Kapoto atidarymas
Kapoto atidarymas
sveiki, gal kas pasakys kaip atidaryt kapota? trosas atrodo nenutrukes taciau rankenele juda laisvai pilna eiga...
Re: Kapoto atidarymas
pabandyk paspaudit kapota is virsaus reik kad vienas spaustu o kitas rankena trauktu, tada buna atsoka. taip buna kai kapotas kreivai stovi tai ten prie vyriu tokie varsciukai yra galima ji pareguliuot.
Jei neiseis taip tada priekines groteles reik kaskaip isstumt ir preisi prie uzrakto, kabli ten reikia atkabint..
Jei neiseis taip tada priekines groteles reik kaskaip isstumt ir preisi prie uzrakto, kabli ten reikia atkabint..
Rprznt rašė:sveiki, gal kas pasakys kaip atidaryt kapota? trosas atrodo nenutrukes taciau rankenele juda laisvai pilna eiga...
nihuja nepriesi priekines isstumes! is praktikos sakau. jei trosas netrukes, tai tik dviese ir turetu lengvai atsiodarytomid rašė:pabandyk paspaudit kapota is virsaus reik kad vienas spaustu o kitas rankena trauktu, tada buna atsoka. taip buna kai kapotas kreivai stovi tai ten prie vyriu tokie varsciukai yra galima ji pareguliuot.
Rprznt rašė:sveiki, gal kas pasakys kaip atidaryt kapota? trosas atrodo nenutrukes taciau rankenele juda laisvai pilna eiga...
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
Everybody and Their Mother Has a Glock
kas del troso tai su replem bandžiau ištraukt, tai kokius 3cm išsitraukia ir psio. nežinau ar bandyt lupt per jėga? (iš to ir sprendžiu kad nenutrūkęs, nes neišsitraukia). tašiau rankelėlė juda labai laisvai. t.y. jokio tikslo ja tampyt nes niekur nieko ji neatkabina. aš mastau gal kurnors kokia gofra acikabinus nuo tvirtinimo ir juda kartu su trosu todel neatrakina? gal kas yra ardęs visa mechanizmą? ten groteles gi tik su visu buferiu nusiima ir atsukus 3 varžtus kurie yra po kapotu...
-
Haris_24
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Klaipėda-Vilnius
uzpreita savaitgali buvau prisidirbes, jau galvojau reiks kapote skyle pjaut, kad ji atidaryt
o prasidejo nuo to, kad kapoto atidarymo rankenele nebeatidarinejo pacio kapoto, ja judinant, t.y. traukinejant i save, neatsidarydavo kapotas. kartais paemus su replemis uz pacio troselio ties rankenele dar atidarydavo, bet kai jau nebejo ir su replemis atidaryti, tai ismoviau is rankeneles troseli su galvute ir per jega traukiau, taip aisku ir nutruko viskas
gerai kad dagryje iskarto nuvaziavus man vyrai padejo - kadangi priekinis bamperis ale "tiuninginis", tai priejimas buvo is po apacios - meistriukai paeme vamzdelio gala ir uzkabine pati trosa istempe ji i apacia, ir atidare kapota. O as jau buvau sunerimes
Galvojau reiks minimum groteles pjaut bamperyje kad prieit, bet gerai kad viskas taip baiges. Dabar kapoto atidarymas padarytas is lauko
kadangi neradau kur ta trosa greitai nusipirkt.
mano patarimas tau-bandyk pirma su kito zmogaus pagalba spaudziant kapota atidaryti su rankenele, jei ne - tada reikia lysti is apacios, jeigu yra priejimas nors sioks toks ir ziureti kas ten dedas...
o prasidejo nuo to, kad kapoto atidarymo rankenele nebeatidarinejo pacio kapoto, ja judinant, t.y. traukinejant i save, neatsidarydavo kapotas. kartais paemus su replemis uz pacio troselio ties rankenele dar atidarydavo, bet kai jau nebejo ir su replemis atidaryti, tai ismoviau is rankeneles troseli su galvute ir per jega traukiau, taip aisku ir nutruko viskas
gerai kad dagryje iskarto nuvaziavus man vyrai padejo - kadangi priekinis bamperis ale "tiuninginis", tai priejimas buvo is po apacios - meistriukai paeme vamzdelio gala ir uzkabine pati trosa istempe ji i apacia, ir atidare kapota. O as jau buvau sunerimes
mano patarimas tau-bandyk pirma su kito zmogaus pagalba spaudziant kapota atidaryti su rankenele, jei ne - tada reikia lysti is apacios, jeigu yra priejimas nors sioks toks ir ziureti kas ten dedas...
calibra 8v, 1990 12m - parduota kazkur i Marijampoles rajona
-
DeX
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
praktikuojies matyt mazokai, kad nusneki taip. Bent pas man tos groteles (stockines, juodos plastmasines) tik uzsimauna ant bamperio, reiskia kaip chebra sake liochkim dvizenijiem ruki istumi jas i vidu. O tada pakishes ranka (tik uzsidek pirstine remontine ar medicinine, nes apsidraskysi krumplius i radiatoriu (ouch) uzciuopi uzrakta ir atsidarai kapota, kaip ta padaryt - "ne fomumnnyi razgavor" pats pajausi.TANKYSTAS rašė:nihuja nepriesi priekines isstumes! is praktikos sakau. jei trosas netrukes, tai tik dviese ir turetu lengvai atsiodaryt
Kitu var nezinau, nes jei bamperis stockinis is apacios ten neprieisi manau.
