Taigi, Diskusijos esmė būtų pamėginti išsiaiškinti mūsų tautiečių nusistatymo prieš Calibras ir aplamai prieš Opelius, priežastis. Taip pat išsiaiškinti Audi sindromu sergančių tautiečių elgsenos priežastis. Kodėl aš iterpiau būtent Audi? Todėl, kad ji visur prikišama ir nuolat lyginama visais atžvilgiais su visomis auto ir aplamai labiausiai konfliktuoja su visomis kitomis likusiomis auto markėmis ir itin su Opeliais.
Kodėl Audi Lietuvoje laikoma Idealia mašina, kuri negenda, nerudyja, važiuoja vos ne oru ir yra pati gražiausia ir greičiausia bei turi begalę kitų savybių, kurių kitos auto tipo neturi...? O tuo tarpų Opeliai yra laikomi šūdo gabalais, puvėsiais, Opelių varikliai xujovi, esu net girdėjęs kad Opelių važiuoklės xujovos
Aš pats esu tolerantiškas žmogus, neturiu nieko nei prieš Audi nei prieš kitas Auto. Žinau kad visos auto turi savų pliūsių ir savų minusų. Esu principingas žmogus ir nemėgstantis paklusti daugumai, todėl vairuoju ir myliu ne Tautovežį- AUDI, o Calibrą- vieną iš tų ant kurios labiausiai visi "stumia".
Kiek kartų savęs klausiau, kodėl žmonėms taip nepatinka calibros ir aplamai opeliai... Kodėl kiles toks idiotiškas posakis, kad opeliai taip rudyja, kad net miegot negali , nors visi puikiai žinome, kad jie niekuo nelabiau rudyja nei visokie Golfai, pasatai ir kiti seni lavonai...
Pasakykit jūs man, kodėl yra toks nusistatymas? Kodėl Audi yra " Dieviškas" , "Idealus" auto, o Calibros ir kiti opeliai visiškai šūdai mūsų tautiečiu požiuriu?
PS, nenusiriskim iki tautovežių fanų lygio. pasistenkime pateikti rimtus faktus itin kas liečia pačią techniką