ypylus ar 10 ar 20 ltr benzo, lempute vistiek dega.
sake kazkokia fyshke gali but bsk atsijungus, tai gal zinot kur ta fishke randasi? ir kaip prie jos prieti?
nu chebra pas man atrodo pilnas bakas... aisq niekada nepylaius pilno tai nzn kaip yra istikruju, bet speju kad pilnas nes pili benza ir nustoja pilti automatas, palauki biski ipala ciuciut vel nustoja na ir poto mates kad jau benzas virs dangtelio to kur atsidarineja kai ikisi pistoleta ta,buvo pakyles, bet poto letai nusileido tai taip kazkam 10lt palikau , tai vat bet dacikas visvien nerodo kiek benzo yra kur dabar ieskot bedos ? any ideas ?
Del uzstrigimo sutinku, pripilus benzo man syki irgi padejo, tai gali pabandyt, nors man ir puses bako uzteko
P.S.: Nzn ar as pilt benzo nemoku, bet man tas automatas beveik niekad nesifiksoja, kad ir kiek benzo butu vis vien po akimirkos atsoka, kaikuriuose degalinese fiksojasi, bet jau tai letai pilasi benzas, kad as jau merchaniskai laikau
tai man ir buvo kad 20 litru uzteko, o poto kai numire tai ir viskas nebepasikelia nors tu ka. O kur tas alsuoklis randasi ? kaip pravalyt ar keist reik? kokia kaina ? pakeitimas sudetingas ?
Dmitrij rašė:P.S.: Nzn ar as pilt benzo nemoku, bet man tas automatas beveik niekad nesifiksoja, kad ir kiek benzo butu vis vien po akimirkos atsoka, kaikuriuose degalinese fiksojasi, bet jau tai letai pilasi benzas, kad as jau merchaniskai laikau
Negrūsk vamzdžio taip giliai ir neatšoks tas automatinis. Jei tik vamzdis paneria į benzą kuris ar tai nuo sienelių kliusteli atgal arba jei dar viduj apsauginis dangtelis, tai fiksatorius iškart išmeta tipo tau benzas tuoj per kraštus bėgs, bo kelnes apsipilsi
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
prisimenant juokingesnes situacijas,tai karta pyliau rusiska bendza is kaniuko su slanga,nzn kaip taip isejo bet slanga trumpa ir nestora buvo ir bake netytsidure