Kreivai stovi ratas
Kreivai stovi ratas
Sveiki, vnz atsitiko taip kad su calyte nulekiau nuo kelio, o paskui pakibau ant ~50cm borto. Pasekmes: luzes priekinis bamperis, ir galinis kairys ratas stovi kreivai ir sulindes i vidu beveik liecia posparny (stipriai trenktasi i borta, nuskeltas ratlankio kampas). geriausiu atveju bus tik linkus shake, ar nea? o kas blogiausiu atveju galejo atsitikt? beje kaina shakes?
-
deiviscalibrius
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: (: KaUnAkIeMiS :)
man buvo tas pats, nulekiau nuo kelio i laukus ant posukio apie 14 tai sulinko sake nezymiai galvoju xujnia tas ratas ciut pasislinko i man tas pats , tij poto nuvariau dar apie 150 km
gryzus namo paaiskejo, kad sake sulinko iki galo ir priekinis ratas sulindo i posparni vaziuojant (buvo tempimas vaziuojant bet nekreipiau demesio) , padanga liko plika to pasekoje
nu zdz servize keite ta supi**a sake tai ~40 keitimas kainavo, o sake irgi panasiai ~50 lituku nuo vectros nujamta 
university of south wales , newport - (BA) bussines and marketing for 3 years)
-
deiviscalibrius
- Klubo ex-Narys
-
deiviscalibrius
- Klubo ex-Narys
-
deiviscalibrius
- Klubo ex-Narys
-
deiviscalibrius
- Klubo ex-Narys
-
Rocco_
- Veteranas
- Vietovė: Majamis - Kaunas - Londonas
toki suda pats namie pasidarysi,as ne taip buvau visa isdraskes ir sutvarkiau lengvai,tik pisliavos dauk.per sawaitgali isejo,ner ko lupikam litus moket uz darba kuri pats gali pasidaryt,taciau jei nieko nenusimanai apie mexanika arba jei fane vartai neblogai tada-servisas 
VW Golf 1.9 TDI 81kw 96m
VW Golf 1.9 TD 95m [SOLD]
Ford Windstar 3.8 V6, 96m [SOLD]
Mitsubishi Eclipse GS,16v Dohc [SOLD]
Opel Calibra C20NE [SOLD]
VW Golf 1.9 TD 95m [SOLD]
Ford Windstar 3.8 V6, 96m [SOLD]
Mitsubishi Eclipse GS,16v Dohc [SOLD]
Opel Calibra C20NE [SOLD]