del doku
del doku
sveiki, del mano durnos galvos cali prastove 2 metus nebenaudojama. dokai ne ant manes o ant vieno zmogelio is vilniaus, pasiziuriu regitroj jog ji jau isregistruota, dokus turiu. ir ka man dabar daryti? kazkada kai bandziau susisiekti su tuo zmogeliu del perrasymo paskambines i laidini telefona suzinojau jog jis UK sedi ir greitu metu gryzti nezada. nezinau to viso popierizmo regitros, ar as galiu ja persirasyt be savininko? klausiu todel nes busena raso isregistruota tad gal sakau priregistruoti butu galima ant saves kazkaip?
Re: del doku
jei pirkimo pardavimo sutarti turi , dokus turi , o masina isregistruota - varai y regitra ir registruoji ,ant saves calibra 
tai kad tame ir beda jog jokiu pirkimo pardavimo sutarciu nera nes as ja perpirkau is nezinau kelintu ranku, aisku durnas buvau ka bepadarysi.
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
- Kontaktinė informacija:
lendi savininkui ten kur nesueina, kad atsiustu uzpildyta forma 
-
marijus
- Veteranas
- Vietovė: Klaipėda
Ne balta Calibra cia?
jei zinai jo duomenis padarai pirkimo pardavimo sutarti, paraizgai kazkoki parasa ir vsio
ne cale ne balta o juoda. 91 m. c20ne. tikriausiai reikes daryt kaip vvaidukss sake
, beje dekui uz patarimus 
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
nieko nebus taip.esamas savininkas (pagal dokus) turi atvykt i regitra,kad isregistruot ta masina.
Tai kad kaip ir rase kad isregistruota ji
-
donatukass
- Veteranas
- Vietovė: panevezys
kaip ir krax rašė - savininkas turi atvykt į regitrą.. bet ne išregistruot, o deklaruot pardavimą. deklaruojant pardavimą auto išregistruojama ir nurodomas naujas jos savininkas, kuris per dvi sav turi atvykt į regitrą priregisturuot auto.. taip, kad neišdgs.. jei vis dėl to popierinis savininkas nedės jokių pastangų, kad sutvarkyt parduoto turto dokumentus kaip dera - fotografuokis po inkilais į sveikatą ir draugam pasiūlyk pramogą 
-
krax
- Klubo Narys
na,ta ir turejau omeny,kaip donatukass parase - pradavimo deklaravima 
-
Vytautas88
- Veteranas
- Vietovė: Panevėžys-Kaunas
Na aš savo opelį pirkau, kai ana buvo išregistruota. Davė man pardavėjas dokumentus mašinos, aš regitros puslapy pasižiūrėjau, tikrai išregistruota. Suraizgiau pats pirkimo-pardavimo sutartį ir nuvažiavęs į regitrą persirašiau ant savęs.
-
donatukass
- Veteranas
nu tai taip, bet prieš tai pardavėjas turi būt nuvykęs deklaruot pardavimo. jei jis nebus to padaręs, o tu nuvažiuosi su pirkimo - pardavimo sutartim, tai bl su narūšnikais gali išeit 
na ka gi perspektyvos su narucnykais nelabai viliojancios
itariu reikes ieskot cali su uzdroztu varikliu ar dar kokiu panasiu defektu bet dar gan padoriu kuzavu ir daryt organu persodinima 
-
donatukass
- Veteranas
o kuo blogai važinėt su svetimu vardu registruota? kol į protą suaugai juk ne mėnuo praėjo, tai reiškiaa ilgai taip ir važinėjai ir buvo gerai.. važiuok kol važiuoja, o paskui po presu ir viskas. o pardavėjas, jei buvo proto ūbagas, tegu ryškinasi grįžęs kas ir kaip..
kad man atrodo TA negalima praeit, jei isregistruota
Norint praeiti TA - mašina būtinai turi būti įregistruota. Reikia, kad šeimininkas nuvažiuotų ir ją įregistruotų, bet tada Calibrą reikia nuvaryti į tą būdelę, kur sutikrina variklio kodus ir visa kitą su įrašais dokumentuose, kito būdo man Regitra nepasakė.
na anyway, ivertinus jos kebulo bukle likimas jos jau aiskus 
Mano istorija panasi,tad nekursiu naujos temos. turiu kali,o jos savininkas mires,kaip man db uzregistruot ant saves?
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
deja
netikiu kad Cali tiek verta, kad tokius kelius eitum. Kazkaip ten imanoma per aplink irodyt, bet tai atsieis kruva litu ir dar kibireli nervu 
To justasabd: susirandi mirusiojo artimuosius ir jie turi persiregistruoti auto ant saves kaip paveldetojai, o tada is to kas paveldejo ir nupirksi auto. Kito kelio sutvarkyti dokumentus nera.
Tai jau geriau dalim isskerdziu:)
-
krax
- Klubo Narys
ir turesi kruva daliu 
dabar bent jau vienoi vietoi jas visas turi
dabar bent jau vienoi vietoi jas visas turi
Kaip ir daugumoj atvejų,važiuoji,kol apžiūra baigiasi.Tada-ardai ir imi kita Calibrą 
-
krax
- Klubo Narys
prie ko cia apziura?