Faru reguliavimo varikliukai

Techninių klausimų forumas.
Uždaryta
jastreb
Klubo Narys
Vietovė: Vilnius

Faru reguliavimo varikliukai

Standartinė jastreb »

Gal kam teko susidurti su faru reguliatoriais? Varikliukai burzgia taciau nereguliuoja faru aukscio... Viena buvau isardes ir pajunges pats varikliukas sukasi bet kazkodel nesuka to strypelio. Gal kazkas bande tvarkyti visa tai ir zinotu kas negerai?
religion
calibra
Veteranas
Vietovė: Sostinė

Re: Faru reguliavimo varikliukai

Standartinė calibra »

jastreb rašė:Gal kam teko susidurti su faru reguliatoriais? Varikliukai burzgia taciau nereguliuoja faru aukscio... Viena buvau isardes ir pajunges pats varikliukas sukasi bet kazkodel nesuka to strypelio. Gal kazkas bande tvarkyti visa tai ir zinotu kas negerai?
Ten turi buti sujungta tokia "kojele" su lizdu (kaip sanarys), i kuri "kojele" isistato. Tikriausiai, nesujungta, delto ir varikliukas sukasi, bet zibinto aukstis nesikeicia.
[url=http://www.calibra.lt]www.calibra.lt - jau greitai[/url]
[url=http://www.calibra.lt][img]http://www.2x2.lt/cale/calibra.gif[/img][/url]
jastreb
Klubo Narys
Vietovė: Vilnius

Re: Faru reguliavimo varikliukai

Standartinė jastreb »

calibra rašė:
jastreb rašė:Gal kam teko susidurti su faru reguliatoriais? Varikliukai burzgia taciau nereguliuoja faru aukscio... Viena buvau isardes ir pajunges pats varikliukas sukasi bet kazkodel nesuka to strypelio. Gal kazkas bande tvarkyti visa tai ir zinotu kas negerai?
Ten turi buti sujungta tokia "kojele" su lizdu (kaip sanarys), i kuri "kojele" isistato. Tikriausiai, nesujungta, delto ir varikliukas sukasi, bet zibinto aukstis nesikeicia.
Na bandysiu ziureti. Siaip labai idomiai 2 nusipirkau ir abu vienodi veikia bet neveikia. Vienam ta kojike bandziau reguliuoti/istraukti bet nieks nepadejo, nu vienzo gal neiki galo as ja istraukiau/istumiau...
kazkuri savaitgali vel reiks prieki ardyti :?
religion
Calvin
Klubo garbės narys
Vietovė: KLP

Standartinė Calvin »

galiu parduot papigiaja 2 vnt. - prie angelaisiuniu lempu nepritaikaiu arba tiksliau patingejau taikyt. :roll:
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
omid
Entuziastas
Vietovė: Kaunas

Standartinė omid »

prie to paties paklausiu, kaip sureguliuot trumpu ir ilgu faru auksti paciam gal kas zinot? kur ir ka sukt as zinau bet kaip turi but, kokiu atstumu ir kokiu auksciu nuo zemes? nes 20lt moket uz rankenu pasukinejima tai kazkaip :( papasakokit kas daret.
Renas
Klubo ex-Narys

Standartinė Renas »

Na nezinau, kur tu tuos 20 Lt. istraukei?, man uz 10 prisukaliojo ir tai nenorejo imti :D
TANKYSTAS
Klubo ex-Narys

Standartinė TANKYSTAS »

Renas rašė:Na nezinau, kur tu tuos 20 Lt. istraukei?, man uz 10 prisukaliojo ir tai nenorejo imti :D
buna kad "jie" nenori jimt? :shock: kur cia taip ?
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
Everybody and Their Mother Has a Glock
Uždaryta