======
It's another great day 4 science
91' dohc
91' dohc
groteles pas stocka turi issistumt, nepbenmt kai pas mane - po tokio vieno isstumimo dabar jau jos prisuktos varztais tavo minetose vietose kad laikytusi kur jom priklauso but, bet cia jau tiuningsDeX rašė:praktikuojies matyt mazokai, kad nusneki taip. Bent pas man tos groteles (stockines, juodos plastmasines) tik uzsimauna ant bamperio, reiskia kaip chebra sake liochkim dvizenijiem ruki istumi jas i vidu. O tada pakishes ranka (tik uzsidek pirstine remontine ar medicinine, nes apsidraskysi krumplius i radiatoriu (ouch) uzciuopi uzrakta ir atsidarai kapota, kaip ta padaryt - "ne fomumnnyi razgavor" pats pajausi.TANKYSTAS rašė:nihuja nepriesi priekines isstumes! is praktikos sakau. jei trosas netrukes, tai tik dviese ir turetu lengvai atsiodaryt
Kitu var nezinau, nes jei bamperis stockinis is apacios ten neprieisi manau.
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
http://img428.imageshack.us/my.php?imag ... s26hr0.jpg
tokios groteles. tikrai prie OPEL neprisukta varztais?
-
DeX
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
mda... pas man nera tokio zenkloRprznt rašė:http://img428.imageshack.us/my.php?imag ... s26hr0.jpg
======
91' dohc
91' dohc
oi laukia ir manęs panašūs vargai. Gerai, kad pakolkas paspaudimas iš viršaus padeda..Rprznt rašė:sveiki, gal kas pasakys kaip atidaryt kapota? trosas atrodo nenutrukes taciau rankenele juda laisvai pilna eiga...
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
-
Haris_24
- Klubo ex-Narys
mano patarimas: nelauk paskutiniosios, susitvarkyk kol dar eina ji atidaryti, paskui bus bedosCalvin rašė:oi laukia ir manęs panašūs vargai. Gerai, kad pakolkas paspaudimas iš viršaus padeda..Rprznt rašė:sveiki, gal kas pasakys kaip atidaryt kapota? trosas atrodo nenutrukes taciau rankenele juda laisvai pilna eiga...
-
Haris_24
- Klubo ex-Narys
pakeisti nemanau kad yra labai sudetinga. Bandysiu gal si savaitgali pats keist, jeigu bus kantrybesCalvin rašė:Tai kad vien patarimai kaipn atidaryt, o kaip pakeist trosą ir kas tuo užsiimtų, ir kiek kainuotų info neradau..
Atsidaro per ta skyle kur groteles, man ir teko toks malonumas
o kad tiesei tas kapoto uzraktas ylystu tai ce kapoto reguliuot nerei, poto dar tarpai nevienodi pasidarys, viskas reguliuojasi tuo uzraktu(tas kur y spyna lenda) jy galima pailginti, tai yra ishsukti( ce aktualu tiems pas ka kapotas su antakiu, buna kad liece bampery ir ysitempe kai uzdarai, kitas variantas jy atlaisvinu, tokiu dideliu raktu reik sukt, jis stumdosi y visus shonus, ir galima lengvai nusistatyti kaip reik, o kapoto varshtai tai tik tam kad kapotas vizualiai lygiai stovetu, beje trosa po kaotu galima paversti atsukus varshtely kur prispaudze trosa ir ta apsauga patempus y deshine, bet praktishkai vistiek neatsidarys jai uzraktas kreivai stovi, ta prasme per jega ysispraudze....
Nusipirksi kitas groteles ish Sharuno/Justo uzh 10Lt, ka chia parinies.Rprznt rašė:nieko nebus, manau groteles teks pjaustyti... uzciuopiau 2 varztus suleistus y opel zenkliuka.
[url=http://www.calibra.lt]www.calibra.lt - jau greitai[/url]
[url=http://www.calibra.lt][img]http://www.2x2.lt/cale/calibra.gif[/img][/url]
[url=http://www.calibra.lt][img]http://www.2x2.lt/cale/calibra.gif[/img][/url]