kaip ir minejo zmogus telsiuose
O delko taupo, nes visi nori kuo pigiau sumoket ir nemasto, kad davedimas iki normalaus atsistos dar daugiau nei iskarto pasiimti padoru bamperi, o ir tokiu darbu nelabai kas nori, nes ner malonus darbas brokus kitu taisyt, geriau nauja padaryt. Panasiai ir su masinos pirkimu buna
[size=67]calibra c20LET white AWD[/size]
[img]http://i5.photobucket.com/albums/y191/00750/Projektia%202009/Helmat/Darkava2.jpg[/img]
sendien buvau uzsukes y "Stilera"
taciau siuo metu calibrai buferiu ir slenksciu jau neturi.
sekanti pigi partijas parvaziuos uz menesio (birzelio pabaigoj)
taigi norint uzsisakyti siu "ackijiniu prekiu" , reikia nuvaziuoti pas juos iki birzelio 15d. ir sumoketi avansa
tai wa taip wa