Sveiki, toks slykstus dalykas atsirado. ijungus peciuka 1.2.3 pavara jis cypia, kartais nustoja ir poto vel cypia. 4 pavara cypimas dingsta. galvojau gal iseitu ten kaip nors sutepti, tik vat klausimas, kaip prieiti ir kur stovi tas ventiliatorius?
ir dar visais begiais gan silpnai pucia. galvojau gal filtras uzkirmijes, bet jo visai nera. ka daryt?
Peciukas
-
erniuxas77
- Pradedantysis
- Vietovė: Vilnius
Re: Peciukas
bandei naudoti paieshka?
viskas apie peciuka cia
http://www.calibra-club.lt/forum/viewto ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;

viskas apie peciuka cia
http://www.calibra-club.lt/forum/viewto ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
-
erniuxas77
- Pradedantysis
aciu labai.
erniuxas77 rašė:Sveiki, toks slykstus dalykas atsirado. ijungus peciuka 1.2.3 pavara jis cypia, kartais nustoja ir poto vel cypia. 4 pavara cypimas dingsta. galvojau gal iseitu ten kaip nors sutepti, tik vat klausimas, kaip prieiti ir kur stovi tas ventiliatorius?
ir dar visais begiais gan silpnai pucia. galvojau gal filtras uzkirmijes, bet jo visai nera. ka daryt?
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
- Kontaktinė informacija:
Ziurek sklendes ir plastika ant varikliuko kuris nukreipia oro srauta i salona 
-
Anticitizen
- Entuziastas
- Vietovė: Klaipeda
pas mane ant 1 padeties cypia, ir stabdi paspaudus cypia.. ;]]] dar buna kad pucia pucia silta, po to salta pradeda varyt, po to vel silta..
-
erniuxas77
- Pradedantysis
taip pat ir pas mane yra, tik salta man pucia tik pro centra, nors kartais ir siltas pradeda eitAnticitizen rašė:pas mane ant 1 padeties cypia, ir stabdi paspaudus cypia.. ;]]] dar buna kad pucia pucia silta, po to salta pradeda varyt, po to vel silta..
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
- Kontaktinė informacija:
Per centra pas visas eina saltesnis, bentjau turetu eit 
-
erniuxas77
- Pradedantysis
pas mane visiskai saltas eina. lyg tiesiai is lauko trauktu. kartais, labai labai reetai kazkiek pasyla ir vel saltas