Mano Calibra 2.0 yra ABS 93m. Kai pradedu stabdyt, nesvarbu stipriai ar tik pristabdau, pradeda nezmoniskai vibruot, galvojau kad kreivi priekiniai stabdziu diskai, juos pakeiciau, taip pat pakeiciau ir kalades, bet vibracija neisnyko. Kame ga;i but reikalas? Gal ABS nesamonem uzsiima?
igorioska rašė:Mano Calibra 2.0 yra ABS 93m. Kai pradedu stabdyt, nesvarbu stipriai ar tik pristabdau, pradeda nezmoniskai vibruot, galvojau kad kreivi priekiniai stabdziu diskai, juos pakeiciau, taip pat pakeiciau ir kalades, bet vibracija neisnyko. Kame ga;i but reikalas? Gal ABS nesamonem uzsiima?
pas mane tas pats tai sake ten reik ziureti stabdziu cilindriukus ar kaip jie ten vadinasi
igorioska rašė:Mano Calibra 2.0 yra ABS 93m. Kai pradedu stabdyt, nesvarbu stipriai ar tik pristabdau, pradeda nezmoniskai vibruot, galvojau kad kreivi priekiniai stabdziu diskai, juos pakeiciau, taip pat pakeiciau ir kalades, bet vibracija neisnyko. Kame ga;i but reikalas? Gal ABS nesamonem uzsiima?
gali buti kazkuris diskas blogai nutekintas arba nnusidevejes per laika. ir delto. bet cia gali buti ne tik priekinis kaltas gali buti bet kuris galinis. efektas tas pats
nepagailek pinigu, nusipirk naujus diskus, bet pries tai pasitikrink stabdziu cilindrukus, o seni diskai jei stiprei susideveje juos tekinsi ir tekinsi, nes metalas kaip ir zmogus laikui begant pavargsta.
taigi zhmogus rasho, kad pakeite diskus. I naujus tikiuosi pakeitei? Shiaip vibracija gali buti ir nuo kokio suplyshusio sailentbloko ar bileko kito pakaboj. ABS nevibruoja, o tik dauzho per pedala - turetu prastai stabdyt jei ABS veikia, kai ratams toli grazhu iki praslydimo ribos.