siandien vaziuojant i darba toks nesmagus dalykas atsitiko. vaziuoju ir matau kad mano apsukos sukilusios iki 2000 ir nebenusileidzia, kiek pavaziavus ir sustojus prie sviesoforo jos pakilo iki 3000. uzgesinau masina, vel uzvedziau, viskas gerai, pavaziavau truputi, tai atvaziavus i darba teko parkuotis su 3000 apsuku. griztant namo viskas vel gerai. del ko sukyla ir laikosi apsukos? kame cia saknys? gal del salcio kazkas? troselis gazo uzstringa ar dar kas?
Dar pabandyk pagazuot ant laisvu (nestipriai) ir imetes 1-a saiba paderint apsukas pagazuodamas lengvai (dirbk kojytem).
Ir negesink masinos niekada prie sviesoforo, bus geda jei neuzsikurs..
man panasi problema buvo kai turejau asconyte 2l tai kai buvo idetos dujos taip darydavo tai paimdavau kai budano uzsigazave tai nuimdavau fyskia nuo to sukiu reguletoriaus ir vel uzdedavau padedavo neilgam paskuj istryniau klaidas chlemos pagalba ir viskas buvo gerai
turejau ta beda ir as sustojai prie starto linijos lauki zalio STARTO signalo o salia bumeris 5.0l stovi galvodamas kad nori palenktiniauti uzspaudzia tapke dugnais ir lieku tj vat sprendimas buvo visalaik ant begio ciut ciut atleidus sankaba ir laikant stabdzius nuspaustus gesini varikli bet neleidi uzgesti
university of south wales , newport - (BA) bussines and marketing for 3 years)
dar klausimas i ta pacia tema. kodel pagazavus ir atleidus gaza, apsukos nukrenta lb letai? ne taip kaip turetu? is palengvo rodykle leidziasi zemyn, siek tiek trumpam uzstringa ties 2000 ir 1500aps. kame cia bedos? manau taip neturetu buti, ir atleidus gaza apsukos turetu nukristi zemyn gana greitai.
As tai ir norejau prisikast prie to laisvu apsuku voztuvo, bet be duobes nepriejau, tai pripurskiau WD per slanga kuri eina is SFI dezes i apacia. Ir ka jus manot ivyko stebuklas, variklis vedasi "s poluaborota" apsukos kaip ikaltos. Salutinis efektas buvo daug dumu is pradziu.
euro rašė:dar klausimas i ta pacia tema. kodel pagazavus ir atleidus gaza, apsukos nukrenta lb letai? ne taip kaip turetu? is palengvo rodykle leidziasi zemyn, siek tiek trumpam uzstringa ties 2000 ir 1500aps. kame cia bedos? manau taip neturetu buti, ir atleidus gaza apsukos turetu nukristi zemyn gana greitai.
pas mane tas pats shh.. prasidejo ka ziuret ka daryt?