atselepimai apie : ....

Audio tuning'as.
serik222
Klubo Narys
Vietovė: vilnius/lazdynai

atselepimai apie : ....

Standartinė serik222 »

kraftwork stiprintuvus
vibe subus.
tokius galvuoju pirkt.

ir koki stipreka parinkt rainbow sistemai. priekie komponentai, gale elipses.
galingumas 60/120 w.
www.neciunai.lt
sodyba. vestuves. kubilas . pirtis.
www.pirtis-baseinas.lt
jokeer
Veteranas
Vietovė: šiauliai

Standartinė jokeer »

vibe gerai plaka subai stiprekai ir gerai tampo
Tornado
Klubo Prezidentas
Vietovė: Kaunas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

issamus atsakymas gerai plaka gerai tampo
konkreciau turbut neiseina
tau gi cia blyn nea boschmanai ir mc.... raverland ir panasus sch... apie juos tik tiek ir tegalima pasakyt gerai plaka gerai tampo... neaisq kas kas ir kaip :mrgreen:
"Eine Legende Lebt Immer..."
Human
Veteranas

Standartinė Human »

asmeniskai paskutini vibe kuri dejau tai nepatiko.
e36 touring m52
[img]http://www.ap-windows.co.uk/img/NationalFloodForumLogo.gif[/img]
popcys
Veteranas
Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos

Standartinė popcys »

Xuimanas rašė:asmeniskai paskutini vibe kuri dejau tai nepatiko.
tai gal dejai vibe korporacijos ekonomini gamini fly? :roll:

seip apie stipriakus tus nieko nzn kazkaip,neteko tokiu girdeti? seip is nelabai brangiu komponentam pasiuliciau blaupunkt tha480,maciau toksai 400lt elektromarkte kainuoja,o jis yra vienos is geresniu blaupunktu serijos,tai komponentam bus lb gerai...o is subu butinai vibe nori? nzn nueijk kur ir paklausyk ant stendo,man tai jei asmeniskai nelabai,nors seip zmonem patinka,tik dizainas grazus... :? as geriau jau rinkciaus infiniti kappa arba ref serijos,kaip pagal kisene ziurint,ir kokia deze priklausomai galvoji daryti?
[img]http://line4auto.ru/opel/m1402.gif[/img]
lauryz
Pradedantysis
Vietovė: mazeikiai - klaipeda

Standartinė lauryz »

mano nuomone tai kenwood ir pioneer geriausi bet cia tik man :)
Calibra 2.0i C20NE
popcys
Veteranas

Standartinė popcys »

lauryz rašė:mano nuomone tai kenwood ir pioneer geriausi bet cia tik man :)
na tai tik vidutines klases produktai,ju ekonominiai gaminiai nieko gero sakyciau :wink:
lauryz
Pradedantysis
Vietovė: mazeikiai - klaipeda

Standartinė lauryz »

popcys rašė:
lauryz rašė:mano nuomone tai kenwood ir pioneer geriausi bet cia tik man :)
na tai tik vidutines klases produktai,ju ekonominiai gaminiai nieko gero sakyciau :wink:
nzn man ir tos tinka :)
Calibra 2.0i C20NE
Rprznt
Entuziastas
Vietovė: Kaunas/Vilnius

Re: atselepimai apie : ....

Standartinė Rprznt »

serik222 rašė: ir koki stipreka parinkt rainbow sistemai. priekie komponentai, gale elipses.
galingumas 60/120 w.
o jei suba desi y gala tai kam tada elipses gale? jos tik tampysis pagal subo sudaroma slegy. Mano nuomone calibroi pilnau uztenka komponentu + subo, nes vistiek masina dviviete, gale niekas neklauso. O jei jau tikrai labai laba labai nori kazko gale (neysivaizduoju del kokiu pirezasciu) deciau max 10cm koaksialus.
popcys
Veteranas

Standartinė popcys »

na seip zmogus tau tikrai teisingai pataria,tos elipses niekam isvis nereikalingos...jei jau kazkas sedasi gale,arba nori ir gale sedintiems padaryti kokibiska garsa,tai dek komponentus i priekines dureles ir i galines apsifkes,bet tikrai ne elipses,o siaip kaip pilnai sake koaksaliu uztektu,bet as patarciau 13cm :D jei apseini su viena pora komponentu i prieki ir vienu subu,tai galesi apsiriboti ir vienu stiprintuvu,2 kanalai komponentam,du tiltu subui,jei nori komponentu i prieki ir i gala,tai jiem tada reiktu atskiro stiprintuvo,ir subui ar dviem irgi atskiro,bet tada pabrangeja zymiai instaliacija,nes tenka pirkti papildoma komponentu pora,papildoma suba,ir papildoma stiprintuva,jau nekalbant apie atskirus maitinimo,linijinius laidus,pravedimo isvedziojimo kainas,ar net kondesatoriu ir taip tiliau bla bla bla:) seip infinity ekonomines serijos tikrai geriau groja uz ekonomini vibe,pioneeriu ar kenwooda,vidutinis uz vidutinius visus geriau,jei nenori pirkti galingo stiprintuvo ziurek i herz jie irgi neblogi,grazus bet siek tiek kietokas zemas,kitu irgi yra begale,bet jie nieko neissiskiria is pilkos mases nei crunch,nei magnat,ivolga ir tt:)

taip kad mano galva logiskiausias pravedziojimas butu:

