virs 100 km/h drebejimas
virs 100 km/h drebejimas
kas gali buti kad vaziuojant virs simto ima drebeti vairas? maniau kad ratai bet ratai kai nauji kai uzdejau ant stakliu padangos ir geros ratu suvedimas taip pat kas gali buti? padekit 
Calibra tik nuo 3000 apsuku!
Re: virs 100 km/h drebejimas
Na pas mane irgi virs simto vairas truputi dreba, sako, kad taip ir turi buti, nes prie didesnio greicio padideja jo jautrumasVikis27 rašė:kas gali buti kad vaziuojant virs simto ima drebeti vairas? maniau kad ratai bet ratai kai nauji kai uzdejau ant stakliu padangos ir geros ratu suvedimas taip pat kas gali buti? padekit
-
Romeo...
O tai jautresnis irgi neturi butiRomeo... rašė:O prie sio saraso galim prideti tokia priezasti: vairas palaisvejes, ta prasme gal reiketu patemti vairo traukes?Nitro rašė:vairas drebeti neturi nei prie 100 nei prie 200 km/h. drebejimo priezhastys gali buti tokios:
1. nesubalansuoti ratai.
2. kreivi ratai.
3. netvarkinga pakaba.
ant lygaus kelio nieko nereikia gaudyti. jei vazhiuoji 100 km/h plachiom padangom per provezhas - tada jau reikia gaudyti. pasitikrink vazhiuokle, visus sailentblokus, traukes, sharnyrus. dar gali but vairo kolonele prie mirties, bet tada jaustusi simptomai prie bet kokio greichio.
beje man vairas kartais drebedavo del mirusios granatos... bet ir jausmas buvo atitinkamas
beje man vairas kartais drebedavo del mirusios granatos... bet ir jausmas buvo atitinkamas
Ko gero bus vairo kolonele, nes vaziuokle, sarnyrai ir t.t. neseniai tikrinti ir kas reikia pakeista, na gal dar traukesNitro rašė:ant lygaus kelio nieko nereikia gaudyti. jei vazhiuoji 100 km/h plachiom padangom per provezhas - tada jau reikia gaudyti. pasitikrink vazhiuokle, visus sailentblokus, traukes, sharnyrus. dar gali but vairo kolonele prie mirties, bet tada jaustusi simptomai prie bet kokio greichio.
Jo pasizek. Man ziema buvo, mete vaira, drebejo greiciau vaziojant, nuvariau gala su priekiu sukeist, tai pasirode, kad chordas pasileides buvogal paprasciausei ratuose guzu atsirado?arba gera duobe pagavai.
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
Everybody and Their Mother Has a Glock
-
Svečias
Na as tai pries keleta dienu keiciau abi priekines padangas, nes buvo guzas ir po to dariau suvedima, tai kazin ar del ratu drebetuTANKYSTAS rašė:Jo pasizek. Man ziema buvo, mete vaira, drebejo greiciau vaziojant, nuvariau gala su priekiu sukeist, tai pasirode, kad chordas pasileides buvogal paprasciausei ratuose guzu atsirado?arba gera duobe pagavai.o as dar 120 ir pan laksciau...
Prieki su galu zmones keicia kai nudrozia priekinius oponus, o gale dar visai geri stoviNa as tai pries keleta dienu keiciau abi priekines padangas, nes buvo guzas ir po to dariau suvedima, tai kazin ar del ratu drebetu Sorry, bet ka tas priekio sukeitimas su galu duoda, ar po to vel reikes daryti suvedima
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
Nu jooo, tai kame tada reikalasTANKYSTAS rašė:Prieki su galu zmones keicia kai nudrozia priekinius oponus, o gale dar visai geri stoviNa as tai pries keleta dienu keiciau abi priekines padangas, nes buvo guzas ir po to dariau suvedima, tai kazin ar del ratu drebetu Sorry, bet ka tas priekio sukeitimas su galu duoda, ar po to vel reikes daryti suvedimaSeip sios bedos tai tau tikrai nepades isspresti toks sukeitimas, tuo labiau jei suvedima darei. Bet seip jei netvarkinga vaziokle butu tai nuvarius daryt suvedima susitvarkyt pirmiau lieptu, bent jau man su pasatu taip buvo
![]()
Re: virs 100 km/h drebejimas
[quote="Vikis27"]kas gali buti kad vaziuojant virs simto ima drebeti vairas? maniau kad ratai bet ratai kai nauji kai uzdejau ant stakliu padangos ir geros ratu suvedimas taip pat kas gali buti? padekit :?[/quote]
nuo 100 iki 130 km/h - dreba dėl blogo balansavimo; jei dredėjimas yra ne pastovus, kintantis, nuo 100 iki 150 km/h - tai nėra ratų centrų, kuriuos gali nusipirkti, arba išsitekinti.
