patarkit del vairo stiprintuvo

Techninių klausimų forumas.
omid
Entuziastas
Vietovė: Kaunas

patarkit del vairo stiprintuvo

Standartinė omid »

pas mane susukus vaira iki galo pradeda cypt dirzas vairo stiprintuvo, ir prie pat galo sukant vaira taip lyg strigineja vairas. skysti pakeiciau nuorinau kaip priklauso - nepadejo, dirzelis naujas. ar pas jus cypia iki galo susukus? kaip sprest problema?
Barton
Veteranas
Kontaktinė informacija:

Re: patarkit del vairo stiprintuvo

Standartinė Barton »

omid rašė:pas mane susukus vaira iki galo pradeda cypt dirzas vairo stiprintuvo, ir prie pat galo sukant vaira taip lyg strigineja vairas. skysti pakeiciau nuorinau kaip priklauso - nepadejo, dirzelis naujas. ar pas jus cypia iki galo susukus? kaip sprest problema?
tempti dirzeli reikia :wink:
C20NET :) + Webasto tele thermo top BW50
omid
Entuziastas

Standartinė omid »

nu kad itemptas tas dirzas nera jau kur ten jo tempt ir naujas uzdetas :(
Barton rašė:
omid rašė:pas mane susukus vaira iki galo pradeda cypt dirzas vairo stiprintuvo, ir prie pat galo sukant vaira taip lyg strigineja vairas. skysti pakeiciau nuorinau kaip priklauso - nepadejo, dirzelis naujas. ar pas jus cypia iki galo susukus? kaip sprest problema?
tempti dirzeli reikia :wink:
esherys
Klubo Narys
Vietovė: Caloypede

Standartinė esherys »

pas mane vectroj tas pats buvo.irgi cype vaira draske.tai man teko taikytis su tuom,tegdavo vaira iki galo nelauzti.cia as kiek supratau susukus vaira nustoja vairo skyscio cirkuliacija tada atsidaro voztuvas kuris neliaidzia uzsiblokuoti vairo stiprinuvo siurbliui.o kur tas voztuvas ar siublyje ar vairo mechanizme nezinau.esme tame kad blokuojasi siurblys ir del to slysta dirzelis.
C20LET phase 1 vimota dyno run 2008.10.13 240hp 330Nm
omid
Entuziastas

Standartinė omid »

va va man irgi pasirode kad blokuojasi tas siurblys ir ten kiek nori gali verzti ta dirza vistiek taspats bus :( gal kas zino tiksliau kame beda?
esherys rašė:pas mane vectroj tas pats buvo.irgi cype vaira draske.tai man teko taikytis su tuom,tegdavo vaira iki galo nelauzti.cia as kiek supratau susukus vaira nustoja vairo skyscio cirkuliacija tada atsidaro voztuvas kuris neliaidzia uzsiblokuoti vairo stiprinuvo siurbliui.o kur tas voztuvas ar siublyje ar vairo mechanizme nezinau.esme tame kad blokuojasi siurblys ir del to slysta dirzelis.
Naughty
Klubo ex-Nare
Vietovė: Vilnius

Standartinė Naughty »

o pas mane is viso nebeveikia vairo stiprintuvas kai pvz tik atsisedu y salta masina :( nu paskui kai pavazineju jau biski tai jau veikia...gal...tai ka man daryt? tas dirzelis irgi pakeistas...ka daryyyt?:)
omid
Entuziastas

Standartinė omid »

nu jo kai pasyla biski geriau veikia bet vistiek yra tas sudas visalaika :twisted:
Naughty rašė:o pas mane is viso nebeveikia vairo stiprintuvas kai pvz tik atsisedu y salta masina :( nu paskui kai pavazineju jau biski tai jau veikia...gal...tai ka man daryt? tas dirzelis irgi pakeistas...ka daryyyt?:)
sawas
Klubo ex-Narys
Vietovė: Alytus - Kaunas - Siauliai

Standartinė sawas »

pas mane neslysta niekas bet kai susuki iki galo vaita tai krenta variklio apsukos is to galima sprest kad susukus iki galo stabdo dirza siurblys, reikia daugiau patemt,o jei nera kur det mazesni dirzeli :D :D :D
opel calibra 2.5 V6
esherys
Klubo Narys
Vietovė: Caloypede

