Sušilęs variklis dūsta ir užgesta [Išspręsta]
Sušilęs variklis dūsta ir užgesta [Išspręsta]
Tai va, variklis C20NE, keiciau i naujas detales - kuro siurbly, prie siurblio kuro filtra, temperaturos davikli, ploviau benzo baka, neisivaizduoju ka toliau daryti, kompas jokios klaidos nemeta. Masina atvesta ir vel varikliukas dirba kaip laikrodukas, bet gal kokias 10min. Kibirkstis yra.
Paskutinį kartą redagavo Vitalijus 01 Kov 2012, 15:14. Iš viso redaguota 1 kartą.
Re: Sušilęs variklis dūsta ir užgesta
Lygiai ta pati problema pas mane buvo,kaito pagrindinis kompas,problema turbut laiduose buvo,bet pardaviau auto taip ir neisiaiskines iki galo..
As kaip issivaizduoju jai kompas mirtu, tai jis mirtu iskarto. Galvoju gal rele, bet ne, nes jos ir iskarto mirsta, dar galvojau liamdazondas, bet kai variklis susila as ji patikrinau, jis veikiantis rodo pulsavima nuo 0,3 iki 0,9 mV. beje neveikiantis liamdazondas variklio negali uzgesinti. Kur beda, ka dar patikrinti? 
temp davikli prie genero ziurek
naujas, katik pakeistas
Būna bėda su alkūninio veleno davikliu per karščius.Bet tada nebūtų kibirkšties.
Veikiantį kompą pasiskolinti...
Veikiantį kompą pasiskolinti...
tai gal kas turite paskolinti kompa, patikrinti ar tikrai jisai cia kaltas, bet kazkaip as abejoju. as guvenu salia tryju mergeliu, gal kas salia ar netoliese gyvenate butu man patogiau susisiekti, beto kiek zinau tai ketvirtadieni meetas bus prie molo tai gal i ji kas galetu atvezti?
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
- Kontaktinė informacija:
meetas buna 3dieniais.
paziuresiu garaze,berods turejau pora ECU nuo NE.
paziuresiu garaze,berods turejau pora ECU nuo NE.
man buvo, kai prie laisvos eigos voztuvo buvo slanga trukus. kol automobilis dirba saltas, jam daugiau oro netrugdo, o kai isyla, tai tada pradeda plioncytis. susitvarkiau visas slangutes ir buvo ciki
gal ir Tavo masiniuko slangutes patrukineje?
gal ir Tavo masiniuko slangutes patrukineje?
Re: Sušilęs variklis dūsta ir užgesta [Išspręsta]
. . . .
Paskutinį kartą redagavo Vitalijus 01 Kov 2012, 15:13. Iš viso redaguota 2 kartus.
??? nieko nesupratau
Tai ką ten išmetei ir ką palikai?
Kažkas jau buvo turėjęs tokią bėdą.Šaunu,kad radai 
Heh,
man irgi buvo sita problema.. su kuru siurbdavo ora butent per ta susidevejusia gumele..
Vienas is simptomu:
Is kuro siurblio ima sklisti atitinkamas garsas (turetumet girdeti jog kazkaip nenaturaliai jis ten darbuojas..)
Patikrinti galima taip:
Prie variklio nuemus kuro padavimo slangike ir idejus ja i koki buteliuka reiktu paziuret kaip parbega benzinas, ar nesipursluoja, nemiza ir t.t.
(Pasak autodatos, per 30sec. turetu uzsipildyti 0.8 - 1.2 litrai)
Jei taip nera,
tada problema slypi arba:
1. Kaip pas Vitalijus - gumelej,
2. Uzsikises filtriukas esantis paciame bake (matosi Vitalijus nuotraukoj)
3. Uzsikises kuro filtras (salia kuro siurblio)
4. Parejas kuro siurblys (brangiausias problemas pasiliekam pabaigai
)
Man tai buvo 1 ir 2 problema:

mm...

man irgi buvo sita problema.. su kuru siurbdavo ora butent per ta susidevejusia gumele..
Vienas is simptomu:
Is kuro siurblio ima sklisti atitinkamas garsas (turetumet girdeti jog kazkaip nenaturaliai jis ten darbuojas..)
Patikrinti galima taip:
Prie variklio nuemus kuro padavimo slangike ir idejus ja i koki buteliuka reiktu paziuret kaip parbega benzinas, ar nesipursluoja, nemiza ir t.t.
(Pasak autodatos, per 30sec. turetu uzsipildyti 0.8 - 1.2 litrai)
Jei taip nera,
tada problema slypi arba:
1. Kaip pas Vitalijus - gumelej,
2. Uzsikises filtriukas esantis paciame bake (matosi Vitalijus nuotraukoj)
3. Uzsikises kuro filtras (salia kuro siurblio)
4. Parejas kuro siurblys (brangiausias problemas pasiliekam pabaigai
Man tai buvo 1 ir 2 problema:

mm...