kuro sanaudos
-
euro
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
kuro sanaudos
uzsipyliau pilna baka pries isvaziuodamas duju (40litru). visa kelia vaziavau autostrada (140km/h). is viso nuvaziavau 220km. siryt paziuriu i bako rodykle - beveik tuscias bakas
parvaziavus viskas buvo gerai, tik veliau ilipus i masina dar karta (po valandos), salone jautesi toks duju kvapas. uzpylimo anga pas mane bagazineje, taciau nemanau kad cia nuo to... kur galima itarti tokias didziules kuro sanaudas?
beja kai pirkau, biciukas buvo pripyles beveik pilna baka ir nuvaziavau po kaimuko keliukus (skaityk nedideliu greiciu 50-100km/h) 110km (is kuriu jis pats mazeikiuose po miesta 80km pravaziavo) ir man uzpyle duju ~12 litru. tai sanaudos buvo normalios. taciau pravaziavus ilgesni atstuma ant 140km/h va kokios sanaudos gavosi
beja traukia masina i desine, tai is pradziu toks lyg ir tarskejimas jutosi desiniajame priekiniam rate, veliau isnyko...
[img]http://i32.photobucket.com/albums/d4/J-o-n-c-e/Zalgiris500.jpg[/img]
tai jei su dujom traukos dhuja, tai gal tas stebuklingasis varztukas duju reguliavimo daug atsuktas? Nes mano sidabrineje calej kur buvo duja, tai atsisukdavau daug kai njoredavau kad tipa "valintu" o kai noredavau tipa "ekanomijos" tai prisukdavau an tiek, kad max greity 160 tepasiegdavo 
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
Everybody and Their Mother Has a Glock
Everybody and Their Mother Has a Glock
-
deiviscalibrius
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: (: KaUnAkIeMiS :)
nu siaip kai varikli isjungi uzsidaro magnetiniai voztuvai ir dujos niekur nebebega.. bet siaip yra dar 2 voztuvai ant pacio baliono... vienas uzsuka pildyma, kitas padavima i reduktoriu... tai del sventos ramybes uzsuk abu... nuvaziuok i kolonele ant benzino... tada pries pilant dujas atsuk pildymo voztuva...euro rašė:o jei reduktoriui xana, tai man uzsipylus pilna baka duju jos negaruos varikliui esant isjungtam? t.y. nebus kad isgaruos dujikes? nes prileisciau rytoj pilna baka ir paziureciau kiek tiksliai isnaudojo kuro
siaip tie dacikai tikrai pieno riebuma rodo... pas teva beveik visalaik pilna rodydavo, tik beistustejant bakui pradedavo rodykle zymiau kristi... esu ir priesingai mates...
Opel Calibra 20NE - sold
BMW E36 m40b18 - sold
BMW E34 m50b25tu - sold
BMW E36 m42b18
BMW E36 m40b18 - sold
BMW E34 m50b25tu - sold
BMW E36 m42b18
-
valentinas
- Pradedantysis
- Vietovė: vln
-
Svečias
-
Tornado
- Klubo Prezidentas
- Vietovė: Kaunas
- Kontaktinė informacija:
blevyzgos vis blevyzgos tai blyn euro
kiek jau tu duju valgo tawo tas zveris?
nes pasakymas uzsipyliau 10ltr ir puse baliono
gi nuo senu laiku visi zino kad baliono dacikas nea duju kieki, o pieno riebuma rodo 
blyn vazinedavau po 16ltr imdavo ir galvos neskaudedavo, o tu cia ka nori for free ar kaip?
kiek jau tu duju valgo tawo tas zveris?
nes pasakymas uzsipyliau 10ltr ir puse baliono
blyn vazinedavau po 16ltr imdavo ir galvos neskaudedavo, o tu cia ka nori for free ar kaip?
"Eine Legende Lebt Immer..."