Daugiau foto :
http://www.jtuned.com/forums/showthread.php?t=2533
Kodel ne musu nosei? Yra, kas ir kolektorius tokius gali padaryti, o visa kita reikia tik laiko ir, svarbiausia, pinigu. Kuo daugiau pinigu, tuo mazhiau laiko reikia =)YELOW rašė:Ne musu nosei tokie dalykai![]()
Tik seile galim pavarvinti
Va, pvz, tavo V6'kei:YELOW rašė:Ne musu nosei tokie dalykai![]()
Tik seile galim pavarvinti
Siaip man irgi tos ipjovos idomiai pasirode. Pvz, pas mane ant ismetimo koliko is viso jokiu ispjovu nera, ir esu mates n+k atveju tarp zinomu brandname'u (kaip hks, pvz), kai nebuna ipjovu.pavlito rašė:kazkokia idomi ta honda,ismetimo flansas perpjuatas,siaip vaiksto i ploti kai kaista,bet kad pjauna per tarpus tai nemaciau,kaip prisukt po to?naujas spilkas?ir turba prie kolektoriaus prisukta su paprastais varztais ne variniais
Supratau, dekui. Ieskosim variniu verzliu =)pavlito rašė:spilkos ir neturi but varines,tos verzles ar kaip jos vadinas,turi but varines,tvirciau laiko,kai kaista spilka tempiasi ir gali prapust,varine irgi pleciasi ir islaiko ta prispaudima,bent as taip manau,ir orginaliai ismetimo kolikai prie galvos prisukti varinem verzlem,turbos taip pat
Pavlito, jei uzmatysi kur nors butent toki i/c (kur slangos iseina i viena puse), tai maloniai prashome informuoti mane, nes dabar esam priversti kitoje puseje apsukti vamzdyna 180laipsniu ir per virshu pravesti vamzdyna, nors cia dar irgi, ne 100%.pavlito rašė:va cia neblogas vandiantiekis bet is kur toks cooleris?
Su bad_brains'u buriam "projekta" =)YELOW rašė:Yra nevienas klube pasakes: "nori turbo pirk toki standarta o ant atmosferkes dekis"
Cia tokiu privardinciau "n", bet jus man mielieji turbo savininkai pasakykit prasau, ka jus cia buriat dabar?A?Ar nekvepia cia kartais kazkokiais super uzbombinimais?Tai nors pasigirkit ka jus cia planuojat is savo masinu isspausti?Speju ne man vienam smalsu
Galima viska uzhbombinti, kitas klausimas tik "ar verta".TANKYSTAS rašė:kalibra ne tokia masina kuria super uzbombyt galima. prie 350 ag leto stumai stock ir alkuninis aina nafig per kartery, o sudet forged yra nepigu, ir tai duotu ~400 ag tik. bent jau tiek turejo galingiausia lietuvoje groundzero padaryta cali, kuri dabar vazineja rusijos platybese. o tuo tarpu y aude s4 gali pust y stock varikly 500 Ag ir laiko. taip kad is cali superdragu zverio nebus :P sorry ka yzeidziau. bet seip smagu vazinet. :roll:
As sakau kad cia kazkur projektai kepami yracalibra rašė:Su bad_brains'u buriam "projekta" =)YELOW rašė:Yra nevienas klube pasakes: "nori turbo pirk toki standarta o ant atmosferkes dekis"
Cia tokiu privardinciau "n", bet jus man mielieji turbo savininkai pasakykit prasau, ka jus cia buriat dabar?A?Ar nekvepia cia kartais kazkokiais super uzbombinimais?Tai nors pasigirkit ka jus cia planuojat is savo masinu isspausti?Speju ne man vienam smalsu
Nieko per daug nesitikekit, stebuklu tikrai nebus.YELOW rašė:As sakau kad cia kazkur projektai kepami yra :!:
Sekmes chebryte, jus musu viltis, jei pavyks jums gal ir man ateity kanors paprojektuotumet? Tolimoj ateity, dabar as seimos zmogus
Ar tik as cia nematau, ar pas ji is tikro nera oro srauto matuokles?pavlito rašė:vienoj pusej mates tik pas vagenas tdi,bet ten jis maziukas koki 30x30 ir9cm storio :D bet tokio koks foto tai nznau,cia foto kai domejaus del 8v turbo,kompe metes tai ir idejau..
na is tiek kiek matosi as irgi sakyciau kad nera...calibra rašė:Ar tik as cia nematau, ar pas ji is tikro nera oro srauto matuokles?pavlito rašė:vienoj pusej mates tik pas vagenas tdi,bet ten jis maziukas koki 30x30 ir9cm storiobet tokio koks foto tai nznau,cia foto kai domejaus del 8v turbo,kompe metes tai ir idejau..
Gal turi daugiau foto? Idomu.