Standartinė esherys »

sawas rašė:pas mane neslysta niekas bet kai susuki iki galo vaita tai krenta variklio apsukos is to galima sprest kad susukus iki galo stabdo dirza siurblys, reikia daugiau patemt,o jei nera kur det mazesni dirzeli :D :D :D
tempimas niekuom nepades.pas mane dabar dirzelis laisvas kartais suslapes per balas sucypia,bet susukus vaira viskas norm.
C20LET phase 1 vimota dyno run 2008.10.13 240hp 330Nm
omid
Entuziastas

Standartinė omid »

tai kas pades galit kasnors pasakyt? siurbli keist ar vairo kolonelei cia jau amen :( :( :(
esherys rašė:
sawas rašė:pas mane neslysta niekas bet kai susuki iki galo vaita tai krenta variklio apsukos is to galima sprest kad susukus iki galo stabdo dirza siurblys, reikia daugiau patemt,o jei nera kur det mazesni dirzeli :D :D :D
tempimas niekuom nepades.pas mane dabar dirzelis laisvas kartais suslapes per balas sucypia,bet susukus vaira viskas norm.
kuntapliai
Naujokas
Kontaktinė informacija:

Standartinė kuntapliai »

pas mane laaabai cype kai susukdavau vaira iki galo. Kartais net ne iki galo susukus cypdavo.. :? Garsas dingo patempus dirzheli...
sawas
Klubo ex-Narys
Vietovė: Alytus - Kaunas - Siauliai

Standartinė sawas »

tempiam dirzelius ir viskas bus okay :D
opel calibra 2.5 V6
omid
Entuziastas

Standartinė omid »

nu blin kad tas dirzelis cypia tik kai uzkaista ar suslampa, siandien ryte atejau suku tai necypia bet netolygiai vairas sukasi, taip kas ketvirtadali abaroto kertasi, sunkiai prasisuka, pasyla tada jau laisviau viena abarota normaliai gali apsukt o toliau cypia kertasi, butu dirzas senai buciau paverzes, bet kad cia stiprintuvas pats tai veikia tai neveikia. dar toks pastebejimas atsukus bakeli skyscio ir sukant vaira pastovei iseina keletas burbulu kai susuki i kaire puse iki galo, gal sakau oro prisigaudo? tik vat klausimas kur, ar siurblys ar kolonele? visus vamzdzius uzverziau skysti nauja supyliau vistiek taspats.
sawas rašė:tempiam dirzelius ir viskas bus okay :D
omid
Entuziastas

Standartinė omid »

omid rašė:nu blin kad tas dirzelis cypia tik kai uzkaista ar suslampa, siandien ryte atejau suku tai necypia bet netolygiai vairas sukasi, taip kas ketvirtadali abaroto kertasi, sunkiai prasisuka, pasyla tada jau laisviau viena abarota normaliai gali apsukt o toliau cypia kertasi, butu dirzas senai buciau paverzes, bet kad cia stiprintuvas pats tai veikia tai neveikia. dar toks pastebejimas atsukus bakeli skyscio ir sukant vaira pastovei iseina keletas burbulu kai susuki i kaire puse iki galo, gal sakau oro prisigaudo? tik vat klausimas kur, ar siurblys ar kolonele? kai keiciau skysti visus vamzdzius uzverziau skysti nauja supyliau, nuorinau tai buvo normaliai sukinejosi viskas ciki, bet pavaziavus koki 20km vel taspats.
sawas rašė:tempiam dirzelius ir viskas bus okay :D
bad_brains
Veteranas
Kontaktinė informacija:

Standartinė bad_brains »

o negali pvz atraminis guolis uz tokius striginejimus buti atsakingas?
www.serbis.lt
[url=http://imageshack.us][img]http://img410.imageshack.us/img410/113/dsc03524modps6.jpg[/img][/url]
Tornado
Klubo Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

pas mane budavo kad sukant i kaire strikdavo.. bet tik vienoj vietoj, tai yra truputuka pasukus vaira..
pakeitus atramine guma ir guoliuka - problema dingo
tavo atveju gali but tas pats (no warranty ;) )
"Eine Legende Lebt Immer..."
omid
Entuziastas

