Del vaziuokles
Del vaziuokles
Atsitiko snd taip kad smagiai ivaziavau i auksta bardiura. Smugio buta stipraus. Ivariau su kairiuoju priekiniu ratu
.Vairo i viena puse vaziuojant netempia, bet ratas akivaizdziai pasistume atgal, lieciasi i posparni. Kokios dalys galejo susigadinti. Ir kiek +- kainuos remontas? 
http://rolandas.esu.as/atsakymas/
Re: Del vaziuokles
Sake sulenkei... Gal ir balkis pajudejo is vietos. Ka cia spelioti, vaziuok i servisa.mantisimo rašė:Atsitiko snd taip kad smagiai ivaziavau i auksta bardiura. Smugio buta stipraus. Ivariau su kairiuoju priekiniu ratu.Vairo i viena puse vaziuojant netempia, bet ratas akivaizdziai pasistume atgal, lieciasi i posparni. Kokios dalys galejo susigadinti. Ir kiek +- kainuos remontas?
95'm. 8v
nu gal i neblogai dirba bet suskiukai pinigus lupaegidas rašė:siaip paskutiniu metu man eoltas imponuojamantisimo rašė:I koki egidai rekomenduoji vaziuoti?Kwepia keliais simtais Lt
man pvz kadetui 1,5td keite vandens pompa, tai nulupo 255lt.
nors darbas kainavo 50lt pompa 137 +5lt uz auto nuplovima ir atseit uz antifrizo koncentrata 33lt, kuris man uzalo salciui nei 20 celcijaus nepasiekus
Nu va ash pilnai sutinku su sia nuomone, pats karta vareu y eolta sakau sankabos diska pakeist, nes buvo ziema tai namu salygomis salta. Tai pakeite sankabos diska, ishminama guoly(na jis buvo blogas tai nieko nesakau), diskatoriu kurio jiems niekas neliepe keist, zinau kad kai buna padevetas paskiau su nauja sankaba kashkaip nelabai dirba bet tai ju to nieks neprashe, juolab kad jo kaina nemaza, ir dar ce neviskas gazo trosa pakeite, tiesa sakant nesuprantu kodel, sako buvo blogas, nors man puikei veike, poto generatoriaqus dirzely, kad viskas ishejo apie 500lt. nebeturejau ka pasakyt.. Tai galejo dar salona pakeist nes suplyshes ir padangas uzdet ziemines..
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
Sakau man buvo shokas, gal buciau 3000lt daves uz remonta jai tiek butu prashe
Matai kashkaip nesusipratau ishkart, na bet pamoka turiu. Kashkaip dabar darau ka sugebu pats, o ko nemoku nuvarau y koky servyziuka ar pas meistriuka, pasizuriu kaip daro, dar zmogus ir paaishkina kur kas jai paklausi ir kita kart zinaj nebereik niekur vaziuot. Ir pigu ir ishmoksti konors 
Ryt varau pas meistra i garaziuka, sutvarkys.
Kai pagalvoji ar geriems meistrams verta eiti dirbti i servisa uz standartine alga, kai gali buti patys sau seimininkai ir klienturos niekada netruksta. Nors servisai vieni kitus tiesiog gaijdina ir rekomenduoja pas konkurentu nevaziuoti
Kai pagalvoji ar geriems meistrams verta eiti dirbti i servisa uz standartine alga, kai gali buti patys sau seimininkai ir klienturos niekada netruksta. Nors servisai vieni kitus tiesiog gaijdina ir rekomenduoja pas konkurentu nevaziuoti
http://rolandas.esu.as/atsakymas/