1 variantas (su limituota suma) : normalus bet neprasciausios serijos komponentai i prieki,koaksaliai betkokie (jie ~100lt kainuoja) i gala ir geras subas,su vienu 4 kanalu stiprintuvu,kuri galima pastiprinti kondesatoriu,kokibiskais laidais :)

2 variantas (brangesnis) : komponentai i prieki ir gala,du subai,du stiprintuvai,pastiprinti normaliu kondesatorium ir 2x geru laidu :D :D

kiek beje sistemelei pinigu zadi skirti,jei ka pasidarysi papasakok ka ir kaip groja,kas nustebino,kuom likai patenkintas :D
serik222
Klubo Narys

Standartinė serik222 »

na siam momentuj mintis tokia :
galva 2007metu kenwood ( nepamenu modelio) subo valdymas, 4 lineikos ir t.t.
priekis rainbow (apie 350 lt)
galas i stockine vieta koaksalus, arba i gala elipses su atskira plota.
gale 15 vibe. nominalas prie 2 ohmu apie 700w. ir 2kw max kraftwork stipriakas. beliko issirinkt stipriaka akustikai.
blaupunkt visiskai netinka. specai sako kad skambesio nebus. subas vibe pakankamai galingas, bet skambesio kokybe bus nelabai grazi.

ka manot apie signat stipriakus ?
kodel niekas nesiulo statyt i stock gala koaksalus. juk paligint su priekiu ir kur randosi vairuotoja galva, gaunas kas per viduri masinos.
www.neciunai.lt
www.pirtis-baseinas.lt
popcys
Veteranas

Standartinė popcys »

visu pirma as tau siuliau blaupunkta komponentam o ne subui :wink: visu antra tau specai turbut sake apie blaupunktus gta ar panasias serijas,o ce tha :wink: poto as tau siuliau komponentus i galines standartines vietas,o koaksaliu ten neapsimoka,nes net originalios geriau gros manau,o del vidurio nzn ce kaip ce su prietaisu jau reik skaiciuoti kaip ce gaunasi kas,taip is lempos nepasakysi kad viendelto kad ten ikistos,beto net nzn kiek ten gale standartinese vietose yra erdves,ar uzteks garsiakalbiui pulsuoti :wink: pirmos tavo firmos stiprintuvo nzn,o signat bent jau senieji modeliai tikrai geri,o nauju nzn ar nepagadino vardo :) ir kam tau subas 15? jis gi pakankamai letas ir netikslus,is jo tik slegio daug,geriau du 10"?,butu zymiai kokibiskiau ir pakankamai pulsuotu :wink:
Human
Veteranas

Standartinė Human »

pries tai dejom fly aktyvu tai na :) tikejausi kad bus nieko gero bet poto wibe dejau kazkoki na bliudas kaip bliudas jau :D bet irgi nepatiko. labai kietai musa skardos tik kelnojasi, o kokybes tai. . . :) garso sutinku daug.

http://www.autogarsas.lt/garsiakalbiai_hertz_new.htm
na cia kaip pavizdys komponentu. siaip savom ausim girdejau tikrai fainai groja aisq kaina. .

o del basaviku tai alpine deciau kur dvieju apviju. neprisimenu tiksliai pavadinimo typeR serija gal ar kaip ten. tas tai visai patiko. bet cia skonio ir kisenes reikalas. niekados nesiginciju garso atzvilgiu nes kiekvieno ausis ji suvoke skirtingai.

Jei deciau akustika tai:
Magas - pioneer
Stiprekas - kendwood alpine (na cia koki rastum nes yra daug ivairiausiu modeliu)
komponentai - hertz noreciau bet jauciu del kainos nepirkciau :D nes boshmanai uz savo kaina atgroja o kainuoja 100lt apytiksliai
elipses (net neisivaizduoju niekad nevartojau tokiu)
bosas - nepirkciau pioneer nes slyksciai groja, deciau alpine hertz hifonics kenwood (gal)
e36 touring m52
popcys
Veteranas

Standartinė popcys »

ce jau gaunasi offtopik,bet mano norima instaliacija atrodo mazdaug sitaip,kiek ji reali parodis siu metu iplaukos :D

1. galva alpine 9857r (galvai niekad negaileciau,mano manymu vienas svarbiausiu dalyku,jei klausyciau ramesne muzika be jokiu bum bum tai sioj vietoj rinkciau nakamishi cd400)

2. dvi poros komponentu i prieki ir i gala ivolga vhc 6.21 (auksines serijos komponentai,nors ir nestebuklingi,bet savo pinigus atgroja puikiai)

3.stiprintuvas jiems blaupunkt tha 480 (puikiai siai porelai tinka)

