Stabdant gesta

Su automobilio varikliu, transmisija ir jų eksploatacija susiję klausimai.
Atsakyti
mycka
Entuziastas
Vietovė: Kaunas

Stabdant gesta

Standartinė mycka »

Tai gi va turiu problemėlę. Auto Calibra 85kw siauradiržis tik dujos ir stabdant apsukos nukrenta iki 500 ir arba pilnai sustojus arba pergazavus atsistato į vietą. gal kas kokių minčių turit nuo kurio galo pradėt žiūrėt? gal kam taip buvo ir radot išeitį? reduktorius pritvirtintas prie vadinamosios ugniasienės. gal jis neteisingai stovi?
Tomasv20
Klubo Narys
Vietovė: Kaisiadorys

Re: Stabdant gesta

Standartinė Tomasv20 »

siaip tai reduktorius turi stovet sonu i prieki, kad stabdant nebutu membranu tempimo...
mycka
Entuziastas

Standartinė mycka »

Tai gali būti, kad dėl reduktoriaus? Bet ar nebūtų tada problemų ir su greitėjimu?
Anticitizen
Entuziastas
Vietovė: Klaipeda

Standartinė Anticitizen »

tavo vietoi bandyciau reduktoriu perstatyti i teisinga pozicija, bet man asmeniskai, kad jis stovejo ne isilgai masinos, neturejo jokiu pasekmiu nei greitejant nei stabdant, kiek zinau vvaiduks, kol pas ji stovejo ne taip irgi nebuvo del to bedu.
mycka
Entuziastas

Standartinė mycka »

Aišku. Ačiū už atsakymus. Bandysiu žaist su reduktorium. Žiūrėsim kas gausis.
vvaidukss
Klubo Narys

Standartinė vvaidukss »

man regis cia gali but ir del laisvos eigos voztuvo , nes tas reduktoriaus stovejimas nelabai ka reiskia
mycka
Entuziastas

Standartinė mycka »

Kiek daug maž jis gali kainuoti, nes aš jau irgi pradedu jį įtarinėti. Netgi stovint vietoj pergazavus apsukos nukrenta iki 500 ir tada po kelių akimirkų grįžta į vietą.
vvaidukss
Klubo Narys

Standartinė vvaidukss »

ivairiai, 20-30 litu, ar kazkas panasaus
Aurimas_pnv
Pradedantysis
Vietovė: Panevezys

Standartinė Aurimas_pnv »

Su dujom buna ir man, kad pergazavus apsukos krenta iki 500, bet poto ne grizta i normalias, o uzsigazuoja iki 1500 ir po keliu sekundziu ukrenta iki normaliu, bet dazniausiai taip buna kol saltas variklis. Nezinau kas cia del to kaltas, labai ir nesigilinu, gal reduktorius jau pavarges.
mycka
Entuziastas

Standartinė mycka »

Pas mane tas pats ir ant dujų ir ant benzo. Atjungus laisvos eigos vožtuvą jokių pasikeitimų. Automobilis dirba lygiai kaip prieš tai su juo. Žodžiu jokio skirtumo ar su juo ar be jo. Dar nuėmus dangtelį nuo oro srauto matuoklės ta rodyklė pastoviai juda.
Atsakyti