neuzsiveda
neuzsiveda
Sveiki. taigi turiu cali c20xe 93m. ji jau daugiau kaip metai stovejo nevazineta, o nustojau vaziuot nes daug jau srebe ir siurblys jau baiginejos ir kaiptik pasiule dizeliuka, tai sita ir padzioviau. db sumaniau prikelt idejau siurbli bulkos su pilnu ipurskimu, sake, kad tinka... na ir bandau uzkurt, suk kiek nori, bet nk neima. paspaudus ta vintiliu prie sfi dezes kur yra, bandant kurt lyg ir griebia, bet paskui vel nieko. tai va, kas galetu buti per beda? aciu
Re: neuzsiveda
O paspaudus ta vintili bendzina pucia ar su oru? mano draugeliui panasiai buwo tai siurblis kura su oru trauke ir neuzkurem tai teko baka imti ir twarkyti ten ora gaude per gumite...
pirma kart tik buvo su oru, na supranti, po tiek laiko... o paskui tai vien benzas, tai ir yra keista, na bandysim tempt, gal uzsisiurbe zaltys
o kad siurblys baiginejos negali buti, kad benzo daugiau ima?
o zvakes uzpila ar ne? kibirkstis gera?
nu jau tempem. uzsivede, eina lyg ir normaliai, gaza priima viska, bet ten prie saugikliu pajudinus plasmases uzgesta, kazka trumpina matyt, tai reiks ardyti ir ziureti kam saknys.
Kas gal nuima srove, nu ieskokis kas ten kur 
gal peles pasidarbavo, nes buvo jau apsigyvenusios. be to, radau, kad suskirdusi ta slanga kur eina nuo oro filtro iki matuokles...
tai ora pasalini gaudo gali nedirbt gerai waryklis 
be to juk ar sanaudos negali pakilt del to?
Ne negali nes jei trauks orą kažkur už oro srauto matuoklės tas oras bus neišmatuotas ir benzo vistiek neįpurkš daugiau ir bus per liesas mišinys o kur oras praeina prieš matuoklę ir į variklį patenka pamatuotas tau jau nieko nekeičia nes visas oras išmatuojamas ir atitinkamai purškiama benzino
aišku td. tai uzklijuosiu ir viskas, nereik naujos slangos.
Sveiki. vėl bėda. nebesiveda mano auto. važinėjau truputi, tai lyg ir normaliai buvo, na kartais prislopdavo greičiau užspaudus gaza, bet ėjo. tai vėl ilgiau pastovėjo ir nebesikuria. na is pradziu uzsivedė, padirbo apie puse min ir užgeso, po to jau nebesiveda, kartais bando grobt, bet nieko. ar gali but kalta os matuokle? gal dar kas turi kokių minčių? be to, kai važiavo, uzvesta tikrinau, jokių klaidų nemetė.
o dabar kuras gerao eona be pasalinio oro?
Tikrink kibirkštį jei tvarjoj tada benzino padavimą daugiau neįsivaizduoju varijantų nors dėl visa ko ir kompresiją 
Tomass, nesupratau ko klausi?
na reiks patikrint.
na reiks patikrint.
-
Arturas18
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipėda-Panevėžys
jis klause, ar benzinas patenka i varikli be pasalinio oro 
a
na kad nėra jokio oro, spaudinėjau kelis karta ta ventiliu, bet vien benzas, oro nė kiek. tik, kad man pasirodė, kad spaudimas gan mažas. po siurbliuko pakeitimo lyg ir stipriau purškė. gal gali but kas užsikiše, spaudimas per mažas ir nesiveda?
-
Arturas18
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipėda-Panevėžys
tikrink kuro slegio reguliatoriu
a kurioj vietoj ans randas? 
prie siurbliuko, bet abejoju, kad jis kaltas bus, nes pas mane isvis be jo dirbo 
a tas daikts.
jaučiu, kad tempiant jin man uzsives. del zondo negal tokiu nesamoniu but? o tai jei kur biški užsikiše, negali but dėl to? nes pask kart kai važiavau, tai benzo nebedaug bebuvo. 
del lemdos irgi abejoju, pas mane laidai buvo nutraukti ir vistiek ji vaziavo normaliai, nors kiti sako, kad del jos isvis nedirba. Priezasciu gali buti daug, neisspeliosi cia nieko, reikia pamatyti ir isgirsti gyvai. Jei itari kuro padavima, nuvaziuok i bet koki normalesni serviziuka ir tau ji pamatuos, jei pats neturi tam salygu, viskas bus aisku.
jin man, manau, kad buvo uzsisiurbus, arba kas uzsikiše, nes uzsitempė, sunkokai iš pradzių kol paėmė, vos vos burbuliuodama, bet prasidirbo ir dabar atrodo norm. net klaksėjimas dingo 
na jei dabar gerai trai tada gerai