Nebetraukia :[

Techninių klausimų forumas.
Uždaryta
soundas
Entuziastas
Vietovė: Kalvarija

Nebetraukia :[

Standartinė soundas »

Sveiki, ishsivyste ce pas mane tkia problema, viskas budavo normaliai, tik va neperseniai dingo galia vaziuoji tai kaip su kokiu dyzeliu 1.1l spaudi gaza nieko netraukia, bet buvo kokias dvi dienas susitvarke viskas o dabar vel taspats.. Nebezinau ka ce daryt, galvoju gal koks kuro siurblys? Sakykit visus variantus, bandysiu tikrnt gal ka rasiu.. Beje ce gal neytema bet ar buna parduotuvese pirkt tu slangu kur ish oro filtro y kolektoriu eijna?

Variklis 8v..
cingis
Klubo ex-Narys
Vietovė: kretinga

Standartinė cingis »

gali but kuro siurblys, (bake oro gauna, kompas parejes pas mane bent taip buvo).
jastreb
Klubo Narys
Vietovė: Vilnius

Standartinė jastreb »

Gali buti ir pavadu deze: diskatorius...
Priklauso kada tai pirmasyk pasireiske, jei padraginai pirma pavara iki kokiu 6000rpm... Nors bijau sakyti cia gal ir ne visai tai
religion
Renas
Klubo ex-Narys
Vietovė: Kaunas

Standartinė Renas »

Na kas liecia oro gaudymo, tai nenustebkit viena grazu ryta isede i savo auto ir jos neuzkursit! (cia kalba eina, kas be duju vazineja, ogal ir su, kas ant benzo kuria) Iki tos dienos viskas buvo ok, kuresi, trauke, na viskas ciki. Kai nuvariau i servisa, tai net dvi dienas ieskojo priezasties. Ir siurbli be reikalo restauravau, pasirodo buvo slanga trukusi tarp siurblio ir bako, cia Calibru liga! O kas liecia traukos, tai nepagailek 40 pinigu ir pasidaryk diagnostika, iskart viskas isaiskes!
soundas
Entuziastas

Standartinė soundas »

Pinigu negaila senai diagnostika noriu pasidaryt ale nzn kur.. Gal kas zino ish marijampolieciu kur marijampolej eitu tai pasidaryt?
soundas
Entuziastas

Standartinė soundas »

o del to drag tai tikrai buvo nekarta taip.. Net galvoju ar ne po tokio yvykio tai pasireishke :? o tai kas tam diskatoriui galejo nutikt?
tomas
Klubo Narys
Vietovė: Majamis

Standartinė tomas »

Nuwaryk i MUKANA Marijampolej, cia kur ant apwaziawimo į Kauną randasi, iswirskins is karto tawo problem. :wink:
dzastinas
Pradedantysis
Vietovė: varėna

Standartinė dzastinas »

soundas rašė:o del to drag tai tikrai buvo nekarta taip.. Net galvoju ar ne po tokio yvykio tai pasireishke :? o tai kas tam diskatoriui galejo nutikt?
zinau kad gal nepatikesi...bet ar katalizatoriu isemei?nes pas mano draiga buvo tas pat, tai daugiau 100 nevaziavo.ispjove katalizatoriu tai kai zweris dabar. :P
tomas
Klubo Narys
Vietovė: Majamis

Standartinė tomas »

Panasus bajeris buwo deckaus slidei, taj net motora kita dejo, o gedimas buwo ismetimo bakelyje.. :lol:
soundas
Entuziastas

Standartinė soundas »

a bbz katalizatoriaus tai nebuvo jau pas mane senai ale yra ten toks dar per vidury kibiras tai ash jy senai jau noriu ant operacinio ale vietoj jo butu gerai koky rezonatoriu bet reik gaut kurnors seip tai reiks varyt tuk tomas sake ir bus aishku :)
Nitro
Klubo ex-Narys

Standartinė Nitro »

pas mane labai trauka dingo kai katalizas subyrejo ir uzhkimsho duslintuva ;] i kalna vos vos antru begiu ilipdavau.
wauhal
Entuziastas
Vietovė: Raseiniai

Re: Nebetraukia :[

Standartinė wauhal »

soundas rašė:Sveiki, ishsivyste ce pas mane tkia problema, viskas budavo normaliai, tik va neperseniai dingo galia vaziuoji tai kaip su kokiu dyzeliu 1.1l spaudi gaza nieko netraukia, bet buvo kokias dvi dienas susitvarke viskas o dabar vel taspats.. Nebezinau ka ce daryt, galvoju gal koks kuro siurblys? Sakykit visus variantus, bandysiu tikrnt gal ka rasiu.. Beje ce gal neytema bet ar buna parduotuvese pirkt tu slangu kur ish oro filtro y kolektoriu eijna?

Variklis 8v..
opeliu pardej kaune tai tikrai slangiu rastum. jei reiks galesiu kontaktus parasyt.
Izabelitas
Naujokas

Re: Nebetraukia :[

Standartinė Izabelitas »

soundas rašė:Sveiki, ishsivyste ce pas mane tkia problema, viskas budavo normaliai, tik va neperseniai dingo galia vaziuoji tai kaip su kokiu dyzeliu 1.1l spaudi gaza nieko netraukia, bet buvo kokias dvi dienas susitvarke viskas o dabar vel taspats.. Nebezinau ka ce daryt, galvoju gal koks kuro siurblys? Sakykit visus variantus, bandysiu tikrnt gal ka rasiu.. Beje ce gal neytema bet ar buna parduotuvese pirkt tu slangu kur ish oro filtro y kolektoriu eijna?

Variklis 8v..
pas mane irgi buvo trauka dingusi isvis, geso variklis. siandien sode atsidariau kapota ir radau labai normaliai itrukusia zarna, kuri eina nuo oro filtro iki kazko tai... nezinau kaip vadinasi, bet minti tu pagauni. tai va, pasiemiau super glujo ir labai graziai as ta plysi suklijavau. buvo trukusi ties suverzimu. siaip, prie progos nusipirksiu nauja :)
Uždaryta