padangos priekyje

Techninių klausimų forumas.
Uždaryta
omid
Entuziastas
Vietovė: Kaunas

padangos priekyje

Standartinė omid »

ar telpa priekyje padangos 215/45/R17? ar nelies arku? gal kas turejot tokias uzsideje ir galit pakomentuot? pas mane praeita vasara buvo 215/40 bet siemet noriu siektiek paaukstint.

PS. spyruokles ir amortikai stock, nezeminta.
Dapsys
Pradedantysis
Vietovė: Klaipeda

Standartinė Dapsys »

nelies .tik idomu..ar pacio amortiko ir spyruokles tos lekstes nelies..as irgi zadu tokias pat pirkti nes tu 40 aukscio deficitas
neber
omid
Entuziastas

Standartinė omid »

nu 40 man neliete nieko gal ir sitas nelies tos spiruokles. kiek kainuoja mazdauk pas jus klaipedoj normalaus stovio 215/45?
Dapsys rašė:nelies .tik idomu..ar pacio amortiko ir spyruokles tos lekstes nelies..as irgi zadu tokias pat pirkti nes tu 40 aukscio deficitas
euro
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė euro »

pas mane R17 225/45 ir telpa viskas normaliai :) aisku visi pyzdavoja kad dzipas ir t.t. bet atsakant i klausima tai telpa :)
[img]http://i32.photobucket.com/albums/d4/J-o-n-c-e/Zalgiris500.jpg[/img]
omid
Entuziastas

Standartinė omid »

sitos pas mane liesdavo kai amortizuojasi labiau ar ant posukiu, bet nestipriai siektiek :) del dzipo tai zinai, gali uzsidet ir 35 bet kas liks is ratlankiu lietuvos keliais vazinejant po sezono, tai jauciu kad ju laukia tik siukslynas :))
euro rašė:pas mane R17 225/45 ir telpa viskas normaliai :) aisku visi pyzdavoja kad dzipas ir t.t. bet atsakant i klausima tai telpa :)
Uždaryta