Spidometras!!

Techninių klausimų forumas.
Uždaryta
DoviX
Naujokas
Vietovė: Klaipeda

Spidometras!!

Standartinė DoviX »

Pas mane, kaip ir pas pora kitu draugu, pradejo atsilupineti spidometro originali juoda plevele. Ka daryti? Gal kas jau yra susidure su sia problema?
xexas
Naujokas
Vietovė: Vilnius

Standartinė xexas »

tai gal ten neoriginalai arba gal jusu masinos issimaude buvo pries tai kai is vokieciu po tvano jas atvare..?
DoviX
Naujokas

Re: Spidometras!!

Standartinė DoviX »

Nu kad viskas normaliai ten - neatrodo kad butu is po tvano.
airideliss
Pradedantysis
Vietovė: vilnius

Standartinė airideliss »

issiardyk ir su super glue pabandyk,manau pades:) aisk jei veliau nesusigalvosi pasikeist i baltus.. 8)
Karolis

....

Standartinė Karolis »

Tu gal visai nesveikas su super glue, ar zinai kas liks is tavo to klijavimo ??? Jau tokiu atveju arba i baltus keist arba yra skaidrios pleveles pirkti, lipnios tai nebent jas deti, bet betkokiu atveju reikia ardyti tai geriau jei neardei tai neardyti o jei noras keisti atsirado parasyk kas moka tai atlikti ... :twisted:
TuneR
Naujokas

Standartinė TuneR »

galima su printeriu ant paprasto popieriaus atsiprintint, ir spalva kokia patinka pasidaryti. Pas mane balti ant paprasciausio popieriaus, problemu nera jokiu, prisispaudzia su varztais normaliai. Kitas dalykas kad nezinia kaip sviestu su standartiniu apsvietimu, gali reikt papildomai sudeti kazka. As tai tuo paciu melynus diodus susidejau, graziai gavosi.
DoviX
Naujokas

Standartinė DoviX »

As jau seniai galvojau i baltus keistis, bet niekaip as ju neradau internete. As pasikeiciau laikrodi: idejau paprasta popieriu ir dioda. Kai dejau dioda reikejo varza prideti nes diodai ne 12V. Spidometro asvietimui taip pat reikes varzu? Gal galit pasakyti kur internete butu galima rasti atskenuota spidometra? Vazineju 2.0 8v.
airideliss
Pradedantysis
Vietovė: vilnius

Re: ....

Standartinė airideliss »

Karolis rašė:Tu gal visai nesveikas su super glue, ar zinai kas liks is tavo to klijavimo ??? Jau tokiu atveju arba i baltus keist arba yra skaidrios pleveles pirkti, lipnios tai nebent jas deti, bet betkokiu atveju reikia ardyti tai geriau jei neardei tai neardyti o jei noras keisti atsirado parasyk kas moka tai atlikti ... :twisted:
tai nieks nesako visa spyda superiasi istept,paprasciausia kampuciuose juoduose patepi ir tiek,juk per juoda gal pepersisviecia kairai??
TuneR
Naujokas

Standartinė TuneR »

DoviX - taip, kiekvienam diodui reiks varzeles, patarimas mano toks
patrumpinti diodams po viena kojyte ir vietoj jos varza ilituot, bus patogu dirbt iskart. Na o siaip visam apsvietimo keitimo darbui labai reikalingas kliju pistoletas.
DoviX
Naujokas

Standartinė DoviX »

nu su diodais tai viskas aisku tada, kazka panasaus jau dariau. O ish kur butu galima gauti tuos baltus spidometrus? Gal galetum atsiusti i maila? buciau labai dekingas.. dovix@one.lt
Doberman
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius

Standartinė Doberman »

TuneR rašė:DoviX - taip, kiekvienam diodui reiks varzeles, patarimas mano toks
patrumpinti diodams po viena kojyte ir vietoj jos varza ilituot, bus patogu dirbt iskart. Na o siaip visam apsvietimo keitimo darbui labai reikalingas kliju pistoletas.
o kiek tu diodu reikia?
CalibriS
Klubo Narys
Vietovė: mazeikiai

Standartinė CalibriS »

seip as dejau 18 po 2.50lt
neo

Standartinė neo »

Papasakokit man kas kur kishot tuos diodus, pasidariau ta balta spidometra bet niekaip nesugalvoju kur deti diotus tuos visus ... nes standartines lemputes tai totalus gajdys. kiek geriausia ju deti? ir.t.t jei kam nesunku nupasakokit
neo

Standartinė neo »

dar tiesa klausimukas, ash atspausdinau ant tokio ganetinai levo popieriaus, kas daret ant blizgancio??? ar matinis geriau? pasidalinkit patirtimi, nes paprastas popierius tik kad storesnis tai nelabaj kaip atrodo... bent jau man.
Karolis

...

Standartinė Karolis »

Ant blizgaus popieriaus geriau, nes kaip sudesi apsvietima geriau pasiskirsto sviesa. o matine sviecia blankiau. :twisted:
Uždaryta