ar tai ið standartiniø spalvø, ar ið nestandartiniø, nesvarbu....
tiesiog kokios spalvos kalë papuoðtø mûsø klubà ir ðiaip gatvëje
atrodytø kaþkiek ádomiau ir iðskirtiniau.. na ir agresyviau kaþkiek...
tiesiog paraðykit savo nuomonæ jei nesunku...
matai chameleno buna... bet vat grynai sviesiai zalios nesu matesAuris rašė:Calibra Chameliona esu mates, man tai gerai atrode.
aha daþysiu, tik spalvos niekaip neiðsirenkuAMD rašė:mano nuomone tai KUO ryshkesne, man pvz grazi yra sviesiai zalia arba geltona, bet butinai RYSHKI, ne taip kaip buna standartines calibros tamsiai zalios arba tamsiai geltonos...
zodziu kuo ryshkiau, tuo graziau....
tik nesakyk kad savo v6 dazyt ruoshies
NET NEABEJOK, kad grziausia.DIAVOLO rašė:aha daþysiu, tik spalvos niekaip neiðsirenkuAMD rašė:mano nuomone tai KUO ryshkesne, man pvz grazi yra sviesiai zalia arba geltona, bet butinai RYSHKI, ne taip kaip buna standartines calibros tamsiai zalios arba tamsiai geltonos...
zodziu kuo ryshkiau, tuo graziau....
tik nesakyk kad savo v6 dazyt ruoshies![]()
O BEJE......
GAL IR BALTA VISAI NIEKO![]()
![]()
mano nuomone salotine truputuka vaikiskai ziurisi. turiu nemazai fotkiu prisirinkusi su cali tiuningu. Galiu tau i maila idet. baltai nedazyk- tai moteriska. tik ne tamsiai... niekas net nepastebes (jei tau demesio reikia)...gaga rašė:siaip tai pats dazyciau ryskiai zalia, kitaip sakant salotine. teko matyti vokieciuose tai visai neblogai ziurisi. o siaip tai reiketu paciam apsispresti, juk pats vaziniesis
matai cia skonio reikalas, todel ir sakau reikia cia paciam apsispresti.aura rašė:mano nuomone salotine truputuka vaikiskai ziurisi. turiu nemazai fotkiu prisirinkusi su cali tiuningu. Galiu tau i maila idet. baltai nedazyk- tai moteriska. tik ne tamsiai... niekas net nepastebes (jei tau demesio reikia)...gaga rašė:siaip tai pats dazyciau ryskiai zalia, kitaip sakant salotine. teko matyti vokieciuose tai visai neblogai ziurisi. o siaip tai reiketu paciam apsispresti, juk pats vaziniesis
keista kaip kiti miestai zino ko siauliams truksta.![]()
bet ryskiai geltonos tikrai neteko siauliuos pastebet... butu fain toki klube tureti.....
Kieno ten miestas vadinamas "saulës miestu"aura rašė: keista kaip kiti miestai zino ko siauliams truksta.![]()
bet ryskiai geltonos tikrai neteko siauliuos pastebet... butu fain toki klube tureti.....
taip, kai kurios spalvos stipriai nugesina tiuninga, uztai ir renkuosi,danistattoo rašė:Dazyk,zmogau,geltonai.Arba padaryk perejima;sakykim is salotines i geltona.Bet ar tu pagalvojai apie ryskios masinos trukumus/Pvz:. jei noresi kur nors tichariom nuvaryt-suda,visi zinos kur esi ir kur buvai.Bet yra ir geru dalyku turint ryskios spalvos masina-demesys,kad ir masina su kukliu tiuningu,bet su gera spalva,ziuresis geraiu nei masina su nerealiu tiuningu ir sakykim kokia juoda,pilka ar tamsiai melyna spalva.
na stai tau siokie tokie argumenti pries ir uz,sprest atu
galetum imesti, nes jau uzpypino interneta filtruot....aura rašė:mano nuomone salotine truputuka vaikiskai ziurisi. turiu nemazai fotkiu prisirinkusi su cali tiuningu. Galiu tau i maila idet. baltai nedazyk- tai moteriska. tik ne tamsiai... niekas net nepastebes (jei tau demesio reikia)...gaga rašė:siaip tai pats dazyciau ryskiai zalia, kitaip sakant salotine. teko matyti vokieciuose tai visai neblogai ziurisi. o siaip tai reiketu paciam apsispresti, juk pats vaziniesis
Galutinai nenusprendziau, bet siokie tokie pamastymai jau yra,gaga rašė:NU TAI BUTI IDOMU TAVO PASIRINKIMAS
![]()
ISGIRDAI IVAIRIU NUOMONIU, TAD KA GALVOJI
nu tai koks galutinis sprendimasDIAVOLO rašė:Galutinai nenusprendziau, bet siokie tokie pamastymai jau yra,gaga rašė:NU TAI BUTI IDOMU TAVO PASIRINKIMAS
![]()
ISGIRDAI IVAIRIU NUOMONIU, TAD KA GALVOJI
taigi atkrenta:
juoda - nes ne pabrezia, o nugesina tiuninga, be to reikia idealaus paruosimo;
kibirine - nes visi ja renkasi, jau vazineja tiunintas eklipsas, selika ir
preliudas, visi kibiriniai.... slykstu....
tamsiai melyna - tiuningas neissiryskina, be to standartine, neidomu;
raudona - nu patys suprantat kodël![]()
oranzine - labai patiko, bet pas Vitalika rusvas metalikas, todel antra
panasi spalva tikrai nereikalinga....
tamsiai zalia - irgi neryskina tiuninga, be to standartine ir neidomi...
balta - patinka ir tiuninta ziurisi, bet labai matosi purvas, dulkes, todel
visiem atrodo jog masinos neplaunu, kam grazint jei plaut nespeji...
parasyk maila. O siaip tai visos jos is interneto. gal ir busi mates. bet nepatrukdys.DIAVOLO rašė:galetum imesti, nes jau uzpypino interneta filtruot....aura rašė:mano nuomone salotine truputuka vaikiskai ziurisi. turiu nemazai fotkiu prisirinkusi su cali tiuningu. Galiu tau i maila idet. baltai nedazyk- tai moteriska. tik ne tamsiai... niekas net nepastebes (jei tau demesio reikia)...gaga rašė:siaip tai pats dazyciau ryskiai zalia, kitaip sakant salotine. teko matyti vokieciuose tai visai neblogai ziurisi. o siaip tai reiketu paciam apsispresti, juk pats vaziniesis