jimaz rašė:paaiskinkit
su vienu gincinausi, jis sako kad ant 8v variklio galima uzmaut 16v galva? tiesa ar nea? mano manymo negalima o jis bande aiskint kad galima....

galima atrodo su kitu markiu auto keicia tas galvas ir gana sekmingai pagiru esu girdejes tin nezinau kaip su opel varikleis nes nesuprantu vieno dalyko
seip as manau varikliu blokai seip turetu buti vienodi tieko 8v tiek 16v tai iseina jog gali vietoj 8v uzdeti 16v bet nezinau nes nesu bandaes
esu girdejes jog blokai skiresi na kiek cia tiesos tai as nezinau nes nesu mates nei 16v galvos nei bloko isardyto
vienas ka gali padaryti jei netinka galva pernaujo daryti skiles o senas uzvirinti cia mano pamastimai,

tik neaisku kaip su tuo vandens ausinimo kanalais nes gali juos pragresti ir tada reiks daryti naujus kanalus na cia daug pripaicau bet nezinau kiek cia tiesos nes kas yra dejes ar kaska bures tikrai 100% neiko nesako
vienas dalikas imanomas tai tikrai zinau ir esu mates jog didina cilindru diametra bet lietuvoje abejoju ar kas tokius daro jei daro tikrai brangu bus