[/img]
Info apie tai neturiu, bet turiu tos salotines kitoky warianta..tamosiusrec rašė:taiva norejau pakalbeti apie galines lempas, nes kazkaip visu labai jau vienodos:) norisi kazko isskirtinio..lesines bisqi brangoka ir ne prie visu spalvu calibros tinka...teko dometis kiek kainuotu tokiu kaip paskutiniai nuotraukoj(salotine calibra) tai kazkur diedas sake apie 250vienos padarymas ir tai cia tik pirmam kuris ekspirimentuos nes tipo poto butu brangiau kas noretu kopijuoti(pats turi calibra tai zadejo pabandyti pasidaryti ir parodyti kaip atrodys)...man asmeniskai dar patinka kur dvi apvalios su diodais aplinkuj tik idomu kiek jos kainuotu ir iskur gaut...juk dar ir ideklus reik turet...nu va pasidalinkit ka jus zinot kokia jusu nuomone gal dar kokiu variantu turit...nu ir prirasiau:)

seip as jau pradejau darytis skaidres nezinau kaip bustamosiusrec rašė:taiva norejau pakalbeti apie galines lempas, nes kazkaip visu labai jau vienodos:) norisi kazko isskirtinio..lesines bisqi brangoka ir ne prie visu spalvu calibros tinka...teko dometis kiek kainuotu tokiu kaip paskutiniai nuotraukoj(salotine calibra) tai kazkur diedas sake apie 250vienos padarymas ir tai cia tik pirmam kuris ekspirimentuos nes tipo poto butu brangiau kas noretu kopijuoti(pats turi calibra tai zadejo pabandyti pasidaryti ir parodyti kaip atrodys)...man asmeniskai dar patinka kur dvi apvalios su diodais aplinkuj tik idomu kiek jos kainuotu ir iskur gaut...juk dar ir ideklus reik turet...nu va pasidalinkit ka jus zinot kokia jusu nuomone gal dar kokiu variantu turit...nu ir prirasiau:)
tai kaip su prantu tu darai skaidzrias kaip modernoj arba pas geduka as noreciau tokiu kaip toj zalioj ten kaip suprantu tau ju vidaus beveik nesimato...kiek teko matyti ant kitu masinu tai tik lemputes matusi jei jos ten buna raudonos ar oranzines..lauksim kada pabaigsi senai pradejai? (plius kiek zinau organinis stiklas labai braizosi greitai)seip as jau pradejau darytis skaidres nezinau kaip bus
bet lempos bus isvis naujos tiek isore tiek vidumi
o tu nori tokias baltas ir ten viduj nieko nekeisti tai tau iseitu
JEIGU tu pats darysies kaskur apie 100lt stikliukai
nes jie yra is balto organinio stiklo o jo netaip lengva gauti beto didelis????
kaip ji sulenkti
tai reikalauja daug daug darbo
bet prizadu parodisiu savo darva
seip organini stikla reikia nupoliruoti kiek esu girdejes ir su srove vandens reikia plautitamosiusrec rašė:tai kaip su prantu tu darai skaidzrias kaip modernoj arba pas geduka as noreciau tokiu kaip toj zalioj ten kaip suprantu tau ju vidaus beveik nesimato...kiek teko matyti ant kitu masinu tai tik lemputes matusi jei jos ten buna raudonos ar oranzines..lauksim kada pabaigsi senai pradejai? (plius kiek zinau organinis stiklas labai braizosi greitai)seip as jau pradejau darytis skaidres nezinau kaip bus
bet lempos bus isvis naujos tiek isore tiek vidumi
o tu nori tokias baltas ir ten viduj nieko nekeisti tai tau iseitu
JEIGU tu pats darysies kaskur apie 100lt stikliukai
nes jie yra is balto organinio stiklo o jo netaip lengva gauti beto didelis????
kaip ji sulenkti
tai reikalauja daug daug darbo
bet prizadu parodisiu savo darva
kadangi tokio negaunu tai teks daryti is organio stikloStaska rašė:sheip tai ten yra ne organinis stiklas nes jis suskiltu nuo pirmu shalciu. yra toks plastikas polikarboninis vadinasi lietuvishkai jei neklystu. ish jo CD yra daromi, bet jis turi buti tik liejamas nes sunkiai lankstosi ir polirojasi.
matai as buvau senukuose ir kaskokia buvo tokia plasmase permatoma macautamosiusrec rašė:kas luztu irgi neteko girdeti bet kad braizosi tai jio..cia perna ciuvakas intere buvo paplatines kaip pasidare scirrcco galines faras is org stiklo tai normaliai atrode...bet as vistiek noriu tokiu kaip faru kaip pas ta zalia kale!!!
Visada megau permatomas lempas, bet prie juodos spalvos man netiko. Na, bent man buvo negrazu, tai teko jas atgal atiduoti.danistattoo rašė:...nu nezinau,ar verta lempas darytis pciam?Zinoma,kai ner saibu,o norisi ant savo tackos ko nors grazaus,tai ir emiesi visokiu "burimu".As ir apie lempeles kitas galvoju,bet mano situaciaj daug paprastesne-taupai saibas,nueini i tiuningu parduotuve ir nusiperki uz 600 ar 700lt.O pasikeites parduodi senasias ir tau grazios lempos iseina apie 500lt.
Tai toks mano komentaras![]()