sveiki,jau seniai yra tokia mintis-isideti i savo calyte hologenus,gal kas jau tai yra dares ar girdejes kokiu naudingu dalikeliu?seip esu jau nuziurejes tokius tipo kaip lesiai,apie 70lt.ka jus apie tai?
pries tech apziura nuiminesi, abejoju kad su tokiom praleis. Ju sviesa yra nesukoncentruota ir isbarstyta (jeigu tu kalbi apie tuos kurie maximuose guli)
del tech tai abejoju ar prisiknistu,o del svietimo tai nzn,sep draugelis turginius uz 30lt uzsideji ir varineja patenkintas:) aisk lemputes is kart pasikeite
as pasimiau halogenus laabai panasius kaip pas mx3 o gal ten is joo ir yra.... tai va patarciau geriau pasieskoti konors panasaus, geriau nei is turgaus....
pries pora dienu isidejau "tiurlingus" uz 40 litu mazdaug:) per kaledas dovanu gavau, pats manau brangesnius pirkes buciau. Perdaug nekoncentruotas spindulys nervina, bet bendra vaizda pagerina visvien. Pas mx'a standartiniai blogiau sviecia palyginus. Beje sudejau i standartinio bamperio skyle.
Mano patirtis tai tokia.Nusipirkau is "auto aibes" uz 30lt (bet pasiemiau caki).Zodziu padare man specialiai jiems skyles buferyje.Sviete,sviete...o viena diena ir nustojo.Sviete tai graziai,bet ne gerai....labai issklaidyta sviesa-sviete belekur,maise kitiems vairuotojams.Tai daba ieskau rimtesniu,desiuos pavasari
As tai vini ikaitinau ir praejo kiaurai, jeigu bamperi nuemus tai galima ir pragrezti, tvarkingiau butu siektiek, nors ten giliau nieko praktiskai nesimato. Nenuemus tai grezti nera visiskai priejimo.
danistattoo rašė:Mano patirtis tai tokia.Nusipirkau is "auto aibes" uz 30lt (bet pasiemiau caki).Zodziu padare man specialiai jiems skyles buferyje.Sviete,sviete...o viena diena ir nustojo.Sviete tai graziai,bet ne gerai....labai issklaidyta sviesa-sviete belekur,maise kitiems vairuotojams.Tai daba ieskau rimtesniu,desiuos pavasari
o tai tau origibnaliame buferyje skyles dare?nes ir as jame galvoju daryt, bet galvoju ar lengvai jis pjaustosi,neskilines ir pan.
Aha...originaliame,dar pazemino 5cm,ir is kazkokios mazdos idejo tas vietas skirtas halogenams.Zodziu paziurek mano maske fotkese...
airideliss rašė:ir kap sviecia?o dejai i originalu buferi ar daryta?kiek palikai jei nepaslaptis?
dar kaip sviecia tai neisbandziau, tixliau nepajungiau dar. Tuoj baigia mano maisnyte dzyti ir jungsiu.... skyles tai pjoviau orginaliam buferi bet jis su tokiu suzeminimu... palikau tai bonka baltos :p P.S. nu bet pagal kaina tikrai negalima spresti - rimtas daiktas