Standartinė omid »

apie kuri cia atramini guoli? siaip tas striginejimas labai nepastovus, viena syki gali apsukt viena kart vaira o kita jau ir tiek negali stringa iskarto, stringa mazdauk i abi puses vienodai. daugiausiai priklauso nuo masinos isilimo, nuo oro ar dregna ar ne, ir dar sakau kai tik supili skysti ir nuorini sukinejasi tada i abi puses iki galo normaliai, kai pavaziuoji vel sudas :twisted: dar pastebejau kad strigimo momentu stoja tas vairo siurblys.
bad_brains rašė:o negali pvz atraminis guolis uz tokius striginejimus buti atsakingas?
Tornado
Klubo Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

pas mane visalaik konkrecioj vietoj budavo ;)
"Eine Legende Lebt Immer..."
bad_brains
Veteranas
Kontaktinė informacija:

Standartinė bad_brains »

omid rašė:apie kuri cia atramini guoli? siaip tas striginejimas labai nepastovus, viena syki gali apsukt viena kart vaira o kita jau ir tiek negali stringa iskarto, stringa mazdauk i abi puses vienodai. daugiausiai priklauso nuo masinos isilimo, nuo oro ar dregna ar ne, ir dar sakau kai tik supili skysti ir nuorini sukinejasi tada i abi puses iki galo normaliai, kai pavaziuoji vel sudas :twisted: dar pastebejau kad strigimo momentu stoja tas vairo siurblys.
bad_brains rašė:o negali pvz atraminis guolis uz tokius striginejimus buti atsakingas?
cia tik speliones, kaip jau minejo jokiu garantju kad bus toks gedimas. atraminis guolis bazuojasi amortiko virsuje, tarp amortizatoriaus ir stakano. jei jis pvz stringa ir del to sunkiau sukasi visas rato statramstis tai siurblys gauna didziule apkrova ir stringa.

nznau, galbut tai galima patikrint pakelus masinos prieki ir sukinejant ratus, bet cia tik speju :)
www.serbis.lt
[url=http://imageshack.us][img]http://img410.imageshack.us/img410/113/dsc03524modps6.jpg[/img][/url]
Nitro
Klubo ex-Narys

Standartinė Nitro »

taip patikrinti galima ;]
omid
Entuziastas

Standartinė omid »

ta prasme be apkrovos ar lengvai sukinesis ar ne? jei lengvai tada ne guolis? ar taip supratau?
Nitro
Klubo ex-Narys

Standartinė Nitro »

na visu pirma tai reiktu zhiuret ar vairas po posukio atsisuka atgal - jei ankschiau atsisukinejo, o dabar ne - galimai atraminiai guoliai baigesi. Ant pakelejo rankom sukinejant irgi turetu jaustis pasiprieshinimas.
omid
Entuziastas

Standartinė omid »

nu ant posukio tai tikrai atsisuka normaliai, del pakelto priekio - reiks pabandyt. bet jklausyk taigi man supylus skysti ir nuorinus viskas buvo gerai kokiem 10km ir taip jau du kartus, dabar ir pries menesi, tai sakyciau jei guolis nelabai galetu but toks sutapimas. gal zinai kanors apie tai kad sukant vaira i kaire iki galo uzgesinta masina visada is bakelio iseina keletas burbulu?
Nitro rašė:na visu pirma tai reiktu zhiuret ar vairas po posukio atsisuka atgal - jei ankschiau atsisukinejo, o dabar ne - galimai atraminiai guoliai baigesi. Ant pakelejo rankom sukinejant irgi turetu jaustis pasiprieshinimas.
Arvy
Pradedantysis
Vietovė: Šiauliai/Kaunas

Standartinė Arvy »

pas mane kitox dalykas... niekas nestringa... bet staigiai sukant vaira (atrodo, kad tik i desine puse) tox tratejimas pasigirsta trumpas... bet viskas sukasi normaliai.. :wink: ir tas garsas ne kazkur giliai, o lyg ir po panele ties vairu girdisi...
kas cia per velnias? gal kas esat susidure?
Svečias

Standartinė Svečias »

turejau ta pacia beda.pakeiciau surbli ir dabar viskas ok.
Uždaryta