Vairo perdejimas i kaire Calibroj
-
snooper
- Krikštytojas
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
Vairo perdejimas i kaire Calibroj
Gal kas zino del vairo perdejimo Calibroj. Mano '91 cale. dochine, noriu parsivaryti is UK kokiu 95-96 m. cale arba docha arba V6. Planuoju tilpti i 2000 Lt. Ar tai realu ir ar atitiks detales? Aciu uz PROTINGUS pasisakymus TAI ISMANANCIU ZMONIU. 
Grazu ne tai kas grazu, o tai kas patinka.
Nevisai OT todėl prie to paties paklausiu paties snooperio- ar sudetinga (ta prasme popierizmų klausimu) parsivaryt anglišką calytę? Už mėn irgi žadu keliom dienom patraukt in Luonduons ir galvoju gal ką įdomaus suveikus ta proga - niekaip iš galvos kreminis odos salonas neišeina (man iš esmės tik jo ir tereikia) 
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
-
snooper
- Krikštytojas
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
Calvinuk, zinok nelabai as duomejausi siuo klausimu, bet nemanau,kad yra kazkokios problemos. UK tikrai vyksta viskas greit ir be problemu, ten laisku dokus nusiuntei ir nueme njuo isk, o lietuvoj ka as zinau ... manau ta pati procedura, kaip ir is kitos EU valstybes parvarytos mashinos, tik kai persimesiu vaira su tuo poperiukiui TA stoti ir registruoja
:):):):) <---Mi stupid mind 
Grazu ne tai kas grazu, o tai kas patinka.
Siaip broli snooperi realiai pasamprotavus perdeti vaira imanoma ir uz pigiau jei pats darai viskas imanoma, o juk tu dar turi visa panele is saviskes, tik ot jei turetum tam laiko ir noro, persimestum vairo mechanizma ir visa panele pats ir tikrai uz pigiau nei 2000lt... o tie kur perdarineja apie 1000euru ima nezinau tiksliai dabar reiketu dar paklausti...
esu visa opeli isardes, kai dalymis pyliau, visos skyles buna, o pedalus, vaira persikelti tikrai nesudetinga, apie kokius 2000 cia kalba gali eiti, jei turi calite, tai viskas nemokamai gaunasi, tik klausimas ar tiks detales, kai metu ir motoru skirtumas, bent jau stabdziu tai manau netiks, bugnas turi i kita puse detis ir stabdziu sistemos kitokios man rodos, o seip ten viskas taip paprasta, calibros perdarymo variante yra biurokratija sudetingesnis dalykas, seip jau patikrinimo metu, reikalaujama kiek zinau irasai licenzijuotos perdarymo imones, kad cia ji viska ok padare..