Stabdant gesta
Stabdant gesta
Tai gi va turiu problemėlę. Auto Calibra 85kw siauradiržis tik dujos ir stabdant apsukos nukrenta iki 500 ir arba pilnai sustojus arba pergazavus atsistato į vietą. gal kas kokių minčių turit nuo kurio galo pradėt žiūrėt? gal kam taip buvo ir radot išeitį? reduktorius pritvirtintas prie vadinamosios ugniasienės. gal jis neteisingai stovi?
Re: Stabdant gesta
siaip tai reduktorius turi stovet sonu i prieki, kad stabdant nebutu membranu tempimo...
Tai gali būti, kad dėl reduktoriaus? Bet ar nebūtų tada problemų ir su greitėjimu?
-
Anticitizen
- Entuziastas
- Vietovė: Klaipeda
tavo vietoi bandyciau reduktoriu perstatyti i teisinga pozicija, bet man asmeniskai, kad jis stovejo ne isilgai masinos, neturejo jokiu pasekmiu nei greitejant nei stabdant, kiek zinau vvaiduks, kol pas ji stovejo ne taip irgi nebuvo del to bedu.
Aišku. Ačiū už atsakymus. Bandysiu žaist su reduktorium. Žiūrėsim kas gausis.
man regis cia gali but ir del laisvos eigos voztuvo , nes tas reduktoriaus stovejimas nelabai ka reiskia
Kiek daug maž jis gali kainuoti, nes aš jau irgi pradedu jį įtarinėti. Netgi stovint vietoj pergazavus apsukos nukrenta iki 500 ir tada po kelių akimirkų grįžta į vietą.
ivairiai, 20-30 litu, ar kazkas panasaus
-
Aurimas_pnv
- Pradedantysis
- Vietovė: Panevezys
Su dujom buna ir man, kad pergazavus apsukos krenta iki 500, bet poto ne grizta i normalias, o uzsigazuoja iki 1500 ir po keliu sekundziu ukrenta iki normaliu, bet dazniausiai taip buna kol saltas variklis. Nezinau kas cia del to kaltas, labai ir nesigilinu, gal reduktorius jau pavarges.
Pas mane tas pats ir ant dujų ir ant benzo. Atjungus laisvos eigos vožtuvą jokių pasikeitimų. Automobilis dirba lygiai kaip prieš tai su juo. Žodžiu jokio skirtumo ar su juo ar be jo. Dar nuėmus dangtelį nuo oro srauto matuoklės ta rodyklė pastoviai juda.