Gal kas galit patart kaip apskaiciuot kokiu varzu reikia sviesos diodams (20mA; 2.0V) sujungtiems lygiagreciai ir pajungtiems prie 12V maitinimo saltinio
Diodu skaicius grandinese: 11, 20, 24, 32 ir 52.
Dekui
Rezistoriai diodams
-
ASAS_
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Kaunas
- Kontaktinė informacija:
Rezistoriai diodams
Ford Probe 24v '93 (for sale)
Opel Calibra 8v '91
--------------------------------------------
http://audliut.fotki.com/garaas_inc/
Opel Calibra 8v '91
--------------------------------------------
http://audliut.fotki.com/garaas_inc/
seip jau dijodus naudoju daugau kaip 2u metus ir problemu nesu trejescalibra rašė:ASAS_ gal tu visgi geriau paklausyk Staskos patarimo, priesingu atveju sudegsi!CalibriS rašė:seip pasijemi dijoda+varza ir ziuri kaip dega ar gerau ar blogau jei gerau tai ir dedi kuo mazesne varza tuo stirau dega
ir nemokik kas gerau yra dijodams ar rzistorei tavo ar mano varzos
Šiaip tai... rezistorius ir varža yra vienas ir tas pats......CalibriS rašė:seip jau dijodus naudoju daugau kaip 2u metus ir problemu nesu trejescalibra rašė:ASAS_ gal tu visgi geriau paklausyk Staskos patarimo, priesingu atveju sudegsi!CalibriS rašė:seip pasijemi dijoda+varza ir ziuri kaip dega ar gerau ar blogau jei gerau tai ir dedi kuo mazesne varza tuo stirau dega
sory net nezinojauDIAVOLO rašė:Šiaip tai... rezistorius ir varža yra vienas ir tas pats......CalibriS rašė:seip jau dijodus naudoju daugau kaip 2u metus ir problemu nesu trejescalibra rašė: ASAS_ gal tu visgi geriau paklausyk Staskos patarimo, priesingu atveju sudegsi!
seip jei tu nori patikrinti kad kuo stiprau degtu ir laikytu tai daryk taip---nusiperki dioda ir nusiperki keles varzas kuo mazesne varza tuo didesne tikimybe kad diodas perdeks ir ziuri-- pajungi didesne varza ir palieki dekti 12h jei neperdege tai dedi dar mazesne ir vel 12h ir taip tolau
butinau isijim akuma atsargumas gedos nedaro