BLOKUOJA RATA
BLOKUOJA RATA
Sveiki, noreciau pasiteiraut gal aks zino, pakeiciau galiniu ratu diskus ir stabdziu kaladeles, rankinio kaladeliu nekeiciau dar, pakeiciau tai pradejo desini rata kazkas kaip ir kabinti, o sen bandziua vaziuto i soda tai pavaziuoji metra uzsiblokuoja vienas galinis ratas desinys tas, kuris kabino kaip ir. atbulas truputi pavaziuoji tik pajudet uztenka tolaiu i prieki vel gali pora metru pavaziuot ir vel uzblokuoja. Nuemiau rata, bandziau atsukt, galvoju gal del rankinio kaladeliu cia, bet neisejo atsukt nes leva rakta turejau tada uzsukau vel rata, poto ziureiu nebekabina. dabar biski baisu vaziuot kad viduri kelio neuzblokuotu. gal kas zino kame problema ?
na kaip calibrose tai nzn, bet man yra taip pat buve su bmw e34. budavo, kad vaziuojant uzsiblokuodavo vienas ratas. tai man buvo pabires visas rankinio stabdzio kaladeliu mechanizmas, nu spyruokles ir t.t. todel jos ten kazkaip maldavosi ir kartais uzblokuodavo. man pakeite spyruoklytes sudejo kaladeles ir visa kita i vieta ir buvo viskas ok. beje, ar vaziuojant nera kokio nors garso galiniuse ratuose? pas mane tada toks kartais atsirasdavo, lyg kasnors vilktusi po masina... nu karoc.. supratot turbut 
[color=blue]2.0l DOHC 110kw 91m.[/color]
Moterys, kurios galvoja, kad i vyro sirdi tik per skrandi- soka per aukstai!!!
Moterys, kurios galvoja, kad i vyro sirdi tik per skrandi- soka per aukstai!!!