langas pakyla auksciau nei reikia

Techninių klausimų forumas.
Uždaryta
NosTraDamX
Entuziastas
Vietovė: Klaipeda

langas pakyla auksciau nei reikia

Standartinė NosTraDamX »

ka daryti jei langas auksciau pakyla nei reikia ir ko pasekoje durys uzsidaro bet langas buna ant gumos... :( sake kad kazkur yra kazkoks dacikas kur reikia nustatyti kur pakilti. bet xui nieko nesuprantu kur toks turi buti. gal kas buvote susidure ka darete ?
opel forever
nokas1
Entuziastas
Vietovė: Šakiai

Standartinė nokas1 »

man panasiai buvo nutike,yai as nusiemiau abloske ir atleides stiklo tvirtinimo varzta pareguliavau kad normaliai uzsidarytu.pas mane kai noredavau kad pats langas iki galo uzsidarytu,tai jis uzsidarydavo ir atmesdavo atgal apie 4-5 cm, o po reguliavimo visks normaliai :P
NosTraDamX
Entuziastas

Standartinė NosTraDamX »

tai tipo atsileisti visus varstus? pakelti iki kiek reikia ir prisukti ? ble nesupratau, jei pakils pilnai tai prie varstu neprieisi
opel forever
nokas1
Entuziastas

Standartinė nokas1 »

nusileidi stikla kad prie varstu prieitum ir tada tasileidi varztus ir paleidi truputi zemyn
SpottAuto
Klubo Narys
Vietovė: Panevėžys
Kontaktinė informacija:

Standartinė SpottAuto »

NosTraDamX rašė:tai tipo atsileisti visus varstus? pakelti iki kiek reikia ir prisukti ? ble nesupratau, jei pakils pilnai tai prie varstu neprieisi
Ar tikrai neprieini prie varstu? :roll: Tai kad virsui kai uzdarytas langas yra padarytos dvi skilutes kad galetum atleisti varstus, o ji laiko 2 varstai, as pasikeiciau stikla, nors neveikia pakelikas vairuotojo pusei :)

Jei neklystu tai sitos skilutes
Paveikslėlis
nokas1
Entuziastas

Standartinė nokas1 »

apie tas skyles pamirses buvau :roll:
Renas
Klubo ex-Narys
Vietovė: Kaunas

Standartinė Renas »

Ne tie varztai reguliuoja pakelimo auksti! Reikia reguliuoti su kitu, jis yra vienas ir randasi zemiau tu dvieju. Reikia reguliuoti pacio mechanizmo eiga.
vivo
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius

Standartinė vivo »

pas mane tas pats sudas buvo,auksciau pakila negu reikia poto nusileidzia pats apie 4,5 comus. Nieko ten nereguliavau !!! tesiog ten toks balta sudas tokiam stalciuje vazinejasi ir jis nuo laiko nusitrina ir pradeda vaziuoti toliau truputeli,to pasekoje ir kyla langas auksciau. As pasidariau toki pati suduka ir istaciau ir viskas normaliai. Tiesa galima koki rybotuva sugalvoti kad toliau neslinktu,cia kam kaip patogu.
NosTraDamX
Entuziastas

Standartinė NosTraDamX »

aciu klubieciai uz info. kazka supratau kazko ne ;) meginsiu konstruoti ;)
opel forever
Uždaryta