vazinejau po miesta, sugalvojau kad reik uzsukt i parduotuve , gryzusi pergazavinejau ant duju, ir bum kazkas po kapotu...
tai va po to bumtelejimo pradejo labai sokinet apsukos, nors vaziuoja ir ant duju ir ant benzino, taciau jei benzu uzvedei, tai ant duju jau nepergazuosi, is kart nukrenta apsukos.
tai va, kas cia galejo buti, ir ar man tai labai daug kainuos taisyti?
bent jau pas mane taip sprogdavo oro filtro dezei...
nuo sproginejimo padejo naujos zvakes ir nauji laidai.
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
na pas mane tai sweika likdavo.gal eglute's atweju dezei sakes
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
Kiek žinau, didžiausias siaubas sproginėjant dujoms - pareina oro srauto matuoklis
Nors pagal viską turėtų suveikti apsauginis vožtuvas ar sklendė, nežinau kaip tiksliai
jis vadinasi. Nors žinoma gali kad ir sena guma kažkur pratrūkti, siurbti orą ir pan.
Eglute rašė:vazinejau po miesta, sugalvojau kad reik uzsukt i parduotuve , gryzusi pergazavinejau ant duju, ir bum kazkas po kapotu...
tai va po to bumtelejimo pradejo labai sokinet apsukos, nors vaziuoja ir ant duju ir ant benzino, taciau jei benzu uzvedei, tai ant duju jau nepergazuosi, is kart nukrenta apsukos.
tai va, kas cia galejo buti, ir ar man tai labai daug kainuos taisyti?
nu as uz nauja oro srauto matuokle tai net 610 atrodo suplojau. o pekeist tai ten 3min darbas.2chamutus atsukt ir laida atjungt. gali draugo , tecio ar dar ko paprasyt:)
wauhal rašė:nu as uz nauja oro srauto matuokle tai net 610 atrodo suplojau. o pekeist tai ten 3min darbas.2chamutus atsukt ir laida atjungt. gali draugo , tecio ar dar ko paprasyt:)
Kazkaip labai pabrangiaja, imho.
Kokiam varikliui?
sestokas rašė:jei ka tai saudyt gali ir del lieso misinio itariu kad eglute ant pinigu papuoliai
"skupus moka du kartus" (uz matuokle) =)
Siaip nieko ten baisaus per atbulini smugi neturejo atsitikti, ishskyrus oro matuokles sklendes sulankstyma ir pacios oro matuokles sugadinima (ar oro filtro dezes suskaldyma). Del kainu negaliu garantuoti, bet mano manymu, kaip DIAVOLO ir rase, uz 150Lt. galima visa matuokle su filtro deze nusipirkti, o pasikeisti 5min. (iskaitant alaus atsigerima) profui, arba 30min. darbas daranciam pirmakarta =)
Kiek atsimenu, ten atsileidzia trys varztai nuo kebulo, visa kita - chamutai.
wauhal rašė:nu as uz nauja oro srauto matuokle tai net 610 atrodo suplojau. o pekeist tai ten 3min darbas.2chamutus atsukt ir laida atjungt. gali draugo , tecio ar dar ko paprasyt:)
Kazkaip labai pabrangiaja, imho.
Kokiam varikliui?
nu man apsukos sokinejo negrazei matoras dirbo, o buvau laidus zvakes ir visa kita pasikeites, tai jau nebezinojau ka daryt tada variau i opeliu servisa. as prasiau gedima surast tai tie man oro sklende pakeite tai is viso 670lt palikau nu daba nors nauja cia doch'ui.
vakar kazkaip keistai masina buvo gerai isilus bandziau vest tai sprogo aciu dievui suveike abu voztuvai uzgesinau vedziau is naujo i vel voze aciu voztuvam nieko nesudraske. tad vienareiksmiskai tikrai reik voztuvu ipac dujininkams
jei jau dirbi su dujom tai turetum but mates auto su sulauzytom oro matuoklem. nors pries jas stovejo apsauginiai voztuvai as tokiu daug mates ir idejus voztuva i kolektoriu zmogui daugiau tokiu problemu nebuvo. ir siaip BRC kiek laiko tu su dujom dirbi? man kazkaip susidare ispudis kad nedaug, ar net isvis kokiems pora golfuku garaze idejes dujas ir jau skaitai kad tu viska supranti
o kad voztuvas tikrai reikalingas tai faktas pas mane vienas prie matuokles kitas prie pat kolektoriaus kuris visa banga meta i lauka na tiksliau ant duju reduktoriaus paleidzia
na manau sestokas uz tave trupuciuka daugiau kokius 5 metus tik dedu dujas, o pirmas dalykas saudymu isvis neturetu buti jeigu vairuotojas turi galva ant peciu...
Brc rašė:na manau sestokas uz tave trupuciuka daugiau kokius 5 metus tik dedu dujas, o pirmas dalykas saudymu isvis neturetu buti jeigu vairuotojas turi galva ant peciu...
ir kuom ta galva padeda? gal kaip atsarginis voztuvas veikia?
jeigu baisiai karsta diena ir variklis uzkaista (buna ir kitokiu situaciju), tada (kiek zinau) palieseja misinys ir kazkodel padideja tikimybe dujoms nusaut... ir man taip ne karta yra nutike... bet cia tikriausiai del to, kad pas mane kopustas, o ne galva ant peciu...
Opel Calibra 20NE - sold
BMW E36 m40b18 - sold
BMW E34 m50b25tu - sold
BMW E36 m42b18
pirmas dalykas del saudymu tai yra zvakes ir elektrine dalis zvakiu tarpelis turi buti 0.6mm o ne kaip benze 0.8mm ir turetu buti 1 kontakto tada tikimybe zymiai sumazeja
Brc rašė:pirmas dalykas del saudymu tai yra zvakes ir elektrine dalis zvakiu tarpelis turi buti 0.6mm o ne kaip benze 0.8mm ir turetu buti 1 kontakto tada tikimybe zymiai sumazeja
vazhinejau metus su normaliu nemazhintu tarpeliu ir nei karto niekas neshova... tai kaip chia dabar?