4. du invinity kappa subai 12'

5.ivolga bg1004 stiprintuvas jiems pastiprinti

6.kondesatorius stinger 1f

7.kokibiski laidai

beje viska paparasyciau atveztu is rusu kur gautusi bendra suma apie 50% maziau uz dabartine lietuvos parduotuviu kaina siom prekem :wink:
Rprznt
Entuziastas
Vietovė: Kaunas/Vilnius

Standartinė Rprznt »

serik222 rašė: kodel niekas nesiulo statyt i stock gala koaksalus. juk paligint su priekiu ir kur randosi vairuotoja galva, gaunas kas per viduri masinos.
O koks skirtumas kur vairuotojo galva? Scena turi gautis ant kapoto. Galbut net arciau priekiniu groteliu.
serik222
Klubo Narys

Standartinė serik222 »

Rprznt rašė:
serik222 rašė: kodel niekas nesiulo statyt i stock gala koaksalus. juk paligint su priekiu ir kur randosi vairuotoja galva, gaunas kas per viduri masinos.
O koks skirtumas kur vairuotojo galva? Scena turi gautis ant kapoto. Galbut net arciau priekiniu groteliu.
na teorijos tai nzn. geriausiais daviklis- mano ausis. kaip man patinka taip ir padarisiu. sureguliosiu kaip reikia. ypac jai niekas to nedaro, todel verta isbandit.
www.neciunai.lt
www.pirtis-baseinas.lt
EDWARD555
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė EDWARD555 »

Paskutinį kartą redagavo EDWARD555 21 Bal 2007, 06:53. Iš viso redaguota 1 kartą.
[b][color=red]EDWARD555[/color][/b]
Nitro
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius

Standartinė Nitro »

kino teatro surroundai ir stereo neturi nieko bendro shiaip :)

muzika turi sklisti ish priekio - i ten musu visu ausys atsuktos ;] Kadangi zhmogaus ausis nelokalizuoja zhemu dazhniu - jie gali sklisti ish bilekur. tokia ta teorija ;]
EDWARD555
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė EDWARD555 »

Nitro rašė:kino teatro surroundai ir stereo neturi nieko bendro shiaip :)

muzika turi sklisti ish priekio - i ten musu visu ausys atsuktos ;] Kadangi zhmogaus ausis nelokalizuoja zhemu dazhniu - jie gali sklisti ish bilekur. tokia ta teorija ;]
P.S. mano ausys neatsuktos i prieki :)
Human
Veteranas

Standartinė Human »

pritariu Nitro kad music turi sklisti is priekio. nes netgi 5.1 ar7.1 buitinese priekines kolonkes yra galingesnes ir sudaro priekio ispudi siektiekm (bet kiekvienas reaguliuojasi kaip jam patinka)
e36 touring m52
Human
Veteranas

Standartinė Human »

edward galima bus paklausyt ? ir ivertinti :) ?
e36 touring m52
EDWARD555
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė EDWARD555 »

Xuimanas rašė:edward galima bus paklausyt ? ir ivertinti :) ?
Pazesim gal gal, bet vertinu tik AS :D
Kad ir 100 sako kad blogai, bet jei man super, tai ir lieka super ;)
Nuomoniu kitu kaip sakant ir nereikia.

P.S. nera subo, tai tau nepatiks :D
EDWARD555
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė EDWARD555 »

Xuimanas rašė:pritariu Nitro kad music turi sklisti is priekio. nes netgi 5.1 ar7.1 buitinese priekines kolonkes yra galingesnes ir sudaro priekio ispudi siektiekm (bet kiekvienas reaguliuojasi kaip jam patinka)
O buitiniu stiprintuvu visi isejimai vienodi :D
5x100, 6x100, 7x150 ir pan :)
Ir kolonkes turi buti vienodos tada :)
Nu bet cia tik siaip - nenoriu priestarauti - jei prieky didesnes - tai didesnes.
Tevai pirko Samsung Home centra, tai visos kolonkes vienodos (+centras ir subas kitokie)

Aij dar - Xuimanai, buvau parodoje Vilniuje sestad, tai ten tau reikejo pasiklausyt muzono kaip kala, jei norejai pajausti kazka tokio ... nu tokio ...
Ten galva ikisus i minivena, kuriame tik subai gale sudeti (apie 12 vnt) ir visi 15" tai jauti savo galvos nervu ritmus net kai istrauki galva is salono :D
Nitro
Klubo ex-Narys

Standartinė Nitro »

EDWARD555 rašė:
Nitro rašė:kino teatro surroundai ir stereo neturi nieko bendro shiaip :)

P.S. mano ausys neatsuktos i prieki :)
atsiusk foto - tavo ausys vertos medicinos vadoveliu.
Nitro
Klubo ex-Narys

Standartinė Nitro »

kolegos, baikit lyginti stereo ir surroundines sistemas :) Ju Skirtingi tikslai, skirtingi veikimo principai... Scenos visai kitaip daromos :] Na vienzho chia nelyginami dalykai... :D
Atsakyti