Tik kainele tokia "nepatraukli"... 86eur, kas lygu ~300Lt. (4x4 dar brangiau - 99eur).
Gal butu norinciu susimesti, nusipirkti, o tada pagal ji pasigamintume kopijas sau?
Beje, saltinis http://www.gema-motorsport.de/

Nu blyn, davai isamiai man, kas cia per trumpas perejimas, ir panasiai, man labaiu duso rankena uznesacalibra rašė: Nu taigi temos pavadinima paskaityk =))))))
Tipo sutrumpina pavaru perjungimo svirties eiga apie 50%.J-o-n-c-e rašė:Nu blyn, davai isamiai man, kas cia per trumpas perejimas, ir panasiai, man labaiu duso rankena uznesa :shock:
Nu kam skirta tai ir as panasiai galvojau, o tai cia kur statosi, ar cia prie greiciu dezes kazkas jungiasi, negi cia vien nuo sitos duso rankenos viskas pasikeicia???calibra rašė: Tipo sutrumpina pavaru perjungimo svirties eiga apie 50%.
Geras dalykas, kai nori perjungti greitai pavaras, nereikia su ranka gero pusmetrio mosuoti junginejant tarp pavaru =)
Visai realu. Del dusho rankenos truputi kitos konstrukcijos, tikriausiai yra mazhesnis petys, del ko ir patrumpeja pavaru svirties eiga.J-o-n-c-e rašė:Nu kam skirta tai ir as panasiai galvojau, o tai cia kur statosi, ar cia prie greiciu dezes kazkas jungiasi, negi cia vien nuo sitos duso rankenos viskas pasikeicia???
O kur jis statosi?calibra rašė:Visai realu. Del dusho rankenos truputi kitos konstrukcijos, tikriausiai yra mazhesnis petys, del ko ir patrumpeja pavaru svirties eiga.J-o-n-c-e rašė:Nu kam skirta tai ir as panasiai galvojau, o tai cia kur statosi, ar cia prie greiciu dezes kazkas jungiasi, negi cia vien nuo sitos duso rankenos viskas pasikeicia???
Pas mane bmw'e taip padaryta, tai dabar begiai jungiasi kaip kokioj honda s2000 =)))

O tu cia rimtai apie galios sumazejima?calibra rašė:Jo, padaryk viska uzh jus, ir paskui dar padalink chaliavai ir tai dar kazhkam neitiks, nes kazhkas nores, kad jam primokechiau, kazhkam arklio galiu nuo to sumazhes, trechiam nebeveiks turbonatorius =))))))))))
Jei yra norinchiu - davai, susimetam, nusiperkam, kur padaryti surasim.
Vieneto pagaminimo kaina neturetu buti didesne, nei 100Lt (kas, manau, yra gera kaina), o gal netgi gausis ir dar pigiau.
Jei norinchiu mestis yra, tai welcome.
p.s. chia eina kalba tik apie priekiu varomas calibras (4x4 atskirai galite koperuotis) =)
=))))))))))))))))))))))))))Araaas rašė:O tu cia rimtai apie galios sumazejima?
Andronas, pizdelinti visi sugeba, bet padaryti - retas kuris. Jei taip galvosim, kad "kazhkas pasidare uzh pigiau", tai niekada tos svirties niekas ir neisides, visi vazhines ishdilusiom kulisom su tokia eiga, kaip kokiam traktoriuje ar kamaze =))))Andronas rašė:Reikai palandzios www.clalibra-club.ru jie ten kiek prisiminu kazka tai bure, su korotkohodnaja kulisa :)
Manau kad uz pigiau galima rasti. Cia tipo navarotas chromas ar nikelis :)
Detale neverta tu (89) pinigu, paziurejus i jos sudetinguma ir gabaritus.
Tai tada tave skaiciuojam "in". Tik, kad paskui nebutu jokiu prikolu, su "pardaviau mashina" ar pan., tai tada reikia avansu paimti babkes.Araaas rašė:As visai surizikuociau... jei visa tai atsistotu 50+50
Jeigu vieno gamyba Lietuvoje kainuoja x Lt, o zmoniu yra n, tada:Andronas rašė:Is esmes tu teisus, pizdelink cia nepizdelines :)))
Idomu kiek atsistotu jos pagaminimas, pagamint irgi zinau kas apsiimtu, nieko ten mandro.
Tik manau cia yra svarbus atstumai strypuku nuo vamzduko.
As vat galvoju gal galima paciam tokia suprojektoti, pasidaryt briezinukus ir ura. Ir nax tie 300lt.
J-o-n-c-e rašė:Nu blyn, davai isamiai man, kas cia per trumpas perejimas, ir panasiai, man labaiu duso rankena uznesacalibra rašė: Nu taigi temos pavadinima paskaityk =))))))