nuo 100 iki 130 km/h - dreba dėl blogo balansavimo; jei dredėjimas yra ne pastovus, kintantis, nuo 100 iki 150 km/h - tai nėra ratų centrų, kuriuos gali nusipirkti, arba išsitekinti.
[quote="Darius"]del centru ir drebejimo snekejau su vienu ciuvu, kuris dirba su ratais ir jis pasake, kad ne del to dreba, centrai ne prie ko, nes viska pilnai laiko varztai, centrai gelbsti tik tada kada ileki i duobe ir jie neleidzia ratui pakeisti trajektorijos...[/quote]
Su tuom tavo čiuvu - patarčiau nebendrauti, jis dirba tikrai ne su automobiliniais ratais, nes maximos vežimėliai irgi turi ratus, kuriems centrai yra tikrai neaktualūs. Lietam ratui turi įtakos net padangos padėtis ant disko, tai tam čiuvui pradžiai gali pasiūlyti paskaityti auto žurnalų
Su tuom tavo čiuvu - patarčiau nebendrauti, jis dirba tikrai ne su automobiliniais ratais, nes maximos vežimėliai irgi turi ratus, kuriems centrai yra tikrai neaktualūs. Lietam ratui turi įtakos net padangos padėtis ant disko, tai tam čiuvui pradžiai gali pasiūlyti paskaityti auto žurnalų
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
- Kontaktinė informacija:
centrai tikrai padeda,man buvo viskas ore su originaliais diskais,uzsidejau lietus,pradeju drebet vairas,nuvaziavau i melga,ir man istekino ziedus,dabar viskas ok
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
gal but gal but666 rašė: Su tuom tavo čiuvu - patarčiau nebendrauti, jis dirba tikrai ne su automobiliniais ratais, nes maximos vežimėliai irgi turi ratus, kuriems centrai yra tikrai neaktualūs. Lietam ratui turi įtakos net padangos padėtis ant disko, tai tam čiuvui pradžiai gali pasiūlyti paskaityti auto žurnalų
O siaip, jeigu chebra idemiau skaitytu kas rashoma, neikltu ir durni (pasikartojantys) klausimai.
Apie centruotes jau buvau rashes seniai. RATAI CENTRUOJASI NE ANT VARZTU, o ant centrines skyles. Varztu paskirtis yra tvirtinamoji, o centrines skyles - centruojamoji.
Isikalkite tai i galva ir visiems kitiems pasakykite.
O tas, kuris ten su ratais dirba, tai tikrai, kaip 666 ir sake, kad bek nuo jo toliau...
Apie centruotes jau buvau rashes seniai. RATAI CENTRUOJASI NE ANT VARZTU, o ant centrines skyles. Varztu paskirtis yra tvirtinamoji, o centrines skyles - centruojamoji.
Isikalkite tai i galva ir visiems kitiems pasakykite.
O tas, kuris ten su ratais dirba, tai tikrai, kaip 666 ir sake, kad bek nuo jo toliau...
[url=http://www.calibra.lt]www.calibra.lt - jau greitai[/url]
[url=http://www.calibra.lt][img]http://www.2x2.lt/cale/calibra.gif[/img][/url]
[url=http://www.calibra.lt][img]http://www.2x2.lt/cale/calibra.gif[/img][/url]