padangos ar panasiai
padangos ar panasiai
kai susuku vaira iki galo ir atsukineju kazkoks garsas buna. gal zinot kas tai galetu buti? nes jau darosi neramu nes siandien maciau kai masina su nuluzusiu ratu stovejo tai bijau tokios pat lemties
Re: padangos ar panasiai
Is aprasymo sunku spresti, bet speju, kad tas garsas reiskia laika keisti atraminius guolius. Sukant vaira jie stringa, ir taip persokineja spyruokle - is ten ir garsas. Atraminiai guoliai yra ant 'stakanu' virsaus, pati nepasikeisi - daug ir purvino darbo, tegul daro meistrai =)naujokė rašė:kai susuku vaira iki galo ir atsukineju kazkoks garsas buna. gal zinot kas tai galetu buti? nes jau darosi neramu nes siandien maciau kai masina su nuluzusiu ratu stovejo tai bijau tokios pat lemties
Jei garsas toks "elektrinis" ar "shnypshtimas", tai cia atraminiai ne prie ko. Iki pacio galo susukus vaira, yra normalu, kad atsiranda toks "zyzimas" - cia vairo stiprintuvo siurblys burzgia =)
Ratas tiek del vieno, tiek del kito nenulush
ne garsas persokantis dusluscalibra rašė: Jei garsas toks "elektrinis" ar "shnypshtimas", tai cia atraminiai ne prie ko. Iki pacio galo susukus vaira, yra normalu, kad atsiranda toks "zyzimas" - cia vairo stiprintuvo siurblys burzgia =)
o ar gali buti silinblokas arba vairo stabilizatorius sutrukes ir tiek?
o kiek atraminiai guoliai +- kainuoja?
-
snooper
- Krikštytojas
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
Na cia panasu is aprasymo i granata, reiktu gyvai paklausyti.naujokė rašė:ne garsas persokantis dusluscalibra rašė: Jei garsas toks "elektrinis" ar "shnypshtimas", tai cia atraminiai ne prie ko. Iki pacio galo susukus vaira, yra normalu, kad atsiranda toks "zyzimas" - cia vairo stiprintuvo siurblys burzgia =)
Grazu ne tai kas grazu, o tai kas patinka.
-
Haris_24
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Klaipėda-Vilnius
jei susukus vaira iki galo girdisi cypimas - tai gali buti, kad vairo stiprintuvo dizrelis "cypia", t.y. gauna daugiau apkrovos, yra palaisvejes, todel ir cypia. tereikia tik pakeisti dirzeli, arba ji itempti.
Paskutinį kartą redagavo Haris_24 12 Sau 2006, 13:34. Iš viso redaguota 1 kartą.
calibra 8v, 1990 12m - parduota kazkur i Marijampoles rajona
pas mane po guolio/amortikų ir atraminių guolių keitimo irgi atsirado toks garsas iš vairuotojo pusės priekinės pakabos. Staigiau stabdant bėgiu kartais atsiranda toks gergždžiantis garsas metalas-į metalą. (guolį keičiau kitos pusės, tai jis čia ne prie ko). servise, kuriame keichiau bandė kažkokias stabdžių apsaugines skardas lankstyt, ale nepadėjo. Kitame servise pakilnojo, papurtė - sako atraminiams šakės. Nu blet, keichiau priesh kelias savaites... nu pradėjo ieškot gal kur kitur bėda. Tai nusprendė, kad kadangi amortizatoriai nepritaikyti žemintai pakabai (pas mane raudonos zhemintos spyruoklės) - tai spyruoklė kartais ne visiškai prisispaudžia ten kur jai reikia prisispaust, ir dėl to girgžda...
nezhinau kiek ten tiesos, tačiau tas garsas irgi mistiškai tai atsiranda, tai dingsta :/
nezhinau kiek ten tiesos, tačiau tas garsas irgi mistiškai tai atsiranda, tai dingsta :/
Sailenblokus, stabilizatoriaus ir kitas gumas nesunkiai galima patikrinti pasikelus masina ant keltuvo (zinoma, kad geriau tegul ziuri servizistai).naujokė rašė: ne garsas persokantis duslus
Nezinau ka tau ten pripaishys, bet siuo metu kaip tik ruosiuos keistis atraminius, nes atsirado ta pati problema, kaip tu parashei. Vien is tavo aprasymo sunku nusprest kas kaltas, nes gali buti bet kas. Tik kazkodel man nuojauta, kad ir pas tave strigineja atraminiai, delto sukant vaira pershoka spyruokle.
Kad granata - is vis abejociau.. Tada turetu trasketi pajudant, ar ishsukus ratus vaziuojant, o cia, kaip supratau, stovint vietoje viskas vyksta.
jei gerai suprantu tai cia sportines spyruokles? siap tai pas mane irgi raudonos tai gal ta pati problemaNitro rašė: amortizatoriai nepritaikyti žemintai pakabai (pas mane raudonos zhemintos spyruoklės) - tai spyruoklė kartais ne visiškai prisispaudžia ten kur jai reikia prisispaust, ir dėl to girgžda...
tai girdisi ir stovint ir vaziuojant, kartais pasigirsta net iki galo nesusukus pvz posukyje (nedideliam), parkuojantiscalibra rašė:
Kad granata - is vis abejociau.. Tada turetu trasketi pajudant, ar ishsukus ratus vaziuojant, o cia, kaip supratau, stovint vietoje viskas vyksta.
Pas mane irgi sportines spyruokles (beje, violetines
), bet ne tame cia beda. Pas mane - 100% blogi atraminiai.
Jei sita diagnoze pasitvirtintu, Naujokei siulyciau pirkti ne kokius 50Lt/pora kaip Nitro pirko, o bent jau febi/bilstein po 50Lt/vnt. O jei masiniuka myli - imk poliuretatinius, kaina apie 400Lt/pora, bet daiktas vertas tu pinigu.
p.s. jei stovint yra tas duslus smugis, tai suprantama, kad ir vaziuojant bus
Jei sita diagnoze pasitvirtintu, Naujokei siulyciau pirkti ne kokius 50Lt/pora kaip Nitro pirko, o bent jau febi/bilstein po 50Lt/vnt. O jei masiniuka myli - imk poliuretatinius, kaina apie 400Lt/pora, bet daiktas vertas tu pinigu.
p.s. jei stovint yra tas duslus smugis, tai suprantama, kad ir vaziuojant bus
Naujokė : pasikeisk pradziai atraminius - blogiau tikrai nebus, gali buti tik geriau, o kainuoja salyginai nedaug. Normalesniu kaina nuo 50Lt/vnt., reikes 2vnt.naujokė rašė:bet situacija pagerejo?![]()
siaip tai as remontuosiu ne vilniuj tai manau ten irgi nebus opeliu pardos
2 Nitro : zinok man panasiu budu kitai auto "baka plove". Ir taip net keleta kartu. Paskui netiketai suzinojau, kad jis niekad net nuimtas nebuvo. Tai tikriausiai pats zinai patarle apie ta bicha, kuri ir baznycioj musa =)))
tai speju taip reiks ir padaryt, nu dar priedo stabdziu kaladeles keis, nes manau jau laikas tai svaitgali vazinesiu su audine, vel prisiminsiu minksta sankaba ir jos pliususcalibra rašė: Naujokė : pasikeisk pradziai atraminius - blogiau tikrai nebus, gali buti tik geriau, o kainuoja salyginai nedaug. Normalesniu kaina nuo 50Lt/vnt., reikes 2vnt.
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija: