BLOKUOJA RATA

Su važiuokle ir stabdžių sistema bei jų eksploatacija susiję klausimai.
Atsakyti
Angelas
Entuziastas
Vietovė: Sostine

BLOKUOJA RATA

Standartinė Angelas »

Sveiki, noreciau pasiteiraut gal aks zino, pakeiciau galiniu ratu diskus ir stabdziu kaladeles, rankinio kaladeliu nekeiciau dar, pakeiciau tai pradejo desini rata kazkas kaip ir kabinti, o sen bandziua vaziuto i soda tai pavaziuoji metra uzsiblokuoja vienas galinis ratas desinys tas, kuris kabino kaip ir. atbulas truputi pavaziuoji tik pajudet uztenka tolaiu i prieki vel gali pora metru pavaziuot ir vel uzblokuoja. Nuemiau rata, bandziau atsukt, galvoju gal del rankinio kaladeliu cia, bet neisejo atsukt nes leva rakta turejau tada uzsukau vel rata, poto ziureiu nebekabina. dabar biski baisu vaziuot kad viduri kelio neuzblokuotu. gal kas zino kame problema ?
Bogda
Entuziastas
Vietovė: Vilnius-Ukmergė

Standartinė Bogda »

pas mane irgi panasus dalykas buvo bet ant vectros ir ten bugniniai stabdziai ne diskiniai tai viduj spyruokles pakeciau ir susitvarke tai gal cia irgi koks mechanizmas suejo ir grybauja...
Angelas
Entuziastas

Standartinė Angelas »

na bet pries pakeitima disku ir kaladeliu viskas ok buvo. manau kad cia del rakinio gali but, kad per stipriai uzverziau ir gal kabina. reiks atsukt pazet viska
SPARCO
Klubo ex-Narys
Vietovė: KAUNAS-DUBLIN
Kontaktinė informacija:

Standartinė SPARCO »

tai gal stabdziu cilindriukas uzpuves...
NISSAN SILVIA S14
TOYOTA GLANZA V
Japanese battle: 2.0 N/A VS 1.3 TURBO :twisted:
Aleksandr
Naujokas
Vietovė: Mažeikiai

Standartinė Aleksandr »

Pas mane tas pats buwo sudas, nuemiau rankinio kaladeles bet nedejau kitu, kai emiau lauk palikau ant trosiuko toki suda tas sudas nukrito ir uzblokawo rata, tai gerai kad greitai newaziawau
Angelas
Entuziastas

Standartinė Angelas »

na sen ryte nieko nedares vaziavau viskas ok buvo, bet dabar atleidau rankini biski gal geriau bus:)
Bogda
Entuziastas
Vietovė: Vilnius-Ukmergė

Standartinė Bogda »

nu zinai toks dalykas nejuokas nenoreciau patirt jausmo autostradoj lekiant kad ratas uzsikirstu tfu tfu :roll:
sev7n
Pradedantysis
Vietovė: Siauliai

Standartinė sev7n »

na kaip calibrose tai nzn, bet man yra taip pat buve su bmw e34. budavo, kad vaziuojant uzsiblokuodavo vienas ratas. tai man buvo pabires visas rankinio stabdzio kaladeliu mechanizmas, nu spyruokles ir t.t. todel jos ten kazkaip maldavosi ir kartais uzblokuodavo. man pakeite spyruoklytes sudejo kaladeles ir visa kita i vieta ir buvo viskas ok. beje, ar vaziuojant nera kokio nors garso galiniuse ratuose? pas mane tada toks kartais atsirasdavo, lyg kasnors vilktusi po masina... nu karoc.. supratot turbut :D
[color=blue]2.0l DOHC 110kw 91m.[/color]
Moterys, kurios galvoja, kad i vyro sirdi tik per skrandi- soka per aukstai!!!
Angelas
Entuziastas

Standartinė Angelas »

na ten viskas norma nesubiryje ;) ir buna kai vaziuoji is to rato garsas tarsi uzkabina kazka :) buna dazniau garsas pasireiskia buna reciau:D
Atsakyti