Del vaziuokles

Su važiuokle ir stabdžių sistema bei jų eksploatacija susiję klausimai.
Atsakyti
mantisimo
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda

Del vaziuokles

Standartinė mantisimo »

Atsitiko snd taip kad smagiai ivaziavau i auksta bardiura. Smugio buta stipraus. Ivariau su kairiuoju priekiniu ratu :x .Vairo i viena puse vaziuojant netempia, bet ratas akivaizdziai pasistume atgal, lieciasi i posparni. Kokios dalys galejo susigadinti. Ir kiek +- kainuos remontas? :?
http://rolandas.esu.as/atsakymas/
egidas
Klubo ex-Narys

Re: Del vaziuokles

Standartinė egidas »

mantisimo rašė:Atsitiko snd taip kad smagiai ivaziavau i auksta bardiura. Smugio buta stipraus. Ivariau su kairiuoju priekiniu ratu :x .Vairo i viena puse vaziuojant netempia, bet ratas akivaizdziai pasistume atgal, lieciasi i posparni. Kokios dalys galejo susigadinti. Ir kiek +- kainuos remontas? :?
Sake sulenkei... Gal ir balkis pajudejo is vietos. Ka cia spelioti, vaziuok i servisa.
95'm. 8v
mantisimo
Klubo ex-Narys

Standartinė mantisimo »

I koki egidai rekomenduoji vaziuoti? :roll: Kwepia keliais simtais Lt :x
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

mantisimo rašė:I koki egidai rekomenduoji vaziuoti? :roll: Kwepia keliais simtais Lt :x
siaip paskutiniu metu man eoltas imponuoja
95'm. 8v
mantisimo
Klubo ex-Narys

Standartinė mantisimo »

Jeigu teisingai suprantu, turi masina kelti ant stendo kad tiksliai paziureti. Is akies nelabai ka gali pasakyti? Nuvaryciau pas garazinius, bet jie neturi mandriu irangu.
soundas
Entuziastas
Vietovė: Kalvarija

Standartinė soundas »

Taip shake tai tikrai sulenkei, gali iskart nusipirkt ja, patarciau pirkt shrote, bent pas mus gali rast nuo vektros kokios uz koke 20-30lt o nauja apie 200lt. Dar galejaj ir varo trauke sulenkt, man tai taip buvo :D per ta vieta kur reguliuojasi trauke, perlinko :) O tai rato nesulankstiai?
soundas
Entuziastas

Standartinė soundas »

Dar galejai traukutes stabilizatoriu nutraukt, nors jis kainuoja kelis litus (kokia 15lt) bet pakeist tai bshki nervu kainuoja :D ash kol uzmoviau jy tai eina n... :D
mantisimo
Klubo ex-Narys

Standartinė mantisimo »

Kur garantija kad nebus ta sake pirkta is sroto tokia pat sulenkta? is akies nesimatys
soundas
Entuziastas

Standartinė soundas »

seip matosi, nebent labai nedag lenkta, o tas nedaug tai man tas pats, bet aishku jai turi noro moket 10 kart daugiau tai nemano reikalas
wauhal
Entuziastas
Vietovė: Raseiniai

Standartinė wauhal »

egidas rašė:
mantisimo rašė:I koki egidai rekomenduoji vaziuoti? :roll: Kwepia keliais simtais Lt :x
siaip paskutiniu metu man eoltas imponuoja
nu gal i neblogai dirba bet suskiukai pinigus lupa :) o darbo vistiek gerai nepadaro.Cia is savo jau patirties sakau.
man pvz kadetui 1,5td keite vandens pompa, tai nulupo 255lt.
nors darbas kainavo 50lt pompa 137 +5lt uz auto nuplovima ir atseit uz antifrizo koncentrata 33lt, kuris man uzalo salciui nei 20 celcijaus nepasiekus :) paskui turejau pats nusipirkes uz 18lt ji pasikeist :evil: zodziu as tai servisu nei vienu nepasitikiu, nu nebent pazystami dirba :D
soundas
Entuziastas

Standartinė soundas »

Nu va ash pilnai sutinku su sia nuomone, pats karta vareu y eolta sakau sankabos diska pakeist, nes buvo ziema tai namu salygomis salta. Tai pakeite sankabos diska, ishminama guoly(na jis buvo blogas tai nieko nesakau), diskatoriu kurio jiems niekas neliepe keist, zinau kad kai buna padevetas paskiau su nauja sankaba kashkaip nelabai dirba bet tai ju to nieks neprashe, juolab kad jo kaina nemaza, ir dar ce neviskas gazo trosa pakeite, tiesa sakant nesuprantu kodel, sako buvo blogas, nors man puikei veike, poto generatoriaqus dirzely, kad viskas ishejo apie 500lt. nebeturejau ka pasakyt.. Tai galejo dar salona pakeist nes suplyshes ir padangas uzdet ziemines..
blue_angel
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė blue_angel »

Reikejo sakyti as neprasiau ir vienodai rodo ka ten pridirbo :evil:
Passat '99 1.9 TDI 81kw
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
Calibra '91 2.0 8v - SOLD
soundas
Entuziastas

Standartinė soundas »

Sakau man buvo shokas, gal buciau 3000lt daves uz remonta jai tiek butu prashe :lol: Matai kashkaip nesusipratau ishkart, na bet pamoka turiu. Kashkaip dabar darau ka sugebu pats, o ko nemoku nuvarau y koky servyziuka ar pas meistriuka, pasizuriu kaip daro, dar zmogus ir paaishkina kur kas jai paklausi ir kita kart zinaj nebereik niekur vaziuot. Ir pigu ir ishmoksti konors :wink:
mantisimo
Klubo ex-Narys

Standartinė mantisimo »

Ryt varau pas meistra i garaziuka, sutvarkys.
Kai pagalvoji ar geriems meistrams verta eiti dirbti i servisa uz standartine alga, kai gali buti patys sau seimininkai ir klienturos niekada netruksta. Nors servisai vieni kitus tiesiog gaijdina ir rekomenduoja pas konkurentu nevaziuoti :D
Atsakyti