http://jimaz.calibra-club.lt/serik/22.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
calibra 92m
4/4 stock. 6 pavaros.
sustiprinta sankaba SACHS. EBC stabdziu diskai ir kaladeles.
sport sedynes. ypac lengvos. lankai ( made in garage )
c20 let. turba stock. EDS 3,5 faze. iki 350 ag. ( kiek pas mane kol kas nzn) . sustiprinti galvos ir svaistikliu varztai. z20let galvos dviguba tarpine. purkstukai 550 cc. didelio slegio kuro pompa. spec. zvakes. APEXI filtras. padarytas papildomas oro pajiemimas des.sparne.dabar METELLI (laukiamas APEXI twin chamber bov`as.) rimtas boosto daviklis. ir italu gamybos kiti parodimu davikliai.didelis cooleris. vamzdziai laukia savo eiles. pilnai atliktas kapitalinis remontas. priesh 3000 km. visos detales originalios. tiesus apie 70 mm ismetimas.
mano svajone ATS DTM-Competition ratlankiai R17 ir padangos 215/40. DUNLOP sp sport 9000. zieminis variantas 205/50 r16 MICHELIN maxi ice su stockiniais turbo ratlankiais.
KW suzeminta pakaba. 40/40. pr. rasporke OMP regulioama. galine dviguba made in garage.
neoninis dugno apsvetimas. xenos. angel eyes.
pilnai perdazyta masyna. salonas. odinis juodas stogas ir salonas. daug visokiu smulkmenu.
apkliojtas izoliacine mezdiaga ir profesionali garso aparaturos instaliacija. ir pati aparatura. pagaliau garso man kaip kurciam uztenka ))
perdaryti bamperiai ir slenksciai. pagadintas vaizdas, bet paaukuotas del pakabos, coolerio ir t.t.
planuose : ( prazdiai laimet tele loto loterija )
geresnis oro isiurbimas. su holomogacija lankai. custom ismetimo kollektorius, down pipe`s, kita turbina. kompas.
is klubeciu prie darbu prisidejo ex narys Staska ir Stripikas.
tai pat aciu Tomuj is Autodinos.